• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Staptegels

Geen producten gevonden...

Staptegels

Staptegels van sierbeton, voor in uw tuin. Functioneel én decoratief!

Staptegels 

Moet u na een regenbui nog even de tuin in? Dan zijn stapstenen dé remedie tegen natte schoenen. Bestrating is een heel belangrijk element in uw tuin. Op de eerste plaats natuurlijk omdat het erg praktisch is. Maar bestrating is ook een echte sfeermaker in de tuin. En daarbij mogen de paden natuurlijk niet ontbreken.

Paden kunnen op diverse manieren worden aangelegd. Meestal leiden ze naar een achter- of voordeur, of naar een tuinhuisje of een -poort. Het meest praktische is natuurlijk een om recht pad aan te leggen. Maar dat is niet altijd het mooiste. Er bestaan veel verschillende soorten paden. Denk dus eerst goed na over wat het best bij uw tuin past.

Staptegels kunt u gebruiken voor uw looppad, vijver of langs de ramen van uw huis om ze bijvoorbeeld veilig te kunnen poetsen. Ze worden ook in de tuin gelegd om sfeer te creëren. Of gewoon om praktische redenen, zodat u gemakkelijk door het gras of grind kunt lopen.

Droge voeten

Wie een tuin heeft met veel gras, hoeft eigenlijk nauwelijks te verharden. Het gras gewoon laten groeien en waar gewenst wat korter maaien, is vaak al genoeg om een duidelijk afgelijnd pad te maken. Bovendien is dit de goedkoopste methode. Wie in de winter toch liever droge voeten houdt, kan stapstenen in het gras leggen.

Staptegels van beton zijn hard, zeer duurzaam en hebben altijd dezelfde maat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt er een aantal bij elkaar leggen voor een speels pad over het gazon of de staptegels altijd een kwart slag draaien ten opzichte van elkaar. Zo ontstaat er een leuk effect.