• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

U-Stenen

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
U-stenen beton 30cm grijs
U-stenen beton 30cm antraciet
U-stenen beton 40cm grijs
U-stenen beton 40cm antraciet
U-stenen beton 50cm grijs
U-stenen beton 50cm antraciet
U-stenen beton eindstuk 40cm grijs
U-stenen beton eindstuk 40cm antraciet
U-stenen beton eindstuk 50cm grijs
U-stenen beton eindstuk 50cm antraciet

U-Stenen

U-stenen zijn betonnen elementen die ook wel u-profielen worden genoemd. De U-stenen of -profielen zijn verkrijgbaar in grijs of antraciet sierbeton en in verschillende afmetingen. Bedrijf en dus grote aantallen nodig? Vraag hier uw offerte aan info@betondingen.be.

Afmetingen

U-stenen zijn er in verschillende afmetingen en door hun handige U-vorm zijn ze multi-inzetbaar. Ze worden ook veel gebruikt om parkbanden of parkbanken mee te maken.

De zoektocht naar nieuwe tuinmeubelen loopt vaak niet over rozen. De meeste meubelen zijn duur en vooral plastic tuinmeubelen gaan snel stuk én zijn slecht voor het milieu. Houten meubelen gaan vaak snel rotten, tenzij u de discipline kan opbrengen om ze elke dag af te dekken met een zeil om ze te beschermen tegen de regen.

Duurzaam

U bent op zoek naar iets duurzaams. Iets dat lang meegaat en waarvan u het hele jaar door plezier kan hebben. Keer simpelweg een U-steen om en maak in een mum van tijd uw eigen unieke tuintafel. U kunt zelfs twee of drie tafels maken en ze naast elkaar zetten.

Het fijne aan deze handige tuintafels is dat u ze neutraal koopt en nog helemaal naar eigen smaak kunt pimpen. Dat kan met verf of mozaïek, maar bijvoorbeeld ook met speciale betonverf. Laat u fantasie maar de vrije loop.

Met betonnen U-stenen kunt u niet alleen uw tuin een eigen karakter geven. Ze zijn ook goedkoop en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Dat bespaart u een pak gesleur.

U-stenen zijn de ideale toevoeging voor al uw creaties in de tuin. Ze zijn recycleerbaar en beton is een natuurlijk product. Wie beton koopt, heeft er z’n leven lang plezier aan. Dubbel en dik terugverdiend dus.