• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schrikblok

Een schrikblok is gemaakt van prefab beton en kan op verschillende mogelijke manieren worden ingezet. Niet alleen is het op deze manier mogelijk om ongewenst parkeren te voorkomen, daarnaast kunnen deze schrikblokken eveneens worden gebruikt langs de weg in bochten of bermen. Er wordt in de praktijk naar een schrikblok dan ook niet zelden verwezen als een schamp- of bermblok. Ben jij eveneens geïnteresseerd in het aanschaffen van een schrikblok en zou je deze graag willen kunnen bestellen tegen een zo optimaal mogelijke prijs? Zoek in dat geval niet verder en haal ze nu in huis hier bij Betondingen!

Schrikblokken worden verzonken geplaatst

De belangrijkste functie waar een schrikblok over beschikt heeft betrekking tot het enigszins 'afschrikken' van bestuurders die aan een te hoge snelheid rijden. De schrikblokken moeten dan ook vooral deze bestuurders vaart laten minderen waardoor potentieel gevaarlijke situaties kunnen worden vermeden. Een schrikblok wordt bovendien steeds verzonken geplaatst wat er voor zorgt dat ze bijzonder stevig staan en bijgevolg ook tegen een behoorlijk stootje kunnen. Dit zorgt er voor dat een schrikblok altijd een uiterst duurzame investering is die je een optimale prijs-kwaliteitgarantie weet aan te bieden.

Welke kleur kiezen voor een schrikblok?

In het assortiment hier bij Betondingen zijn schrikblokken in verschillende uiteenlopende kleuren terug te vinden. We maken op dit vlak een onderscheid tussen enerzijds de grijze en anderzijds de gele en witte schrikblokken. Voor welk betonelement je uiteindelijk precies zal kiezen is een beetje afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Het feit dat er steevast gebruik wordt gemaakt van lichte kleuren is echter alles behalve toeval. In het bijzonder de gele schrikblokken zijn door de jaren heen steeds populairder geworden door hun opvallende kleur. Op het ogenblik dat de lichten van de auto's er op schijnen vallen ze immers erg goed op, dit niet alleen bij mooi weer, maar ook bij regenweer en wanneer het donker is.

Dat een schrikblok goed zichtbaar moet zijn is uiteraard voor de hand liggend. Dit onder meer omdat ze aan autobestuurders duidelijk moeten aangeven waar bijvoorbeeld de berm loopt of wanneer er een bocht aankomt. Op het ogenblik dat er een koplamp op de witte (of gele) schrikblokken schijnt wordt deze meteen uitstekend zichtbaar wat er voor zorgt dat de veiligheid op de weg sterk kan worden verbeterd.

De unieke voordelen van een schrikblok in beton

Een schrikblok kopen hier bij Betondingen betekent uiteraard dat je kiest voor een exemplaar welke is gemaakt van beton. Dit betekent dat je altijd kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Beton heeft namelijk niet alleen milieuvriendelijke eigenschappen, daarnaast is ze ook nog eens honderd procent recycleerbaar en bijzonder sterk. Van een schrikblok van beton is dan ook bekend dat ze niet gaat rotten en bovendien zal ze ook geen sporen van slijtage vertonen ten gevolge van bijvoorbeeld regelval, ijs en / of sneeuw. Een bijkomend voordeel van een betonnen schrikblok is terug te vinden in het feit dat ze goedkoop is in aankoop en je altijd bent verzekerd van een optimale levensduur.

De bijzondere vormgeving van een schrikblok

Bij het bekijken van de vorm van een schrikblok zal je kunnen vaststellen dat deze steeds over een schuin aflopend oppervlak beschikt. Dat is op het eerste zicht niet zo bijzonder, maar het zorgt er wel voor dat met name dauw en / of regen er eenvoudig af kan lopen. Hierdoor wordt op efficiënte wijze voorkomen dat het materiaal wordt aangetast. Heb jij ook het plan aangevat om de verkeersveiligheid in je buurt aan te pakken en kijk je daarvoor in de richting van een schrikblok? In dat geval is het altijd de moeite waard om even op het internet na te gaan welke voordelen er hier precies aan verbonden zijn. De kans is bijzonder groot dat je meteen bent overtuigd van de unieke eigenschappen waar een schrikblok over beschikt. Wist je bovendien ook dat een schrikblok uitstekend kan worden gebruikt voor het afbakenen van je oprit? Alweer een interessante toepassingsmogelijkheid!

Een waardevol product voor de verkeersveiligheid

Op het ogenblik dat je het assortiment met betonproducten hier bij Betondingen gaat doorspitten zal je altijd kunnen vaststellen dat er heel verschillende artikelen in terug te vinden zijn welke de verkeersveiligheid in Nederland, België en andere landen ten goede kunnen komen. Het betreft hierbij niet alleen een schrikblok, wat namelijk ook te denken van bijvoorbeeld onze parkeerbollen en de prachtige Amsterdammertjes? Al deze verschillende artikelen zijn uiteraard gemaakt van prefab beton waardoor ze zich niet alleen kenmerken door een lage kostprijs, maar ook door een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat ook onze parkeerbollen en Amsterdammertjes net als onze schrikblokken kunnen worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren.

Jouw schrikblok in beton bestellen tegen de scherpste prijs

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven hoef je bij het aanschaffen van een schrikblok eigenlijk nooit rekening te houden met hoge kosten, in tegendeel. Een schrikblok is gemaakt van beton wat er voor zorgt dat ze tegen een zeer toegankelijk prijskaartje kan worden besteld. Een bijkomend voordeel is terug te vinden in het feit dat er ook nauwelijks tot eigenlijk geen onderhoudskosten aan verbonden zijn. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een zeer scherpe aankoopprijs, daarnaast blijven ook de extra kosten tot een absoluut minimum beperkt. Tel daarbij op dat een schrikblok doorgaans zonder probleem een leven lang mee blijft gaan en het mag duidelijk zijn dat ze in de meest uiteenlopende situaties probleemloos kan worden ingezet.

Meer weten?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je behoefte hebt aan meer informatie over de schrikblokken uit ons assortiment. In dit geval raden wij je dan ook aan om niet te wachten en om direct contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Bel naar +31 85 - 060 62 04 of stuur een e-mail met je vraag door naar [email protected]. Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over de schrikblokken uit ons assortiment.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!