• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

L-elementen

✅ Wat is een l element beton?
L elementen zijn sierblokken van beton die zijn gegoten in een l-vorm. Hierdoor bestaan de l elementen uit enerzijds een lange en anderzijds een korte zijde. Door deze bijzondere vormgeving is het perfect mogelijk om met deze betonelementen een stevige ophoging te realiseren. Tevens kunnen l elementen worden ingegraven onder een rand van terrastegels, maar daarnaast is het ook mogelijk om de elementen te gebruiken voor de realisatie van een plantenbak, vijver of een opgehoogd terras. Voor het plaatsen van l elementen is vrijwel geen voegmiddel vereist, maar wanneer je extra stevigheid wenst is het natuurlijk altijd mogelijk om voegmiddel te gebruiken. Betondingen heeft een groot aanbod aan verschillende l elementen in huis. Bekijk nu de website voor een compleet overzicht.

✅ Wat kan je met een l element beton?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een l element beton.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!