• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biggenrug beton

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Biggenrug beton 2 kanten recht grijs
Biggenrug beton 2 kanten rond grijs
Biggenrug beton 1 kant rond grijs
Sale
Biggenrug beton 2 kanten recht wit
Biggenrug beton 2 kanten recht wit
€30,38 €19,12
(€23,14 Incl. btw)
Biggenrug beton recht groen
Biggenrug beton 1 kant rond groen
Biggenrug beton 2 kanten rond groen
Biggenrug beton 2 kanten recht geel
Biggenrug beton 2 kanten rond geel
Biggenrug beton 1 kant rond geel
Biggenrug beton 2 kanten rond wit
Biggenrug beton 1 kant rond wit

Biggenrug beton

Biggenrug van prefab beton. Een biggenrug is de ideale parkeerband van beton. Gebruik ze om op een elegante manier verkeer tegen te houden aan een gebouw of parkeerplaatsen te markeren. Biggenruggen worden vaak geplaatst om te voorkomen dat voertuigen te ver doorrijden in het parkeervak.

Biggenruggen

Bij het woord ‘biggenruggen’ denkt u misschien niet meteen aan parkeerbanden om wildparkeren tegen te gaan en situaties in het verkeer veel veiliger te maken.

Maar toch hebt u die opvallende biggenruggen al vaker gezien dan u zelf waarschijnlijk weet. Sterker nog, als u er eenmaal op begint te letten, zult u zien dat ze overal liggen. Vooral op parkings zijn biggenruggen niet meer weg te denken. Ze zorgen ervoor dat bestuurders mooi in het vak parkeren en andere geparkeerde voertuigen niet beschadigen.

Biggenruggen zijn meestal wit of geel, omdat die kleuren goed opvallen bij slecht weer, schemering of nacht. Dat maakt ze geschikt voor parkings waar dag én nacht mensen komen. Denk maar aan ziekenhuizen, grote bedrijven of zorgcentra waar het leven 24 uur per dag volop doorgaat en wat extra veiligheid nooit kwaad kan.

U kent vast wel. U parkeert achteruit en rijdt te ver door in het vak. Uw voertuig botst tegen dat achter u. Misschien is er wel schade aan uw auto of het voertuig dat u geraakt heeft. Allemaal erg onaangenaam. Dat kan u dus nooit meer gebeuren als er biggenruggen zijn geplaatst in de parkeervakken. U kunt namelijk onmogelijk met de achterste wielen van uw auto over de biggenruggen heen rijden.