• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lijngoten

Lijngoot eindafsluiter
Lijngoot eindafsluiter met zijuitloop.
€10,84  
(€13,12 Incl. btw)
Lijngoot met gegalvaniseerd rooster
€18,42  
(€22,29 Incl. btw)
Lijngoot met zwart PE kunststof rooster
€18,42  
(€22,29 Incl. btw)
Afvoerset onderuitloop voor lijngoot
€22,92  
(€27,73 Incl. btw)

Lijngoten

Wanneer het volop winter is en u niet wilt dat uw hele tuin blank staat na een fikse regenbui, is het verstandig om te kijken of uw lijngoten nog in orde zijn en of u ze misschien moet vervangen. De lijngoten in kunststof voeren het teveel aan grondwater in uw tuin mooi af. Zo is de afwatering dus altijd 100 procent in orde.

Het grote voordeel van de lijngoten in kunststof is dat u kunt profiteren van dezelfde voordelen, terwijl u nauwelijks onderhoud heeft. En ze zullen niet misstaan in uw buitenomgeving. Zeker als u er bij het leggen voor zorgt dat de lijngoten in kunststof iets in de grond komen te liggen, zullen ze nauwelijks opvallen. De lijngoten kunt u leggen aan de zijkanten van uw tuin of langs bijvoorbeeld een oprit of een terras.

Lijngoten kunststof

Er zijn manieren om te berekenen hoeveel lijngoten in kunststof u per gebied nodig heeft om ervoor te zorgen dat de afwatering afdoende is. Zo voorkomt u dat water zich gaat ophopen en er bijvoorbeeld plassen in uw tuin ontstaan. Ook is het verstandig om de lijngoten op een iets hoger punt te leggen, zodat het water als het ware van een helling weg kan stromen. Op deze manier heeft u het allerminste last van het overtollige water en ook het minste onderhoud aan uw tuin.

Zorg er wel voor dat u de lijngoten in kunststof vrijhoudt van zand, takjes en bladeren om te voorkomen dat ze verstoppen en het water goed kan weglopen. Een paar keer per jaar controleren is voldoende. U kunt natuurlijk als u bezig bent in de tuin met snoeien, maaien of het opharken van bladeren altijd even naar uw lijngoten in kunststof kijken. Bekijk online de verschillende mogelijkheden en bestel uw producten gemakkelijk en snel.