• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurafdekkers vlak

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om gebruik te maken van schoonmetselwerk voor wat het afwerken van bijvoorbeeld een plat dak, een balkonrand of een muur om de tuin betreft. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Een dergelijke afwerking ziet er namelijk bijzonder aantrekkelijk uit. Dat neemt evenwel niet weg dat er rekening mee dient te worden gehouden dat ons weer zo haar impact heeft o deze verschillende elementen. Bakstenen blijven zich altijd kenmerken door een poreus karakter wat er voor zorgt dat regen of sneeuw vrij spel krijgen. Dit bovendien tot op de zogenaamde spouw die zich in de muur bevindt. Gelukkig bestaat er nu een uitstekende oplossing voor dit probleem. Door gebruik te maken van muurafdekkers vlak wordt er namelijk een prima bescherming gecreëerd waardoor je geen aantasting door de weersomstandigheden meer dient te vrezen.

Een uitstekende afwerking van jouw muur

Op het ogenblik dat je er voor hebt gekozen om een muurtje te metselen in je tuin zal je deze uiteraard op gepaste wijze willen afwerken. Dat geldt ook voor het geval waarin er reeds sprake is van bijvoorbeeld een laag muurtje. In deze situatie kunnen muurafdekkers vlak uitstekend van pas komen. De muurafdekkers zorgen er namelijk voor dat jouw muur de perfecte afwerking krijgt die het verdient. Daarnaast zijn deze muurafdekkers eveneens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor je precies die afwerking kan realiseren die jij in gedachten hebt. Geef je de voorkeur aan een muurafdekker met een platte vorm of kies je liever voor eenzijdig aflopende muurdekkers of tweezijdig aflopende muurafdekkers? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor welk type van muurafdekker je uiteindelijk ook mag kiezen, je zal altijd in staat zijn om je standaard muur in een prachtig afgewerkt exemplaar om te toveren!

Wat maakt een goede muurafdekking zo belangrijk?

Veel mensen denken dat muurafdekkers vlak helemaal geen vereiste zijn voor het beschermen of afwerken van hun muren. Toch is dat wel degelijk het geval. Inwatering welke plaatsvindt aan de bovenkant van de muur kan er namelijk voor zorgen dat de muur gedurende een lange tijd vochtig blijft. Dit lijkt in eerste instantie misschien vrij onschuldig, maar dat is het niet. Op deze manier kan er namelijk ten gevolge van de vorming van mos of algen schade ontstaan. Ook bevriezing van vochtige muurgedeelten kan op deze manier een probleem gaan vormen evenals het uitspoelen van het aanwezige voegwerk. Jouw muur voorzien van muurafdekkers vlak zorgt er voor dat het regenwater op efficiënte wijze kan worden afgeleid met als gevolg dat er een minder grote vochtopname plaatsvindt en de muur sneller kan opdrogen. Bovendien zal je meteen kunnen vaststellen dat ook vervuiling op deze manier veel minder eenvoudig vat krijgt op de muur.

Een betere isolatie en langere levensduur van de bakstenen

Bovenstaande redenen zullen voor veel mensen reeds voldoende zijn om over te gaan tot het kopen van muurafdekkers vlak. Toch zijn er nog tal van andere interessante voordelen aan verbonden. Indien er gebruik wordt gemaakt van bakstenen is het namelijk zo dat deze door gebruik te maken van een muurafdekking altijd over een aanzienlijk langere levensduur komen te beschikken. Daar komt bovendien ook nog eens bij dat de woning over een betere isolatie komt te beschikken. Ook deze kenmerken pleiten uiteraard allemaal aanzienlijk in het voordeel voor wat het kopen van muurafdekkers dak betreft.

Geen slijtage door de weersomstandigheden

Van beton is bekend dat het een uitermate geschikt materiaal is om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Dit heeft alles te maken met het feit dat het een zeer sterk en bovendien ook duurzaam materiaal is. De sterkte van beton is onder meer terug te zien in het feit dat ze perfect is opgewassen tegen de weersomstandigheden. Daar waar heel veel verschillende producten of materialen al snel sporen van slijtage kunnen gaan vertonen door toedoen van het weer geldt dat niet voor beton en dus ook niet voor onze muurafdekkers vlak. Bovendien is het ook nog eens zo dat er voor beton geldt dat er nauwelijks onderhoud is vereist. Klinkt dit ook voor jou allemaal als muziek in de oren? Dan hoeft er je eigenlijk helemaal niets meer tegen te houden om er voor te kiezen om te investeren in muurafdekkers vlak hier bij Betondingen!

De veelzijdige toepassingsmogelijkheden van muurafdekkers vlak

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat je alleen door gebruik te maken van muurafdekkers vlak kan rekenen op een echt fantastische afwerking voor jouw (tuin)muur. Er is echter meer. Muurafdekkers vlak worden immers in de praktijk lang niet alleen maar toegepast op gemetselde muren welke zich in je tuin bevinden, daarnaast kunnen ze tevens worden ingezet als borstweringen, trapgevels en ga zo maar door. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn meer dan voldoende goede redenen aan te halen om er voor te kiezen om een investering te doen in muurafdekkers vlak.

Ruime keuze uit tal van verschillende muurafdekkers

Vooraleer er voor te kiezen om muurafdekkers vlak te bestellen is het altijd de moeite waard om je even te verdiepen in het assortiment hier bij Betondingen. Wanneer je dit doet zal je namelijk niet alleen kunnen vaststellen dat onze muurafdekkers verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, daarnaast behoren ook meerdere kleuren tot de mogelijkheden. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een antraciet muurafdekker of kies je voor een grijs of een zwart (gecoat) exemplaar? Het is allemaal mogelijk! Op deze manier wordt de muur in jouw tuin steeds afgewerkt geheel zoals jij dat op voorhand in gedachten had.

Bestel je muurafdekkers vlak nu hier bij Betondingen!

Muurafdekkers vlak, muurafdekkers eenzijdig aflopend of muurafdekkers tweezijdig aflopend kunnen er stuk voor stuk voor zorgen dat er voor jouw tuinmuren een sublieme afwerking kan worden gecreëerd. Niet alleen zorgt dit er voor dat je kan rekenen op een visueel zeer aantrekkelijk eindresultaat, daarnaast is het ook nog eens zo dat de onderliggende muur en materialen zo optimaal mogelijk worden beschermd tegen de invloeden vanuit het weer. Bovendien hoef je er absoluut niet voor te vrezen dat muurafdekkers vlak kopen gepaard gaat met een stevige kostprijs, want dat is zeker niet het geval. 

✅ Wat zijn muurafdekkers?
Bij Betondingen kun je terecht voor de aanschaf van betonnen muurafdekkers. Muurafdekkers worden in de praktijk gebruikt voor het afdekken van tuinmuren, maar kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor borstweringen en kopgevels. De betonnen muurdekkers in het assortiment van Betondingen zijn gemaakt van bijzonder duurzaam sierbeton. Dit zorgt er voor dat de muurafdekkers uitstekend bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden in ons land. Ben jij op zoek naar muurafdekkers tegen de best mogelijke prijs? Ontdek dan het assortiment met betonnen muurafdekkers van Betondingen.

✅ Wat kan je met muurafdekkers?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met muurafdekkers.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!