• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beton sokkel / betonnen sokkel

Kopmaat
Hoogte
Voorzieningen
Kleur

Er kunnen verschillende redenen aangehaald worden waarom het de moeite waard kan zijn om ervoor te kiezen om een beton sokkel of betonpoeren te kopen. Voor beton geldt uiteraard dat dit materiaal bekend staat om ongelofelijk kwalitatief en duurzaam te zijn. Dit heeft als gevolg dat je er niet zomaar voor even, maar wel voor een zeer lange tijd van zult kunnen genieten. Het plaatsen van een sokkel gemaakt van beton zorgt er in de praktijk onder meer voor dat je over een solide basis beschikt voor het neerzetten van allerhande tuinbeelden. Hoe dan ook, ben je ook geïnteresseerd in het kopen van één of misschien zelfs meerdere beton sokkels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een eindeloos aanbod aan mogelijkheden

Op het ogenblik dat je overgaat tot het kopen van een beton sokkel zal je al snel tot de conclusie komen dat er ongelofelijk veel verschillende mogelijkheden bestaan. Indien je een duik neemt in ons assortiment wordt dan ook meteen duidelijk dat je zowel kunt kiezen voor een meer opvallend als voor een zeer neutraal exemplaar. Eender voor welke betonnen sokkel je uiteindelijk ook mag kiezen, je zal altijd kunnen vaststellen dat deze prima tot haar recht zal komen in jouw tuin. Je kan ook op dit vlak heel wat verschillende richtingen uit.

De plaats waar jouw beton sokkel zal worden geplaatst is een belangrijk aandachtspunt om bij stil te blijven staan. Plaats je ze bijvoorbeeld op een centrale locatie in jouw tuin? Dan kan je daarbij rekenen op een aantrekkelijke zichtlijn. Zijn er in jouw tuin bovendien één of misschien zelfs wel meerderef saaie hoekjes terug te vinden die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken? Ook dan zal je kunnen vaststellen dat een beton sokkel aanschaffen en daar neerzetten een interessante optie kan zijn. In ieder geval, op welke plaats je ook een sokkel gemaakt van beton wenst neer te zetten, in principe is het altijd zonder probleem mogelijk.

Over welke afmetingen moet jouw beton sokkel beschikken?

Bij het kopen van een beton sokkel zijn er verschillende factoren waar je even aandacht aan zal willen besteden. Natuurlijk is er de uitstraling van de sokkel. Omdat deze is gemaakt van beton kan je er echter in de praktijk doorgaans op rekenen dat deze over geen echt opvallende uitstraling beschikt. Dit maakt ze veelzijdig inzetbaar. Bovendien zorgt dit ervoor dat je de aandacht niet laat afleiden van bijvoorbeeld het tuinbeeld dat er op wordt bevestigd. Bij menig aantal andere sokkels is dat in de praktijk wel het geval.

Er wordt gesteld dat de ideale verhouding tussen bijvoorbeeld een beeld en een betonnen sokkel ongeveer 1:3 is. Dit betekent concreet dat de sokkel van beton drie keer zo hoog moet zijn als het beeld dat er op is terug te vinden. Veel mensen zullen hier wellicht een beetje van schrikken. Er zijn dan ook in de praktijk zeker een aantal uitzonderingen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat een stevig uit de kluiten gewassen beeld ook uitstekend op een grotere, lagere betonnen sokkel kan worden geplaatst wanneer deze over wat meer massa beschikt.

Wil je er zeker van zijn dat je uiteindelijk gaat kiezen voor een beton sokkel die zich perfect zal lenen voor jouw situatie? Dan kan het interessant zijn om even een schetsje te maken van hoe het geheel er in jouw tuin uit zal komen te zien. Je zal merken dat het op die manier namelijk veel eenvoudiger mogelijk wordt om de juiste betonnen sokkel aan te schaffen.

Waar kan je een betonnen sokkel allemaal voor gebruiken?

Het kopen van een betonnen sokkel kan ervoor zorgen dat je in één klap over verschillende extra mogelijkheden komt te beschikken in jouw tuin. Voor een dergelijke sokkel geldt immers dat je er behoorlijk veel verschillende richtingen mee uit kunt. Enkele voorbeelden waarvoor je een dergelijke beton sokkel in de praktijk zou kunnen gebruiken zijn onder meer de volgende:

  • Je kan er een mooi beeld op neerzetten;
  • Het is mogelijk om er een vogeldrinkbakje op te realiseren;
  • Je kan er een vogelbadje mee maken;
  • Er kan een mooie zonnewijzer mee worden gerealiseerd.

Dat het kopen van een beton sokkel door de jaren heen eigenlijk alleen maar aan populariteit heeft gewonnen hoeft eigenlijk niet te verbazen. Dit is dan ook het gevolg van het feit dat ze niet alleen veelzijdig inzetbaar zijn, daarnaast zijn ze ook betaalbaar en gaan ze ongelofelijk lang mee. Heel wat materialen die buitenshuis worden gebruikt kunnen al snel te lijden hebben onder de weersomstandigheden. Dat geldt evenwel niet voor beton, in tegendeel. Je kan deze moeiteloos altijd buiten laten staan zonder dat je rekening moet houden met vervelende verrassingen.

Bestel nu bij Betondingen!

Indien je ook van plan bent om over te gaan tot het aanschaffen van een beton sokkel ben je daarvoor hier bij Betondingen aan het juiste adres. Je kan bij ons dan ook rekenen op tal van interessante voordelen. Allereerst zal je kunnen vaststellen dat wij onze klanten een ruime keuze aanbieden uit verschillende soorten beton sokkels. Het bestaan van dit interessante en omvangrijke aanbod zorgt ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om een sokkel van beton naar wens aan te schaffen. Dat is echter niet alles. Onze klanten kunnen immers ook rekenen op de volgende extra voordelen:

  1. Een snelle levertijd van jouw aangekochte beton sokkel is altijd gegarandeerd;
  2. Wij leveren jouw sokkel niet alleen in Nederland, maar ook in België;
  3. Je kan rekenen op een scherpe aankoopprijs;
  4. Stel al jouw vragen gerust aan onze deskundige klantenservice.

Wil je ook kunnen rekenen op alle bovenstaande voordelen? Twijfel dan geen moment langer en bestel ook jouw beton sokkel vandaag nog hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!