• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fietsbeugels

Nederland is een echt fietsland. We staan er als Nederlanders dan ook om bekend de auto steeds vaker thuis te laten en de fiets te nemen. Op het ogenblik dat je met een fiets ergens heen rijdt spreekt het echter voor zich dat je deze graag op een veilige manier zal willen kunnen parkeren. Dat is niet zomaar overal mogelijk, in tegendeel. Gelukkig bestaat er een interessante oplossing voor dit probleem onder de vorm van de fietsbeugel. Het betreft hier een speciale beugel die het mogelijk maakt om de fiets in te stallen en bovendien ook te beveiligen. Op deze manier wordt niet alleen schade aan je fiets voorkomen, maar krijgen ook dieven geen schijn van kans. Ben jij ook wel geïnteresseerd in de voordelen van een fietsbeugel? Maak er dan snel uitgebreid kennis mee hier bij Betondingen.nl!

Een stabiele stalplaats voor jouw fiets

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een fietsbeugel. In eerste instantie is het zo dat een dergelijke beugel er voor zorgt dat je fiets niet zomaar om kan vallen. Het gebeurt zeer vaak dat een fiets door bijvoorbeeld een voorbijlopende hond of gewoon een voetganger wordt omver geduwd. Dat is vervelend, want op deze manier kan er al snel schade aan je mooie, dure fiets ontstaan. Door je fiets in een fietsbeugel te plaatsen komt dit gelukkig veel minder snel voor. Je fiets kan op deze manier altijd stabiel worden geplaatst waardoor voorbijgangers ze niet meteen kunnen beschadigen.

Een uitstekende bescherming tegen diefstal

Een tweede voordeel waar je bij een fietsbeugel op kan rekenen is terug te vinden in het feit dat de fiets en dan in het bijzonder het rijwiel aanzienlijk beter is beschermd tegen diefstal. Het gebeurt tegenwoordig bijzonder vaak (niet alleen 's nachts, maar ook bij daglicht) dat een fiets wordt gestolen. Door gebruik te maken van een fietsbeugel samen met een stevig fietsslot zal je kunnen vaststellen dat fietsendieven eigenlijk geen schijn van kans meer maken. Uiteraard is een fietsbeugel tegenwoordig nog lang niet overal terug te vinden, maar door deze reeds te voorzien bij jouw woning kan je al een verschil maken. Wil jij dus ook graag een prima beveiliging voor je fiets realiseren bij met name jouw eigen huis? Dan kan het kopen van een fietsbeugel daar ongetwijfeld bij helpen!

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderfietsen

Er bestaan nog steeds heel wat misverstanden over fietsbeugels. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak gezegd dat een fietsbeugel uitsluitend geschikt is voor het plaatsen van volwassen fietsen. Dat is niet zo. Ook kinderfietsen kunnen moeiteloos in een fietsbeugel worden geplaatst. Dit betekent dat je door het plaatsen van meerdere exemplaren in principe zonder enig probleem de volledige collectie fietsen van het hele gezin niet alleen kan beschermen tegen valschade, maar ook tegen een mogelijke diefstal. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om de fiets van je kind op een veilige en eenvoudige manier veilig te kunnen parkeren? Ook in dat geval is de keuze voor een fietsbeugel veelal al snel gemaakt.

Een fietsbeugel beschikt over een uitstekende levensduur

Verschillende hulpmiddelen die op de markt zijn terug te vinden voor wat het veilig parkeren van je fiets betreft kenmerken zich door een beperkte kwaliteit en dito levensduur. Dat is natuurlijk erg vervelend, want de kans is bijzonder groot dat je in geen tijd terug zal moeten investeren in het kopen van één of meerdere nieuwe exemplaren. Dat geldt niet voor het moment waarop je overgaat tot het aanschaffen van een fietsbeugel van beton, in tegendeel. Het feit dat ze is gemaakt van beton zorgt er namelijk voor dat je altijd kan rekenen op een optimale levensduur en duurzaamheid. Wil je dus met andere woorden ook een echt kwalitatieve fietsbeugel bestellen die zich kenmerkt door een uitstekende levensduur? Dan is het steeds een aanrader om te kijken in de richting van een fietsbeugel van beton uit het aanbod hier bij Betondingen.nl.

Een fietsbeugel kopen in verschillende uitvoeringen

Tijdens het bekijken van het assortiment met fietsbeugels hier bij Betondingen.nl zal je niets anders kunnen dan vaststellen dat de ene fietsbeugel de andere niet is. Ze zijn dan ook steevast verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en het type waarvoor je uiteindelijk zal kiezen is steeds afhankelijk van de ruimte die voor handen is. Kies je bijvoorbeeld voor een fietsbeugel recht? Dan zal je kunnen vaststellen dat de rijwielen netjes recht naast elkaar worden geplaatst. Dat geldt niet voor een fietsbeugel diagonaal. Bij een dergelijke fietsbeugel komt de fiets zoals de naam reeds laat vermoeden enigszins diagonaal te staan waardoor er heel wat minder ruimte in beslag wordt genomen. Dit maakt een dergelijke fietsbeugel uitstekend geschikt om te plaatsen op locaties waar slechts een beperkte ruimte voor handen is.

Ook jouw fietsbeugel bestellen tegen de scherpste prijs?

Tegenwoordig zien we fietsbeugels steeds vaker opduiken in het straatbeeld. We vinden ze niet alleen terug bij ziekenhuizen, maar ook bij bijvoorbeeld zwembaden of in de nabijheid van winkelcentra. Ook bij particuliere woningen duiken fietsbeugels steeds vaker op. De voordelen die zijn verbonden aan het kopen van een fietsbeugel mogen na het doornemen van de informatie op deze pagina wel duidelijk zijn. Niet alleen maken deze beugels het mogelijk om je fiets op een veilige manier te stallen, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat ze diefstal op efficiënte wijze weten te voorkomen. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het kopen van een fietsbeugel, maar vrees je dat het kostenplaatje te hoog zal uitvallen? Die vrees is nergens voor nodig. Een fietsbeugel bestellen hier bij Betondingen.nl is namelijk reeds mogelijk tegen een bijzonder scherp prijskaartje!

Divers aanbod

Het aanbod met betonelementen hier bij Betondingen.nl kenmerkt zich door een enorme diversiteit. Dit betekent dat je hier niet alleen aan het juiste adres bent voor het aanschaffen van een fietsenrek met betonvoet of fietsnietjes, daarnaast kan je hier ook kiezen voor het bestellen van betonbielzen, is het mogelijk om schrikblokken aan te schaffen en ook parkeerbollen behoren tot de mogelijkheden. Wij worden dan ook niet voor niets de totaalleverancier van betonproducten in Nederland genoemd. Bestel jouw fietsbeugels dan ook vandaag nog via onze webwinkel.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!