• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonelementen

Maat
Hoogte
Kleur

Wanneer je op zoek bent naar één of meerdere betonelementen is het vanzelfsprekend dat je deze zal willen bestellen bij een ervaren en professionele partij. Dat is precies wat wij van Betondingen zijn! Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment wordt het dan ook meteen duidelijk dat je bij ons aan het juiste adres bent voor een ongelofelijk aanbod aan de meest uiteenlopende betonelementen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Amsterdammertjes, wil je graag fietsenbeugels van beton bestellen of heb je eerder een voorkeur voor een betonnen poef of keerwanden? Het behoort allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden. Twijfel dan ook niet langer en ontdek ons ruime aanbod met de meest uiteenlopende, kwalitatieve betonelementen nu!

Amsterdammertjes, op en top authentiek

Een absolute bestseller wanneer het aankomt op onze betonelementen zijn de zogenaamde Amsterdammertjes. Deze prachtige paaltjes die beschikken over een authentieke uitstraling hebben een sierlijke functie. Bovendien kunnen ze in principe overal worden geplaatst waar men ongewenst parkeren tegen wenst te gaan. Bovendien is het ook mogelijk om Amsterdammertjes te plaatsen als obstakel voor een voetgangersgedeelte. De Amsterdammertjes die deel uitmaken van ons assortiment zijn te koop in het grijs of antraciet. Bovendien kunnen ze worden aangekocht in verschillende afmetingen. Dit zorgt er voor dat de Amsterdammertjes die deel uitmaken van ons aanbod met betonelementen voor iedereen een absolute aanrader kunnen zijn.

Betonbielzen, geschikt voor meerdere toepassingen

Betonbielzen zijn betonelementen waar je bijzonder veel verschillende richtingen mee uit kan. In de praktijk worden dit type van betonelementen veelal gebruikt om verschillende creaties in beton mee te realiseren. Het bekendste voorbeeld van allemaal is ongetwijfeld de realisatie van een plantenbak. Door het toepassen van dit type van betonelementen zorg je er niet alleen voor dat de plantenbak zo groot wordt gemaakt als je zelf wil, daarnaast kan je ze ook nog eens een volledig persoonlijke touch geven. Het spreekt uiteraard voor zich dat betonbielzen ook nog voor verschillende andere zaken ingezet kunnen worden. Wat bijvoorbeeld te denken van het opvangen van niveauverschillen? Ook hiervoor kunnen dit type van betonelementen uitstekend aan al je verwachtingen voldoen.

Een betonnen poef, leuk voor eigenlijk overal

Veel mensen willen een beetje extra comfort in hun tuin realiseren zonder dat ze daarvoor zeer veel geld dienen uit te geven. Een extra bankje in de tuin is leuk, maar in het merendeel van de gevallen is ze gemaakt van hout of plastic. Dat is vervelend, want beide materialen staan nu niet echt bekend omwille van hun uitstekende levensduur. Bovendien is de creatie van plastic tuinmeubelen nog steeds zeer belastend voor het milieu. In het assortiment met betonelementen hier bij Betondingen zijn gelukkig ook zogenaamde betonnen poefjes terug te vinden. Dit type van betonelementen zorgen niet alleen voor meer comfort in bijvoorbeeld je tuin of op je parkeerplaats, daarnaast kunnen ze ook nog eens naar wens gepersonaliseerd worden. Ook deze betonelementen zijn dan ook het ontdekken meer dan waard.

Een afrastering voorzien met keerwanden

Eveneens zeer populaire betonelementen zijn de zogenaamde keerwanden. Het betreft hier harde, onbuigzame, grond- of waterkerende elementen. Door hun aanzienlijke gewicht gecombineerd met een brede voet kunnen ze een aanzienlijke standzekerheid realiseren. We bestempelen keerwanden dan wel als betonelementen, toch kan ze in de praktijk ook uit tal van andere materialen bestaan. Het spreekt echter voor zich dat de betonnen varianten veruit de interessantste zijn. Keerwanden kunnen onder meer gebruikt worden voor het realiseren van een afrastering, maar daarnaast is ze eveneens prima geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Je ontdekt ze in ieder geval in het assortiment met betonelementen hier bij Betondingen!

U elementen, prima betonelementen om zelf je tuinmeubelen te maken

Eveneens zeer noemenswaardige betonelementen zijn de U elementen die deel uitmaken van ons assortiment. Door gebruik te maken van deze elementen is het onder meer mogelijk om zelf je eigen tuintafel van beton te realiseren. Deze betonelementen zijn bijzonder interessant, niet in het minst omdat ze voordelig en uiteraard bijzonder duurzaam zijn. Door een tuinmeubel te realiseren door middel van deze betonelementen beschik je dan ook over exemplaren waar je wellicht je hele leven lang gebruik van zal kunnen maken. Bovendien passen U elementen, net zoals L elementen overigens, ook nog eens in elke tuin. Het feit dat je deze betonelementen naar wens kan personaliseren draagt hier uiteraard ongetwijfeld haar steentje in bij.

Schrikblokken, de oplossing tegen ongewenst parkeren

In de praktijk worden betonelementen vaak ingezet in de strijd tegen ongewenst parkeren. Je zou er wat dit betreft voor kunnen kiezen om gebruik te maken van Amsterdammertjes, maar ook zogenaamde schrikblokken zijn betonelementen die dit kunnen realiseren. Indien je een blik werpt op ons aanbod met betonelementen zal je kunnen vaststellen dat er schrikblokken in de meest uiteenlopende uitvoeringen in zijn terug te vinden. Zo kan je kiezen voor een grijze, een gele of een witte schrikblok. Zoals je kan zien beschikken al deze betonelementen over een lichte, opvallende kleur. Dat is een vereiste, want alleen op deze manier vallen ze echt in alle mogelijke situaties goed op. Dit dus niet alleen bij helder weer, maar ook bij hevige regen en zelfs wanneer het donker is.

Een prachtige trap realiseren met betonelementen

Wanneer je ons aanbod met betonelementen van naderbij gaat bekijken zal je ook kunnen vaststelen dat er betonnen traptreden in terug te vinden zijn. Dit type van betonelementen worden ook wel eens bloktreden genoemd. Door hier gebruik van te maken is het niet alleen mogelijk om een strakke, mooie trap te realiseren, daarnaast kan dit ook nog eens gebeuren tegen een uitermate aantrekkelijke prijs. Bovendien is van een betonnen trap bekend dat ze geen sporen van slijtage zal gaan vertonen waardoor je er eigenlijk je hele leven van kan blijven genieten. Dit zorgt er voor dat ook traptreden als betonelementen het ontdekken meer dan waard zijn.

Alle betonelementen tegen de scherpst mogelijke prijs

Het is absoluut een feit dat het kopen van één of meerdere betonelementen gelijk staat aan een duurzame en financieel interessante investering. Dit komt omdat beton over een uitstekende weerbaarheid beschikt tegen met name de weerelementen. In de praktijk zorgt dit er voor dat betonelementen bijvoorbeeld tijdens de winter niet binnen moeten worden gehaald. Je kan ze gewoon buiten laten staan of liggen en dat zonder dat je hoeft te vrezen voor een aanzienlijk onderhoud. Dit is echter niet alles. In vergelijking met heel veel verschillende andere materialen valt het namelijk eveneens op dat betonelementen steeds zijn voorzien van een zeer scherpe prijs. Dit betekent concreet dat het kopen van betonelementen in de praktijk geschikt is voor ieders budget.

Wij geven onze klanten op financieel vlak voor wat het kopen van betonelementen betreft nog een extra duwtje in de rug. Wij van Betondingen vinden het dan ook zeer belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om zo voordelig mogelijke betonelementen te kopen zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Ben je dus met andere woorden op zoek naar de beste betonelementen, zoals ankerplaten van beton of jumboblokken en wil je deze in huis kunnen halen tegen de meest interessante prijs? In dat geval is het altijd een aanrader om er voor te kiezen om ze te bestellen hier bij Betondingen!

Keuze uit een ruim assortiment boordevol kwalitatieve betonelementen

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat je hier bij Betondingen een keuze kan maken uit een ongelofelijk ruim assortiment boordevol met interessante betonelementen. Deze betonelementen kunnen worden ingezet voor het realiseren van een ongelofelijk aantal verschillende doeleinden. Of je nu met andere woorden graag een leuke tuintafel van beton wenst te maken of je eerder op zoek bent naar een mogelijkheid om zelf een kwalitatieve, mooie plantenbak met stapelblokken te maken die perfect past in je tuin, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bestel je betonelementen hier bij Betondingen!

Alle informatie op deze pagina heeft je ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van betonelementen. Het gaat hierbij echter niet zomaar om gewone betonelementen. Alle artikelen die door ons worden verkocht beschikken dan ook over de best denkbare kwaliteit. Dit zorgt er niet alleen voor dat je precies dat ene betonelement kan vinden waar je naar op zoek bent, daarnaast kan je er gegarandeerd voor een zeer lange tijd van genieten. Dat is echter nog niet alles. Zoals eerder reeds aangegeven is het namelijk eveneens zo dat wij onze klanten verzekeren van de best mogelijke prijs. Mede door dit gegeven ben je bij ons altijd verzekerd van de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Bovendien kan de levering van je betonelementen niet alleen gebeuren bij je thuis, maar ook op een andere locatie. Dit maakt het zeer eenvoudig om al je betonartikelen bijvoorbeeld op de werf te laten afleveren. Hoe dan ook, wil jij ook graag betonelementen bestellen tegen de meest interessante voorwaarden? In dat geval hoeven we je waarschijnlijk niet meer te overtuigen van het feit dat je daarvoor hier bij Betondingen aan het juiste adres bent.

✅ Wat zijn betonelementen?
Betonelementen zijn losse elementen gemaakt van prefab beton. Hierbij kun je denken aan stapelblokken, betonblokken, u-elementen, l-elementen, betonbielzen, traptreden, sluitblokken en natuurlijk ook de welbekende ‘Amsterdammertjes’. Betonelementen staan gelijk aan een duurzame en financieel interessante investering. Beton beschikt namelijk over een uitstekende weerbaarheid tegen de weerelementen in ons land en zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. Voor de aanschaf van de meest uiteenlopende betonelementen ben je bij Betondingen aan het juiste adres. Bekijk nu het complete aanbod op onze website.

✅ Wat kan je met betonelementen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met betonelementen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!