• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trottoirbanden

Biggenrug beton 2 kanten recht grijs
Biggenrug beton 2 kanten rond grijs
Biggenrug beton 1 kant rond grijs
Stootbanden rond grijs
Stootbanden 1 kant rond grijs
Stootbanden recht grijs
Stootbanden 2 kanten rond antraciet
Stootbanden 1 kant rond antraciet
Stootbanden recht antraciet
Biggenrug beton recht groen
Biggenrug beton 1 kant rond groen
Biggenrug beton 2 kanten rond groen
Biggenrug beton 2 kanten recht geel
Biggenrug beton 2 kanten rond geel
Biggenrug beton 1 kant rond geel
Biggenrug beton 2 kanten recht wit
Biggenrug beton 2 kanten rond wit
Biggenrug beton 1 kant rond wit
Stootbanden rond geel
Stootbanden 1 kant rond geel
Stootbanden recht geel
Stootbanden rond wit
Stootbanden 1 kant rond wit
Stootbanden recht wit

Trottoirbanden

Trottoirbanden van hoge kwaliteit prefab beton. Hier gaat het om zowel stootbanden als plakbanden die onder meer zorgen voor veilige parkeerplaatsen. Maar ze hebben ook een sierlijke functie. Dankzij onze trottoirbanden zien uw parkeerplaatsen er verzorgd uit.

Wij leveren trottoirbanden aan zowel bedrijven als particulieren. Wilt u nog meer informatie of zit u nog met vragen? Neem dan contact op via
info@betondingen.be. 
Trottoirbanden van Betondingen.be zijn niet alleen handig als afscheiding van de stoep met de weg, maar ook om veiliger te parkeren. We staan erop als we bij het verkeerslicht moeten wachten of parkeren ertegenaan. Maar we beseffen vaak niet hoe belangrijk trottoirbanden eigenlijk zijn. Trottoirbanden zorgen er bijvoorbeeld voor dat de stoeptegels blijven liggen als het regent, waardoor u gewoon over de stoep kunt blijven lopen.

Trottoirbanden

Echt goede trottoirbanden zijn gemaakt van stevig, weerbestendig beton, zodat ze tegen een stootje kunnen als het regent en vriest. Trottoirbanden mogen namelijk niet zomaar barsten. Dan kan de stoep verzakken of het parkeren lastiger worden. Dat geldt voor de brede én de smalle trottoirbanden. Trottoirbanden kunnen in allerlei kleuren worden geproduceerd. Beton zelf is lichtgrijs, maar door er kleurstoffen aan toe te voegen kunt u ook rood, geel of zelfs blauw beton krijgen. En deze kleurstoffen tasten de stevigheid van de betonnen trottoirbanden niet aan.

Biggenrug

De stootbanden voor parkeerplaatsen worden ook biggenruggen genoemd. De ronde bovenkant doet denken aan een biggetje dat in de modder ligt te wroeten. Deze trottoirbanden zijn aan de bovenkant rond en hebben afgeronde hoeken. Dat is beter voor de wielen van uw auto. Aan de onderkant zit een rechthoekig gedeelte dat tijdens het bestraten in de grond wordt ingegraven. Hieraan danken de trottoirbanden hun stevigheid en kunt u deze niet gemakkelijk verplaatsen. De stootbanden zijn er in verschillende kleuren, zoals wit, donkergrijs en geel.