• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Betondingen.beHet ontstaan van Betondingen.be

In 2005 begon Dirk-Jan Hoogenboom op 19-jarige leeftijd zijn eigen metselbedrijf. Een metselbedrijf heeft kwalitatieve producten nodig om mee te kunnen bouwen. De populariteit van het internet steeg en dus ging Dirk-Jan via de zoekmachine Google op zoek naar verschillende producten waarvoor hij nog geen leverancier had. Die producten bleken echter onvindbaar. En daar zag Dirk-Jan nieuwe mogelijkheden. In eerste instantie begon met het aanbieden van dekstenen en muurkappen in z’n eigen webwinkel, jawel Betondingen.nl en later ook Betondingen.be.

‘Betondingen’ is een zeer ruim begrip. Precies daarom konden we ons assortiment behoorlijk uitbreiden. Dat deden we op vlak van prefab betonproducten. Vandaag bestaat ons volledige aanbod uit zomaar even meer dan duizend verschillende artikelen. Dankzij onze ervaring en ons bouwverleden kunnen we ook perfect meedenken met onze klanten en hen precies dat advies geven dat een interessante meerwaarde biedt voor hun project.

Inspelen op de behoeftes van de klant

Bij Betondingen.be bieden we onze klanten niet alleen de mogelijkheid om een keuze te maken uit een zeer ruim aanbod aan prefab betonproducten. We zetten daarnaast ook sterk in op klantenservice. Wij luisteren dan ook altijd naar de behoeftes van onze klanten en doen al het mogelijke om eraan om tegemoet te komen. Zo ontwikkelen wij altijd weer nieuwe producten die voor uw situatie een unieke oplossing kunnen betekenen. U kunt als klant evenwel geen beroep doen op Betondingen.be voor het aanleggen of monteren van onze producten. Wel kunt u bij ons terecht voor de plaatsing van jumboblokken, bloembakken en tuinbanken met onze kleine vrachtwagen met autolaadkraan. Alle andere betonproducten die bij ons worden aangekocht, verzenden we vanuit onze productielocatie in Ede in Nederland. Het is bij Betondingen.be niet mogelijk om de bestelde artikelen af te halen.

Altijd de scherpste prijs

Net omdat Betondingen.be ervoor heeft gekozen om het thuiswinkelconcept te hanteren, kunnen wij onze klanten altijd de best mogelijke prijs bieden voor de artikelen die ze kiezen. Met andere woorden, welke van de verschillende prefab betonproducten uit ons aanbod u ook wilt kopen, u bent hier bij Betondingen.be altijd zeker van de scherpst mogelijke prijs!

Onze klantenservice: altijd bereikbaar

Heeft u vragen over bepaalde betonproducten of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Onze klantendienst staat altijd voor u klaar! We zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. U kunt ons ook via e-mail en WhatsApp contacteren. Onze klantendienst via WhatsApp bereiken, kan via het nummer + 31 6 23 17 31 40. Als u ons een e-mail stuurt, krijgt u een antwoord binnen de 24 uur. Offertes worden steevast binnen de week opgemaakt, met uitzondering van zeer speciale projecten.

De sterkste troeven van Betondingen.be

Betondingen.be weet zich op verschillende vlakken te onderscheiden van zijn concurrenten. Zo kunt u als klant bij ons altijd rekenen op een snelle levering van uw bestelling, bent u altijd zeker van de scherpst mogelijke prijs én kunt u kiezen uit een bijzonder ruim assortiment, boordevol unieke betonproducten met toegevoegde waarde. De levering vindt altijd plaats met track and trace, ook bij palletvervoer. Zo weet u te allen tijde wanneer u uw zending kunt verwachten. Het mag dan ook duidelijk zijn, kiezen voor Betondingen.be is kiezen voor een prima product tegen een interessante prijs. En dat terwijl u ook nog eens profiteert van de best mogelijke service!