• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big bag grind

Met grind kan je echt leuke dingen doen rondom het huis. Het eerste waar je misschien aan denkt is het aanleggen van een pad. Toch kan er nog veel meer mee. Het aanschaffen van een big bag grind is dan ook een erg logische optie. Je kunt grind niet zomaar los neergooien, hiervoor maak je gebruik van andere producten die ervoor zorgen dat het netjes blijft liggen en dat er geen onkruid doorheen komt, zoals bijvoorbeeld grindmatjes. Wij vertellen je alles wat je moet weten over het bestellen van grote zakken grind. Je kan hier onwijs creatief mee aan de slag gaan, bekijk ook eens onze inspiratie en zie wat anderen met grind in de tuin hebben gedaan.

De soorten big bag grind

Wij hebben in ons assortiment hebben we verschillende soorten grind en split. Bijvoorbeeld boerengrind, betongrind, Limburgs wit grind, Castle grind (ook wel kasteelgrind genoemd) en maasgrind. Tevens hebben we de keus uit verschillende maten Big Bags. 

  • 0,25 m3
  • 0,5 m3
  • 0,7 m3
  • 1 m3 (verdeeld over 2 big bags 0,5 m3)

Ook hebben wij grindmatten en grindplaten in ons aanbod. Deze zorgen ervoor dat de steentjes goed en stabiel op hun plek blijven liggen. Dit voorkomt troep in de rest van de tuin en natuurlijk ook valpartijen.

Hoeveel grind neerleggen?

Grind wordt veel gebruikt voor het aanleggen van een pad of als opvulling van stukken grond waar niet echt een doel voor is. Het is voor het mooie belangrijk dat je genoeg neerlegt. Het laatste wat je wilt is dat er bij elke stap die je zet een grindmat met worteldoek onder het grind vandaan verschijnt. Wij raden dus een laag aan die minstens 5-6 cm dik is maar meer is hierbij wel beter. Het is belangrijk om met meten en rekenen in overweging te nemen hoe dik de laag zal gaan worden omdat dit een groot verschil maakt.

De levering van een big bag grind

Een zak die vol met grind zit haal je niet zomaar even naar huis toe. Deze moet geleverd worden en dit verzorgen wij voor je. De zakken wegen namelijk wel tot 700 kg. De big bag grind wordt geleverd met een pompwagen en wordt dan neergezet waar voor jou het meest handig is. Er is dus geen grote kraan of knijptransport nodig. Als je ons een locatie doorgeeft vooraf kunnen we daar bezorgen en je krijgt dan van ons natuurlijk ook een tijdsindicatie zodat je altijd aanwezig kunt zijn. 

Jouw big bag grind aanschaffen

Het plaatsen van een bestelling bij ons is erg eenvoudig en kost weinig tijd. Toch is het wel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo raden wij aan om vooraf echt goed te meten en rekenen. Zo voorkom je dat je veel te veel zakken bestelt of nog erger juist te weinig. Er is ruimte nodig waar de zakken neergezet kunnen worden bij de levering. Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig en wij gaan hierna aan de slag om dit op tijd te kunnen leveren. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat er een plekje is voor de zakken.

✅ Wat is een big bag grind?
Grind kan worden gebruikt voor het aanleggen van paden in je tuin, maar daarnaast is er nog veel meer mogelijk met grind. Zo kan grind uitstekend dienen als hulpmiddel voor buitenprojecten, bijvoorbeeld als drainage. Grind is namelijk in staat om water op te nemen en kan daarnaast worden gebruikt als een effectief additief voor betonmixen. In het assortiment van Betondingen maken we onderscheidt tussen ardenner split grind en boerengrind. Voor meer informatie over deze verschillende soorten grind raden we je aan om de website van Betondingen te raadplegen.

✅ Wat kan je met een big bag grind?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een big bag grind.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!