• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden:
 
-iDeal; De gemakkelijkste manier om te betalen is via IDeal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via IDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

-Creditcard en Bancontact/Mister Cash: U kunt ook met uw creditcard betalen (bijvoorbeeld met Mastercard, Visa en Maestro). Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

-Pro forma/vooruitbetalen; Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging per e-mail. Hier staan alle gegevens van de bestelling op en tevens ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd. Voor deze betaalmethode rekenen we € 1,50 administratiekosten.
Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

-PayPal; PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online koopt. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

-Contant betalen bij aflevering; U kunt ervoor kiezen om contant te betalen bij aflevering van de bestelling. De transporteur heeft geen mobiel pinapparaat bij zich, u dient het bedrag contant te betalen.