• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonbielzen

Betonbielzen grijs 60cm lang
Betonbielzen antraciet 60cm lang
Betonbielzen bruin 60cm lang
Betonbielzen antraciet 75cm lang
Betonbielzen bruin 75cm lang
Betonbielzen grijs 100cm lang
Betonbielzen antraciet 100cm lang
Betonbielzen bruin 100cm lang
Betonbielzen grijs 120cm lang
Betonbielzen antraciet 120cm lang
Betonbielzen bruin 120cm lang

Betonbielzen

Gemakkelijk een stevige plantenbak of border maken? Kies voor betonbielzen!
Betondingen.be heeft een mooi gamma aan betonbielzen
Betonbielzen zijn ideaal om uw eigen plantenbak mee te bouwen. Deze bielzen worden ook gebruikt om niveauverschillen mee op te vangen.
De betonbielzen zijn verkrijgbaar in antraciet/zwart, geel, grijs of bruin.

De toepassingsmogelijkheden van betonbielzen

Paden bakent u eenvoudig af met de betonbielzen. In de lengte geplaatst langs de randen van het pad markeren betonbielzen de weg. Dat is vooral handig voor grindpaden. Met de betonnen bielzen creëert u padranden waarbinnen de stenen mooi ingebed liggen en niet buiten de paden rollen. Dat principe werkt ook omgekeerd. Met de betonbielzen houdt u grond en begroeiing doeltreffend binnen de perken. Door de stenen te stapelen, creëert u plantenbakken en niveauverschillen die een bijzonder karakter aan uw tuin of perceel geven. Ligt uw perceel op een terrein dat van nature helt of afloopt? Dan kunt u met de betonbielzen horizontale terrassen creëren met vlakke oppervlakten. Hiermee krijgt uw kostbare grond meer gebruiksmogelijkheden. Met de betonbielzen maakt u gemakkelijk opstapjes. Door de betonbielzen slim te stapelen, maakt u er treden en trappen van om niveauverschillen te overbruggen.

Betonbielzen als goede basis

De toepassingsmogelijkheden van betonbielzen zijn schier onbeperkt. Complete paden plaveien met deze robuuste stenen? Geen probleem! Houdt u er bij muren, trappen en paden wel rekening mee dat de ondergrond voldoende fundering biedt voor de constructie die u in gedachten heeft. Laat u deskundig adviseren over de juiste stabilisering van de ondergrond wanneer u twijfelt. Achteraf is een verzakking vaak moeilijk te verhelpen. Een goede bouwmeester zorgt voor een stevige basis.