• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oud Hollandse Tegels

Oud Hollandse tegels bruin
Oud Hollandse tegels bruin beton. In verschillende afmetingen verkrijgbaar.
Oud Hollandse tegels antraciet
Oud Hollandse tegels antraciet beton. In verschillende afmetingen verkrijgbaar.
Oud Hollandse tegels grijs
Oud Hollandse tegels grijs beton. In verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Oud Hollandse Tegels

Iedereen is op zoek naar een speciale en unieke uitstraling in zijn tuin of oprit. Heeft u al eens gedacht aan de karakteristieke Oud-Hollandse tegels?

Door hun specifieke uiterlijk kunt u met deze tegels echt iets bijzonders maken van uw tuin, terras of veranda. Omdat het natuurlijk het mooiste is als uw bestrating past bij de rest van uw tuin, is het verstandig om van tevoren eens te bekijken welke soort en afmeting Oud-Hollandse tegels het beste passen.

Het leuke aan Oud-Hollandse tegels is dat ze tijdloos zijn en toch stoer in een moderne tuin. En in een klassieke of landelijke tuin zorgen ze net voor een heel romantische look. Oud-Hollandse tegels krijgen hun vintage look door het gebruik van speciale grondstoffen en een heel specifieke techniek en behandeling bij de productie. En dat terwijl de klant kan rekenen op een product van topkwaliteit, dat nauwelijks onderhoud nodig heeft gemakkelijk opnieuw kan worden gebruikt.

Deze tegels passen echt in elke omgeving. Kies bruin, antraciet of grijs en maak van uw tuin iets heel bijzonders. Oud-Hollandse tegels zijn zeer sierlijk en kunnen een prima bestrating zijn voor uw terras, oprit, parkeerplaats, veranda etc. Ze sluiten mooi aan en kunnen gebruikt worden in combinatie met allerlei soorten opsluitbanden.

De Oud-Hollandse tegels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zullen u heel wat plezier bezorgen. Overweeg ook eens het gebruik van deze slijtvaste, kleurvaste en vorstbestendige tegels. Ze zijn heel gebruiksvriendelijk en hebben veel voordelen ten opzichte van dezelfde soort bestrating in dezelfde prijsklasse.