• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand + bol

Loopt u al een tijdje rond met de gedachten dat uw tuin nog niet helemaal compleet is? Heeft u het gevoel dat er nog iets mist? Dan zijn er genoeg ideeën om uw tuin een make-over te geven.

Vooral beton is hierbij in trek. Vele soorten sierbeton zoals brievenbussen, tuinbeelden, poefs, krukjes, tafels en nog veel meer zijn nu verkrijgbaar om u een zetje in de goede richting te geven.

Er zijn ook paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand met bol op de markt voor het opfleuren en beschermen van al uw metselwerk en inrijpoort. De tuin wordt steeds meer betrokken bij ons leven en de grens tussen binnen en buiten wordt steeds vager.

Er zijn zelfs mensen die liever buiten zijn dan binnen. De buitenlucht geeft ons frisse lucht en nieuwe energie waardoor u het gevoel heeft er weer helemaal tegen te kunnen.

Metselwerk

Op al uw metselwerken, poeren, pilaren en noem maar op kunt u vierzijdig aflopende paalmutsen plaatsen om het een geheel eigen karakter te geven. U kunt simpelweg nadat u klaar bent met metselen de paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand met bol met wat mortelspecie of een schroef bevestigen.

Omdat ze verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren waaronder zwart gecoat, mooi grijs en sprekend antraciet kunt u voor voldoende afwisseling zorgen in uw tuin en op uw oprit. U kunt de paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand met bol ook prima plaatsen op de inrijpoort of muurtjes en pilaren rondom uw bedrijfspand of sportvereniging om het net dat beetje extra’s te geven.

Het is tegenwoordig veel normaler dat men naast dat er aandacht wordt besteed aan de omgeving in en om het huis óók de puntjes op de i worden gezet op het werk. Het is fijn als uw werkomgeving er picobello uitziet waardoor u een goede naam krijgt. 

Door de sierrand en de bol heeft u super veel sier wat het bijna sprookjesachtig maakt. Omdat alle paalmutsen vanaf 37x37cm aan de onderkant voorzien zijn van een waterhol zal het regenwater meteen weglopen waardoor uw metselwerk nog beter is beschermd. Als u uw metselwerk en pilaren onbeschermd buiten laat staan loopt u de kans dat het op een gegeven moment gaat rotten en dat uw bakstenen worden aangetast. Natuurlijk zijn dit niet de enige paalmutsen die u op uw metselwerk kunt plaatsen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze prachtige vlakke paalmutsen, functionele vierzijdig aflopende paalmutsen met gat, met een sierrand en gat, een bol of onze vlakke paalmutsen met een gat of een bol.

Aangezien de paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand met bol vervaardigd zijn van beton zijn ze niet alleen duurzaam maar zijn ze ook recycleerbaar en milieuvriendelijk. Hiermee haalt u niet alleen uw tuin op, u bent ook nog eens goed voor de natuur.

Door de fantastische kleur van beton in combinatie met de mooie bol zal de paalmuts opgaan in elke omgeving. Als u wilt dat de bollen van de paalmutsen opvallen kies dan voor een donkere versie en mocht u het helemaal speciaal willen maken dan zijn er ook paalmutsen verkrijgbaar met een opening voor een lamp waardoor u meer licht buiten en meer veiligheid creëert.

Voor wat betreft de paalmuts vierzijdig aflopend sierrand met bol en trouwens elke andere paalmuts of verfraaier van uw metselwerk geldt investeren in uw metselwerk met een relatief kleine verandering zal zich later altijd uitbetalen.

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!