• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Knikkertegel

Het is een vaak gehoord probleem dat kinderen er tegenwoordig nauwelijks nog voor kiezen om gewoon lekker buiten te spelen. Zij vinden het dan ook veelal fijner om gewoon aan de slag te gaan met hun iPad of spelconsole. Dat is misschien begrijpelijk, maar voor veel ouders een doorn in het oog. Wil jij jouw kinderen terug motiveren om het plezier van buiten spelen terug te vinden? In dat geval zou je er onder meer voor kunnen kiezen om een knikkertegel te bestellen. Dergelijk sierbeton kan zeer eenvoudig in het straatbeeld worden geïntegreerd en biedt je kinderen ongetwijfeld heel wat speelplezier. Ben jij ook op zoek naar een knikkertegel om te kopen? In dat geval nodigen we je graag uit om kennis te maken met de verschillende exemplaren die zijn terug te vinden in het aanbod hier bij Betondingen!

Wat is een knikkertegel precies?

Het is best mogelijk dat je nog niet eerder van een knikkertegel hebt gehoord. In principe gaat het hier om een betonnen stoeptegel welke zich kenmerkt door een kuiltje die is terug te vinden in het midden van de steen. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen op straat, maar bijvoorbeeld ook op de stoep of op het schoolplein lekker te knikkeren. In principe is het zo dat een knikkertegel veelal over een afmeting van 30x30 centimeter beschikt. Dit heeft als gevolg dat een knikkertegel moeiteloos in de bestrating kan worden geïntegreerd. Denk jij er dus met andere woorden ook over na om een knikkertegel te kopen en deze bijvoorbeeld in je terras te integreren? In dat geval heeft het doorgaans niet veel voeten in de aarde om deze zelf te voorzien.

De uitstekende duurzaamheid van een knikkertegel

Of je er nu voor kiest om staptegels aan te schaffen of je een knikkertegel gaat plaatsen in je bestrating, in beide gevallen zal je uiteraard kunnen rekenen op de uitstekende voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van een betontegel. Dit betekent in eerste instantie dat ze niet worden beïnvloed door de invloeden vanuit het weerbeeld. Het is bekend dat er in Nederland en België behoorlijk veel neerslag valt en ook de temperaturen worden steeds extremer. Door er voor te kiezen om tegels van beton te kopen zal je kunnen vaststellen dat deze niet snel door deze invloeden zullen worden beschadigd. Dit geldt zeker ook voor een knikkertegel. Het plaatsen van een dergelijke tegel zorgt er dan ook voor dat je (of beter gezegd je kinderen?) kan genieten van een zeer duurzame investering waar je een lange tijd genot van zal ondervinden.

Een knikkertegel kopen in verschillende kleuren

Vooraleer over te gaan tot het kopen van een knikkertegel is het altijd de moeite waard om even te kijken in welke verschillende kleuren deze verkrijgbaar is. In principe beschikt een knikkertegel zoals eerder reeds aangegeven altijd over min of meer dezelfde afmetingen, maar op vlak van kleuren heb je wel diverse opties. Ben jij iemand die graag een knikkertegel wenst te kopen die niet zozeer opvalt in de bestrating? In dat geval is de keuze voor grijs of antraciet veelal al snel gemaakt. Geef je eerder de voorkeur aan een opvallend exemplaar waardoor het voor iedereen meteen duidelijk is waar de knikkertegel zich precies bevindt? In dat geval is het mogelijks de moeite waard om te kiezen voor een geel exemplaar! Welke kleur van jouw knikkertegel jouw voorkeur ook mag wegdragen, ze kan perfect worden aangekocht hier bij Betondingen!

Alle voordelen van een knikkertegel op een rijtje

Op het eerste zicht lijkt het voor veel mensen misschien een beetje vreemd om er voor te kiezen om te investeren in de aankoop van een knikkertegel. Toch wordt al snel duidelijk dat er hier absoluut niets vreemd aan is, in tegendeel. Een investering doen in een knikkertegel zorgt er dan ook in de praktijk altijd voor dat je, je kinderen terug kennis laat maken met het unieke plezier dat is verbonden aan buitenspelen. Daarnaast is het zoals eerder reeds aangegeven eigenlijk voor iedereen wel mogelijk om een knikkertegel in diens bestrating op te nemen. Zou jij graag nog even een duidelijk beeld hebben van alle voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van een knikkertegel? Ontdek ze dan snel middels onderstaand overzicht!

  1. Een knikkertegel is voordelig in aankoop;
  2. Ze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past daardoor in elke omgeving;
  3. De plaatsing van een knikkertegel kan zeer eenvoudig door jou zelf gebeuren;
  4. Je kinderen kunnen op efficiënte wijze terug het genot van buitenspelen terugvinden;
  5. Knikkertegels hebben een zeer lange levensduur waardoor je er lang van kan genieten;

Bovenstaande voordelen zorgen er voor dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een knikkertegel. Bovendien blijkt uit de praktijk dat niet alleen kinderen hier fan van zijn. Tijdens een feestje even nostalgisch knikkeren samen met vrienden of familie? Het is ongetwijfeld een bezigheid die veel mensen zullen weten te waarderen!

Waarom jouw knikkertegel bestellen hier bij Betondingen?

Er voor kiezen om jouw knikkertegel te bestellen hier bij Betondingen zorgt er voor dat je steeds kan rekenen op verschillende voordelen. Niet alleen is het mogelijk om jouw knikkertegel te kopen in een kleur naar wens, daarnaast kan deze ook nog eens bijzonder snel worden geleverd. Zou je graag het nodige advies krijgen met betrekking tot het kopen van je knikkertegel? Dan kan je altijd telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen. Ben je na de levering van jouw knikkertegel toch niet helemaal tevreden met het aangekochte artikel? In dat geval heb je 14 dagen de tijd om het aangekochte artikel te retourneren. Klanttevredenheid is voor ons namelijk van cruciaal belang! Bestel vandaag nog jouw knikkertegel via onze webwinkel.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!