• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vulzand

Wanneer je bepaalde werkzaamheden wenst uit te voeren in bijvoorbeeld je tuin is het mogelijk dat je behoefte zal hebben aan vulzand. Het gaat hierbij om een vrij voordelig type zand waar in de praktijk ook nog andere benamingen voor bestaan. Denk op dit vlak onder meer aan:

Voor dit type zand geldt dat er uiteraard vrij weinig eisen aan worden gesteld op het vlak van vorm en korrelgrootte. Dit gezegd hebbende zal je in de praktijk kunnen vaststellen dat vulzand in heel wat verschillende situaties van pas kan komen. Wil jij hier graag meer over ontdekken en/of ben je op zoek naar een interessante leverancier voor dit type zand? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat wij je hier bij Betondingen probleemloos van dienst kunnen zijn.

Waar kan het allemaal voor worden gebruikt?

In de praktijk kan er worden vastgesteld dat vulzand voor tal van verschillende zaken kan worden gebruikt. In eerste instantie spreekt het voor zich dat dit zand hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het opvullen van gaten. Het kan hierbij gaan om kuilen, maar wat bovendien ook te denken van het dempen van vijvers? Veel mensen stellen zich de vraag of het mogelijk is om gebruik te maken van dit type zand voor onder bestrating. In deze situatie wordt het eigenlijk hoofdzakelijk aangeraden om gebruik te maken van straatzand.

Hoeveel van dit type zand heb je daadwerkelijk nodig?

De hoeveelheid vulzand die je nodig hebt zal in de praktijk uiteraard sterk afhankelijk zijn van het project in kwestie. Het uitrekenen van deze vereiste hoeveelheid is volgens veel mensen niet zo eenvoudig. Gelukkig hoeft dit geen groot probleem te zijn, in tegendeel. Het uitvoeren van een dergelijke berekening gebeurt eigenlijk door het vermenigvuldigen van de lengte en de breedte van het gebied dat je wil bedekken of opvullen met het vulzand. Je dient wat dit betreft echter wel rekening te houden met een zogenaamde inklink van 10 procent. Dit omdat het zandpakket nog dient te worden aangetrild. De uitkomst dient nog te worden vermenigvuldigd met de dikte van de laag welke je wenst aan te leggen. Op deze manier is het relatief eenvoudig mogelijk om te bepalen over hoeveel zand je dient te beschikken voor het karwei dat je wenst uit te voeren.

In welke hoeveelheden kan vulzand worden aangekocht?

Bovenstaande maakt eigenlijk meteen duidelijk dat er behoefte kan zijn aan verschillende hoeveelheden vulzand. Dit geheel afhankelijk van de situatie in kwestie. Het spreekt voor zich dat wij hier bij Betondingen op hebben ingespeeld. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten precies die hoeveelheden te kunnen leveren die zijn nodig hebben. Vanwege deze reden hebben we in ons assortiment meerdere opties opgenomen. Het gaat hierbij concreet om de volgende opties:

  • Een hoeveelheid van 20 kilogram;
  • Big bags zand voor 0,25 kubieke meter;
  • Big bags zandvoor 0,50 kubieke meter;
  • Big bags zand voor 1 kubieke meter.

De verschillende bovenstaande mogelijkheden zorgen ervoor dat je nooit over te weinig vulzand zal beschikken. Daar staat tegenover dat je ook nooit veel zand over zal hebben. Dit betekent dat je de hoeveelheid die je koopt volledig kan afstemmen op je situatie. Dat is uiteraard mooi meegenomen.

Waarom bestellen bij Betondingen?

Het spreekt voor zich dat het bestellen van vulzand mogelijk is bij heel veel verschillende partijen. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om dit zand hier te bestellen bij Betondingen? Zeer eenvoudig, simpelweg omdat wij jou de beste voorwaarden garanderen. Nog niet echt overtuigd? Dan zullen de onderstaande punten je zeker weten te overhalen!

1.) Omdat je altijd bent verzekerd van een scherpe prijs

Wij garanderen onze klanten op al onze materialen en artikelen een scherpe prijs. Wanneer je bepaalde karweien aan het uitvoeren bent zal je veelal al snel kunnen vaststellen dat de kosten hoog kunnen oplopen. Dan is het van belang om met zekerheid te kunnen profiteren van een lage kostprijs voor wat het kopen van de vereiste materialen betreft. Ben jij het daar mee eens? Dan heb je meteen een extra goede reden om jouw vulzand te kopen hier bij Betondingen.

2.) Je bestelling wordt zeer snel bezorgd

Heb je vrij snel behoefte aan vulzand? Dan zal je kunnen vaststellen dat wij je daarbij kunnen helpen. Bij menig aantal webwinkels moet je lang wachten voordat je een bestelling kan ontvangen. Daar doen wij niet aan mee. Houdt er echter wel rekening mee dat leveringen in het weekend niet mogelijk zijn. Zou je graag je bestelling zelf bij ons willen komen ophalen? Dat is mogelijk op onze locatie in Zaltbommel! Wij zorgen er in dit geval voor dat het vulzand voor je klaarstaat.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!