• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden:
 
-iDeal; De gemakkelijkste manier om te betalen is via IDeal. Na je bestelling log je automatisch in op de site van je bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via IDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

-Pro forma/vooruitbetalen; Bij een pro forma/vooruitbetaling maak je het totaalbedrag, na invoering van je bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een orderbevestiging/factuur per e-mail. Hier staan alle gegevens van de bestelling op en tevens ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je bestelling verstuurd.
Hou rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Bij pro forma factuur rekenen we € 1,50 administratiekosten.

-American Express, Visa, Maestro en Mastercard; je kunt bij ons ook met je creditcard betalen. 

-Sofort, Bancontact en Mister Cash; veelal gebruikt voor Belgische klanten. 

-PayPal; PayPal zorgt ervoor dat je makkelijk, veilig en snel kunt betalen als je online koopt. Zo kan je met een goed gevoel online shoppen. Betaling met Paypal kost 3,5% van het orderbedrag. 

-Contant betalen bij aflevering; Je kunt ervoor kiezen om contant te betalen bij aflevering van de bestelling. De transporteur heeft geen mobiel pinapparaat bij zich, je dient dan het bedrag contant te betalen. Voor contant betalen bij aflevering vragen wij € 36,30 (administratie) kosten.