• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Palissade

Maat
Hoogte
Kleur

Wanneer je er voor kiest om bestrating aan te leggen spreekt het voor zich dat je altijd een zo optimaal mogelijke afwerking zal willen realiseren. Voor wat het afwerken van bestrating betreft kan het interessant zijn om in de richting van een zogenaamde palissade te kijken. Een palissade is in principe hetzelfde als een opsluitband of mini rondobanden. Opsluitbanden voorkomen dan ook eveneens dat de bestrating gaat verschuiven of verzakken, alleen zien ze er niet zo mooi uit. Een palissade voorkomt eveneens problemen met de bestrating, maar realiseert tegelijkertijd ook een zeer mooie afwerking. Dit alles maakt het kopen van een zogenaamde palissade zomaar even nog aantrekkelijker dan opsluitbanden reeds zijn! Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van een palissade of andere trottoirbanden, maar wil je wel zeker zijn van een gunstige prijs? In dat geval nodigen we je graag uit om het assortiment hier bij Betondingen te ontdekken!

Een palissade in verschillende stijlen

Wanneer je over wenst te gaan tot het kopen van een palissade is het van belang om er rekening mee te houden dat er verschillende uitvoeringen op de markt zijn terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak de gewone palissade van de zogenaamde duo palissade. Al deze verschillende soorten palissades hebben uiteindelijk slechts twee doelen. In eerste instantie moeten ze er voor zorgen dat er zowel op korte als op lang termijn geen problemen met de bestrating opduiken terwijl anderzijds ook een mooie, visuele afwerking dient te worden gerealiseerd. Voor welke palissade je op het einde van de rit precies zal kiezen is uiteraard grotendeels afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Dit geldt bovendien niet alleen maar voor de vorm van de palissade, maar eveneens voor de kleur waarover ze beschikt.

Op het ogenblik dat je bepaalde bestrating in je tuin wenst aan te leggen is het van belang om goed rekening te houden met de kleuren die in de rest van de tuin opduiken. Specifiek voor wat het kopen van een palissade betreft is het mogelijk om een keuze te maken uit diverse kleuren. Denk hierbij niet alleen aan de kleuren bruin en grijs, maar ook aan antraciet. Ben je op zoek naar een rustieke uitstraling? Ook deze behoort tot de mogelijkheden. Een rustieke palissade kopen zorgt er voor dat je bestrating wordt voorzien van een mooie, unieke en bovendien ook exclusieve afwerking. Ook voor wat de kleur van je palissade betreft geldt dat je uiteindelijke beslissing vooral is gebaseerd op je persoonlijke voorkeur.

Een palissade kopen met verschillende afmetingen

Het spreekt voor zich dat een palissade ook op vlak van afmetingen telkens aanzienlijke verschillen kan vertonen. Op het ogenblik dat je een blik werpt op het aanbod met palissades hier bij Betondingen zal je meteen kunnen vaststellen dat er meerdere afmetingen tot de mogelijkheden behoren. We onderscheiden op dit vlak onder meer palissades met als afmetingen 6x25 of 6x40. Wat echter ook te denken van de uitvoeringen die over afmetingen beschikken van 11x40 of 15x40 of 15x60 centimeter? Het feit dat een palissade kan worden aangekocht in al deze verschillende afmetingen zorgt er voor dat je steeds je creativiteit de vrije loop kan laten. Het ruime aanbod boordevol met palissades in verschillende afmetingen maakt bovendien ook dat je de afwerking van de bestrating in jouw tuin precies op die manier kan realiseren zoals jij altijd voor ogen hebt gehad.

Waarom is gebruikmaken van een palissade zo belangrijk?

Op het ogenblik dat je er voor kiest om bepaalde kleine verbouwingen te doen zoals bijvoorbeeld het realiseren van een oprit of een tuinpad is het van belang om rekening te houden met het Nederlandse en Belgische klimaat. Het is algemeen bekend dat het in onze landen behoorlijk vaak regent waardoor de grond doorgaans behoorlijk nat en drassig is. Omwille van deze reden is het in principe een must om er bij het aanleggen van niet alleen een tuinpad, maar ook een oprit voor te kiezen om gebruik te maken van een palissade, stijlvolle inritbanden of boordstenen van Betondingen. Alleen met een palissade kan er namelijk worden voorkomen dat met name je oprit op een zeker ogenblik gaat verschuiven of verzakken. Wat dit betreft kan het gebruik van een palissade dan ook heel wat overlast en bovendien ook extra kosten voorkomen.

Visueel erg aantrekkelijk

Zoals eerder reeds aangegeven heeft het gebruik van een palissade als bijkomend voordeel dat ze er visueel veel mooier uitziet ten opzichte van gewone opsluitbanden. Een palissade is wat dat betreft dan ook eerder vergelijkbaar met zogenaamde quadrobanden, rondobanden of mini rondobanden al is dat uiteraard wel weer een compleet ander betonproduct. Door middel van een palissade kan er hoe dan ook een zeer mooie band worden gecreëerd om de bestrating heen. Deze houdt ze niet alleen goed op haar plaats, maar zorgt ook nog eens voor een extra visuele eye-catcher in de tuin. Vooraleer je overgaat tot het bestellen van een palissade is het uiteraard wel een vereiste om even te berekenen hoeveel stuks je daadwerkelijk nodig hebt. Op deze manier wordt voorkomen dat je na afloop met een vervelend tekort wordt geconfronteerd.

Palissade samen bestellen met tegels, klinkers of andere bestrating

Het wordt algemeen aangeraden om het bestellen van je palissade te doen samen met bijvoorbeeld de tegels of klinkers of de andere bestrating die je in je tuin wenst te integreren. Dat is interessant, want op deze manier kan je de uit te voeren werkzaamheden in één stuk volbrengen. Dit komt de efficiëntie waarmee je project kan worden uitgevoerd uiteraard alleen maar ten goede. Bijkomend voordeel van het gebruik van een palissade is in ieder geval dat het zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur voor je bestrating. Op deze manier komt een palissade niet alleen de uitstraling, maar ook de duurzaamheid van je bestrating uiteraard alleen maar ten goede.

Zelf een palissade plaatsen? Geen probleem!

Veel mensen zijn wel geïnteresseerd in het kopen van een bepaalde palissade, maar vrezen dat ze deze niet zelf zullen kunnen plaatsen. Die vrees is eigenlijk nergens voor nodig. Van zodra je eenmaal door hebt hoe je een palissade moet plaatsen is het eigenlijk kinderspel. Wel is het van belang om er rekening mee te houden dat er voor de plaatsing van een palissade speciaal materiaal is vereist. Alleen op deze manier kan je bestrating op een efficiënte en bovendien ook echt mooie wijze worden afgewerkt en beschermd. Tijdens het plaatsen van je palissade is het wel belangrijk om er bij stil te blijven staan dat dit fysiek behoorlijk zwaar werk is. Met andere woorden, voldoende pauzes inlassen en zorgen voor een goede kniebescherming zijn een vereiste. Bovendien gebeurt het plaatsen van je palissade uiteraard enkel en alleen wanneer het weer het toelaat.

Voordelen van een palissade

Er is een reden voor waarom de palissade door de jaren heen zo populair is geworden. Vroeger werd er veelal geen gebruik van gemaakt waardoor men wel eens met vervelende problemen werd geconfronteerd. Het Nederlandse klimaat en weerbeeld zorgt er namelijk voor dat het toepassen van een palissade eigenlijk geen mogelijkheid, maar wel een absolute vereiste is. Twijfel jij toch ook nog een beetje? Wij stellen graag nog even alle voorbeelden die zijn verbonden aan het gebruik van een palissade aan je voor:

  • Een palissade kan voordelig worden aangekocht waardoor ze geschikt is voor ieders budget;
  • De plaatsing van een palissade heeft niet zoveel voeten in de aarde, als is het uiteraard fysiek wel vrij belastend te noemen;
  • Een palissade kan worden aangekocht in diverse kleuren waardoor ze perfect past bij de uitstraling van je bestrating;
  • Palissades zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar waardoor het eindresultaat steeds sterk kan worden beïnvloed aan de hand van je persoonlijke voorkeur;

Als finale conclusie kunnen we dus niet alleen stellen dat het gebruik van een palissade zorgt voor een passende bescherming voor je bestrating, daarnaast komt ze ook de visuele afwerking alleen maar ten goede. Dit zijn stuk voor stuk uitstekende redenen om er voor te kiezen om ook voor jouw tuinpad en / of oprit gebruik te maken van palissades.

Palissade kopen tegen de beste prijs

We zouden de palissade kunnen omschrijven als een noodzakelijk gegeven wanneer je bestrating gaat aanleggen in je tuin. Het is voor veel mensen echter van het grootste belang dat ze geen onnodige kosten maken. Dat is met het kopen van een palissade absoluut niet het geval. Een palissade kan bij ons worden aangekocht tegen een bijzonder interessante prijs waardoor ze probleemloos geschikt is voor ieders budget.

Bestel jouw palissades nu hier bij Betondingen!

Dat het gebruik van een palissade bij het aanleggen van bestrating interessant is mag ondertussen wel duidelijk zijn. Bovendien maken wij het van Betondingen zomaar nog interessanter. Het kopen van een palissade kan bij ons dan ook niet alleen in verschillende kleuren en afmetingen, daarnaast ben je ook nog eens altijd verzekerd van de best mogelijke prijs. Ook een palissade bestellen? Doe dat dan beslist hier bij Betondingen!

✅ Wat is een palissade?
Op het moment dat je er voor kiest om een bestrating aan te leggen wil je natuurlijk een zo optimaal mogelijke afwerking realiseren. Voor een optimale afwerking van de bestrating kan uitstekend gebruik worden gemaakt van een palissade. Een pallisade heeft in principe precies hetzelfde doel als een opsluitband, namelijk het voorkomen van verschuiving of verzakking van de bestrating. Het verschil tussen een opsluitband en een pallisade is dat een pallisade tevens een zeer mooie afwerking realiseert. Betondingen biedt palissades aan in verschillende soorten en maten tegen de best mogelijke prijs. Bekijk nu het complete assortiment op de website.

✅ Wat kan je met een palissade?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een palissade.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!