• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opsluitbanden

Opsluitbanden 5x15x100cm grijs
Opsluitbanden 5x15x100cm antraciet
Opsluitbanden 6x20x100cm grijs
Opsluitbanden 6x20x100cm antraciet
Opsluitbanden 10x20x100cm grijs
Opsluitbanden 10x20x100cm antraciet
Opsluitband 7x40x100cm grijs
Opsluitband 7x40x100cm antraciet

Opsluitbanden

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het kan dat het trottoir waarop u loopt er altijd onberispelijk blijft uitzien, zelfs als het hard heeft geregend? Dat komt omdat er gebruik is gemaakt van opsluitbanden. Met opsluitbanden sluit u, zoals het woord al doet vermoeden, als het ware de bestrating op. Zo sluit ze mooi aan en ontstaan er geen kieren en gaten tussen de tegels.

Dankzij de opsluitbanden gaan uw tegels ook niet verschuiven of verzakken. Als u zelf een terras of een pad in uw tuin gaat aanleggen, is het heel verstandig om gebruik te maken van opsluitbanden. Zo gaat uw bestrating langer mee en bent u zeker van het gewenste eindresultaat.

Omdat de opsluitbanden verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten, is het wel goed om van tevoren te bekijken welke banden het beste passen bij uw project. Ook moet u er tijdens het leggen voor zorgen dat u de opsluitbanden goed aanstampt. Zo ontstaat er geen rand en kunnen bijvoorbeeld regen en smeltwater niet wegsijpelen en uw terras of tuinpad blank zetten.

Zonder het gebruik van opsluitbanden zouden de straten in uw buurt er heel wat slordiger uitzien. Het is bovendien een goedkope en hele gemakkelijke manier om de bestrating in uw omgeving langer mee te laten gaan. De opsluitbanden kunnen worden gebruikt in elke omgeving en zijn goed voor het milieu. Ze zijn gemaakt van de allerbeste betonkwaliteit en gaan lang mee.

Profiteer ook van dit slijtvaste, vorstbestendige en relatief goedkope product! Dankzij opsluitbanden hebt u geen kieren en gaten tussen uw stoeptegels en gaan ze niet verschuiven.