• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fietsenrek betonvoet

Een fietsenrek betonvoet kan een bijzonder interessante keuze zijn voor mensen (of bedrijven) die graag een duurzaam fietsenrek willen plaatsen. We nemen tegenwoordig met z’n allen veel meer de fiets dan vroeger. De auto wat vaker in de garage laten staan levert ons niet alleen financiële voordelen op, daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu en voor onze gezondheid. Indien je vaak de fiets gaat nemen spreekt het echter voor zich dat je ook wilt kunnen rekenen op een veilige manier om deze fiets te kunnen “parkeren”. Gelukkig biedt de markt je op dit vlak tegenwoordig verschillende mogelijkheden aan. Hier bij Betondingen is het mogelijk om één van de interessantste opties die beschikbaar zijn te kopen, namelijk een fietsenrek met een voet van beton, ook wel een fietsnietje genoemd. Wil je graag ontdekken wat de voordelen zijn van een dergelijk fietsenrek? Lees dan vooral snel verder!

Waarom kiezen voor een fietsenrek betonvoet?

Wanneer je een fietsenrek wenst te kopen of te plaatsen zijn er best een aantal zaken waar je aandacht aan zult willen besteden. In eerste instantie wil je er namelijk zeker van zijn dat mensen met minder goede bedoelingen niet zomaar met jouw fiets (inclusief fietsenrek?) aan de haal kunnen gaan. Aan deze wens wordt meteen tegemoetgekomen wanneer je kiest voor het kopen van een fietsenrek die is voorzien van een voet van beton. In principe sla je met een fietsenrek betonvoet meerdere vliegen in één klap. Je beschikt immers meteen over een duurzaam en tevens zeer veilig fietsenrek.

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor het kopen van een fietsenrek betonvoet is natuurlijk de veiligheid waar men op kan rekenen. De betonvoet kan namelijk worden ingegraven met als gevolg dat het rek op zich helemaal niet eenvoudig te verwijderen valt. Door dan vervolgens de fiets op een correcte en zo veilig mogelijke manier aan het rek vast te maken wordt de kans op diefstal aanzienlijk verkleind. Dat is echter nog lang niet alles.

Alle voordelen van een fietsenrek betonvoet op een rijtje

Dat steeds meer mensen kiezen voor het aanschaffen van een fietsenrek betonvoet is het gevolg van verschillende factoren. In eerste instantie is er dus de veiligheid. Loszittende fietsenrekken die als het ware gewoon op de grond worden geplaatst worden vaak meegenomen. Bovendien brengen ze ook doorgaans een extra risico met zich mee voor de fietsen die er in worden gestald. Door ervoor te kiezen om gebruik te maken van een fietsenrek met een betonvoet is dat even anders. In dat geval is het immers zo dat je kan rekenen op de voordelen zoals hieronder aangegeven:

  • De betonvoet kan worden ingegraven waardoor veel (extra) veiligheid wordt gecreëerd;
  • Omdat de betonvoet wordt ingegraven is de impact van het fietsenrek op de omgeving klein;
  • Het is mogelijk om een fietsenrek betonvoet te kopen in verschillende vormen.

In principe wordt er altijd voor gekozen om een fietsenrek betonvoet in te graven. Dit betekent dat alleen het gedeelte waarin de fiets moet worden geplaatst zich nog boven de grond zal bevinden. De betonnen blok waar het fietsenrek mee in verbinding staat wordt dus ingegraven en op die manier aan het zicht onttrokken. Dit brengt wel iets meer werk met zich mee, maar kan in de praktijk vrij eenvoudig worden gerealiseerd.

Keuze uit verschillende vormen

Zoals hierboven reeds aangegeven is het bij het kopen van een fietsenrek betonvoet mogelijk om een keuze te maken uit verschillende soorten vormen. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen de mogelijkheden zoals hieronder aangegeven:

  • Een recht fietsenrek met betonvoet
  • Een diagonaal fietsenrek met betonvoet

Voor welke van de fietsenrek betonvoet je uiteindelijk gaat kiezen is vooral afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waar je over beschikt. Beide opties zijn namelijk prima en maken het mogelijk om jouw fiets op een efficiënte en bovendien ook veilige manier te kunnen parkeren.

Ook verschillende afmetingen zijn mogelijk

Indien je even het aanbod op vlak van fietsenrekken met betonvoet gaat bekijken hier bij Betondingen zal je kunnen vaststellen dat er niet alleen een keuze moet worden gemaakt uit verschillende vormen. Daarnaast is het namelijk zo dat er ook diverse afmetingen bestaan. Wat dit betreft dient er een onderscheid te worden gemaakt tussen de opties zoals hieronder aangegeven:

  • Een fietsenbeugel 150 x 60 centimeter;
  • Een fietsenbeugel 150 x 90 centimeter;
  • Een fietsenbeugel 120 x 90 centimeter.

Uiteraard spreekt het voor zich dat ook de afmetingen waar je behoefte aan hebt steeds afhankelijk zijn van de situatie in kwestie en van jouw persoonlijke voorkeur. Bekijk dit dus in eerste instantie even grondig voordat je een definitieve keuze maakt. Hoe dan ook, naar welke afmetingen jouw voorkeur ook uit mag gaan, het is altijd mogelijk om een fietsenrek betonvoet te kopen hier bij Betondingen die aan al jouw vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen.

Waarom jouw fietsenrek betonvoet kopen bij Betondingen?

Er zijn best een aantal goede redenen aan te halen waarom je er goed aan doet om jouw fietsenrek betonvoet te bestellen hier bij Betondingen. Allereerst kan je een keuze maken uit alle mogelijkheden die voor jou interessant kunnen zijn. Zo kan je altijd dat ene fietsenrek voorzien van een betonvoet kopen die je in gedachten hebt. Dat is echter niet alles. Daarnaast geldt namelijk voor al onze artikelen dat ze altijd worden aangeboden tegen de scherpst mogelijke prijs. Nog een voordeel is terug te vinden in het feit dat wij zeer snelle leveringstermijnen hanteren. Wil je dus met andere woorden graag jouw fietsenrek met betonvoet snel in huis hebben? Dan is dat perfect mogelijk. Twijfel dus niet langer en bestel ook jouw fietsenrek betonvoet vandaag nog hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!