• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonmortel

Op het ogenblik dat er bepaalde betonwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden spreekt het voor zich dat je nood zal hebben aan een aantal zaken en producten. Voor de realisatie van een bepaald betonwerk zal je bijvoorbeeld altijd over een soort van betonmortel dienen te beschikken. Deze betonmortel dient van een goede kwaliteit te zijn en bovendien moet je er natuurlijk ook rekening mee houden dat je over een afdoende hoeveelheid moet beschikken. Zou jij ook graag een prachtig betonwerk willen realiseren en ben je daarvoor nog op zoek naar betonmortel om aan aan te schaffen? Aarzel dan geen moment langer en kies er nu voor om het assortiment met verschillende soorten betonmortel te ontdekken hier bij Betondingen!

Betonmortel kant en klaar bestellen

Indien je ons assortiment met betonmortel gaat bekijken zal je in eerste instantie onze standaard uitvoering opmerken. Het betreft hier een gewone betonspecie welke is gemaakt van cement, zand, grind en water. Gebruikmaken van onze gewone betonmortel kant en klaar 25kg is geschikt voor tal van uiteenlopende werkzaamheden. In eerste instantie kan je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het realiseren van een vloer, maar daarnaast kan ze ook worden ingezet voor het storten van een fundering of voor poeren evenals lateien. Ben je eerder op zoek naar een geschikte betonmortel voor het realiseren van de meest uiteenlopende betonconstructies? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat deze betonmortel voor jou zonder enige twijfel de perfecte keuze is.

Op zoek naar snelbeton? Ook deze hebben wij in voorraad!

Gewone betonmortel is zeer veelzijdig inzetbaar, maar in tal van verschillende omstandigheden zal je toch genoodzaakt zijn om gebruik te maken van snelbeton. Ons snelbeton kan niet alleen worden gebruikt voor het vastzetten van palen en hekwerken, daarnaast kan ze eveneens dienst doen bij het vastzetten van speeltoestellen, vlaggenmasten en ga zo maar door. Door gebruik te maken van ons snelbeton is het mogelijk om het door jou gewenste object reeds binnen amper 15 minuten te verankeren.

Gebruiken van dit type van betonmortel is interessant omdat ze niet dient te worden gemengd en bovendien is ze ook erg snel hard. Binnen de slechts twee minuten is het reeds mogelijk om de paal die je wenst vast te zetten los te laten. Na amper vijftien minuten staat de paal dan ook weer helemaal vast. Ons snelbeton wordt tot slot geleverd in verpakkingen met een gewicht van 25 kilogram. Door het volgen van enkele zeer eenvoudige stappen is het bovendien mogelijk om zelf het beton te vervaardigen. Zijn deze stappen voor jou niet meteen duidelijk? Dan kan het onderstaande overzicht je daarbij helpen!

  • Graaf een gat welke over de vereiste afmetingen beschikt en giet dit gat voor ongeveer 50 procent vol met schoon leidingwater;
  • Lift de paal meteen na het vullen een beetje op waardoor de specie ook onder de paal terecht kan komen;
  • Mogelijke nog aanwezige droge mortel dien je te besproeien met water waarna je vervolgens het oppervlak gaat aankloppen met als doel ingesloten lucht te verwijderen;
  • Zet de paal in de gewenste positie en controleer dit na ongeveer twee minuten afhankelijk van de omstandigheden;
  • Op het ogenblik dat de paal niet langer dient te worden ondersteund kan het oppervlak meteen glad worden afgewerkt;
  • Het snelbeton is nu voldoende hard en de paal zit helemaal vast;

Maak ook kennis met onze metselmortel!

Betonmortel bestaat in verschillende uitvoeringen. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven kan je hier bij Betondingen niet alleen kiezen voor gewone betonmortel, maar ook voor bijvoorbeeld snelbeton metselmortel, egalisatiemortel. Bij deze laatste gaat het om een hydraulisch bindmiddel welke beschikt over een basis van portlandcementklinker. Bij het fabriceren van dit type van betonmortel wordt er voor gekozen om aan de portlandcementklinker een bijzonder fijne fractie kalksteenmeel toe te voegen. Dit geldt eveneens voor een luchtbelvormer. Door het hanteren van een correcte verhouding portlandcementklinker, kalksteenmeel evenals luchtbelvormer wordt uiteindelijk, gecombineerd met een zekere maalfijnheid een metselcement gerealiseerd. Een zak cement mortel zal uiteindelijk worden gebruikt voor het vervaardigen van metselmortel. In principe wordt er enkel en alleen voor gekozen om zand en water toe te voegen. Ben jij op zoek naar een type betonmortel waarmee je een uiterst stabiel en duurzaam betonwerk kan realiseren? In dat geval is kiezen voor onze metselmortel voor jou ongetwijfeld een interessante keuze!

Bestel jouw betonmortel tegen de beste prijs hier bij Betondingen!

Afhankelijk van het type betonconstructie welke je wenst te realiseren spreekt het voor zich dat je een behoorlijk aanzienlijke hoeveelheid betonmortel nodig kan hebben. Zoals eerder reeds aangegeven wordt onze betonmortel steevast verkocht in zakken met een gewicht van 25 kilogram. Dit zorgt er voor dat ze voor iedereen, ongeacht het project welke je in gedachten hebt goed hanteerbaar en bruikbaar zijn. Dit is echter niet alles. Beton staat er om bekend niet alleen een zeer duurzaam, maar ook een voordelig materiaal te zijn. Dit geldt wat ons betreft eveneens voor de betonmortel die wij verkopen. Wil je dus met andere woorden niet uitsluitend kwalitatieve, maar ook financieel interessante betonmortel bestellen? In dat geval zal je niet anders kunnen dan vaststellen dat je daarvoor bij ons over de hele lijn aan het juiste adres bent. Alweer een goede reden dus om ook jouw betonmortel te bestellen hier bij Betondingen!

Betondingen - jouw totaalleverancier

Dat je hier bij Betondingen kan rekenen op de scherpst mogelijke prijs voor jouw betonmortel is uiteraard mooi meegenomen, maar er is meer. Tijdens het doornemen van ons assortiment zal je namelijk kunnen vaststellen dat je hier bij Betondingen niet alleen maar voor betonmortel aan het juiste adres bent. Wat bovendien ook te denken van betonpoeren en funderingstegels? Inderdaad, Betondingen is jouw totaalleverancier van betonproducten in Nederland en België. Bestel vandaag nog jouw betonmortel en overige producten via onze webwinkel.

✅ Wat is betonmortel?
Op het moment dat je bepaald betonwerk wilt realiseren dien je altijd te beschikken over een bepaald soort betonmortel. De betonmortel dient van hoge kwaliteit te zijn en daarnaast moet je natuurlijk rekening houden dat je beschikt over een afdoende hoeveelheid. De betonmortel van Betondingen is gemaakt van cement, zand, grind en water en wordt geleverd in zakken van 25kg. Ons betonmortel is geschikt voor tal van toepassingen zoals de realisatie van een vloer, maar bijvoorbeeld ook voor het storten van een fundering, voor poeren of voor lateien. Bekijk het complete assortiment aan betonmortel op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met betonmortel?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met betonmortel.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!