• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rondoband

Maat
Hoogte
Kleur

Tegenwoordig bestaan er tal van verschillende trottoirbanden om bestrating van een strakke afwerking te voorzien. Het gebruik van rondoband kan daar ongetwijfeld haar steentje in bijdragen. Het gebruik van een rondoband brengt dan ook meerdere voordelen met zich mee. Rondobanden maken het straatbeeld immers netjes en overzichtelijk. Bovendien kan er worden vastgesteld dat een rondoband verkrijgbaar is in tal van verschillende kleuren en uitvoeringen wat er voor zorgt dat de afwerking van het straatbeeld eveneens kan worden afgestemd op je persoonlijke voorkeur. In ieder geval, heb jij reeds eerder gehoord van een rondoband en wil je er graag gebruik van kunnen maken? Dan stellen we graag ons uitgebreid assortiment aan je voor!

Wat is rondoband precies?

Een rondoband is een betonproduct die er voor kan zorgen dat er met een minimale inspanning duidelijke lijnen kunnen worden gerealiseerd. Deze lijnen kunnen worden weergegeven in een tuinpad of op een oprit. Op het eerste zicht kan dit misschien een beetje overbodig lijken, maar dat is het niet. De contouren die op deze manier kunnen worden gecreëerd in je tuin moeten namelijk een volledig esthetisch beeld realiseren. In de praktijk helpt een rondoband dan ook om de uiteindelijke, concrete uitstraling van je tuin te bepalen. Zonder het gebruik van een rondoband zouden bepaalde afwerkingsmogelijkheden helemaal niet mogelijk zijn.

Wanneer je het aanbod voor wat een rondoband betreft hier bij Betondingen bekijkt zal je kunnen vaststellen dat dit betonproduct verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Dat is interessant, want op deze manier is het op zeer eenvoudige wijze niet alleen mogelijk om een speels, maar ook een mooi afgewerkt effect te creëren in de buitenomgeving bij je woning. Eén van de belangrijkste, extra voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van een rondoband is bovendien terug te vinden in het feit dat je er zeer eenvoudig bepaalde indelingen in je tuin mee creëert. Heb je bijvoorbeeld altijd al een moestuintje willen hebben of misschien wel een kruidentuintje of een bloemenperkje? In al deze gevallen is het gebruik van een rondoband een aanrader, al kunnen ook de boordstenen uit ons aanbod ongetwijfeld van pas komen.

Eenvoudig een moestuintje of bloemenperkje creëren

Een rondoband is als betonproduct door de jaren heen bijzonder populair geworden. Dit is niet in het minst het geval omdat ze bijzonder eenvoudig toepasbaar is en er voor kan zorgen dat elke tuin over een unieke indeling komt te beschikken. Veel mensen vinden het tegenwoordig bijvoorbeeld erg leuk wanneer ze zelf hun eigen groenten kunnen kweken. Om dit te kunnen realiseren is het een vereiste om een moestuin te creëren. Dit kan zeer eenvoudig gebeuren met behulp van een rondoband. Een dergelijke rondoband zorgt er dan ook voor dat je moestuinje op zeer eenvoudige wijze vorm kan krijgen terwijl je hiervoor geen rekening dient te houden met hoge kosten. Het gebruik van een rondoband helpt niet alleen bij de realisatie van een moestuin, ook wanneer je van plan bent om een mooi bloemenperkje met wat extra kleuraccenten te realiseren in je tuin is dat perfect mogelijk. Ook onze quadrobanden kunnen bij het maken van een bloemenperkje of een kruiden- of moestuin de moeite waard zijn om te ontdekken.

Een rondoband in verschillende kleuren

Op het ogenblik dat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde sierbestrating spreekt het voor zich dat er rekening dient te worden gehouden met de uitstraling van het geheel. Concreet betekent dit dat er goed moet worden gekeken naar onder meer de verschillende kleuren waarin een rondoband verkrijgbaar is. Op dit vlak zit je hier bij Betondingen helemaal goed. Bij ons kan een rondoband namelijk worden aangekocht in verschillende, uiteenlopende kleuren. Denk hierbij niet alleen aan een rondoband in het grijs en bruin, maar ook aan geel en antraciet. Het is dus maar net waar je precies de voorkeur aan geeft. Eén ding staat in ieder geval vast, eender over welke kleuren en / of uitstraling jouw tuin ook mag beschikken, het toepassen van een rondoband kan in elke situatie probleemloos gebeuren.

Rondoband verkrijgbaar in diverse afmetingen

Net zoals het mogelijk is om een rondoband in verschillende kleuren te kopen bieden we onze klanten eveneens de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit meerdere vormen en afmetingen, zoals de mini rondoband. Een rondoband is dan ook onder meer verkrijgbaar als 8x25x50 centimeter, maar even goed als 6x60x50 centimeter. Je dient er uiteraard rekening mee te houden dat de afmetingen van je rondoband grotendeels verantwoordelijk zijn voor het gewicht waarover ze beschikt. Hoe omvangrijker de rondoband, des te zwaarder dit betonelement uiteraard ook is. Dit is in principe geen probleem, maar het is wel iets waar je voor wat de plaatsing van de rondoband betreft rekening mee zal moeten houden.

Het creëren van een patroon met rondoband

In de praktijk wordt de rondoband bijzonder vaak gebruikt om patronen mee te creëren. Dergelijke patronen kunnen worden gerealiseerd door tussen de rondobanden bijvoorbeeld grind of zand of misschien zelfs ook houtsnippers te strooien. Dit toont eens temeer aan dat het met een rondoband mogelijk is om je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Je plaats ze in een handomdraai en je zal altijd kunnen vaststellen dat de rondoband net dat beetje extra detail in je tuin weet te realiseren waar je naar op zoek bent. Wil je een strakke tuin creëren waar toch enkele opvallende details in zijn terug te vinden? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om een rondoband te gebruiken in combinatie met één van de eerder aangegeven vullingen zoals zand, grind of houtsnippers. Door gebruik te maken van deze laatste in combinatie met een rondoband krijgt je tuin tot slot nog een lekker warme en gezellige extra touch. De meerwaarde van een rondoband is op dit vlak dan ook zeer duidelijk!

Rondoband kopen tegen een interessante prijs

Wanneer je bezig bent met het verbouwen van je woning en tuin of indien je bezig bent met de realisatie van een nieuwbouwproject spreekt het voor zich dat je met heel wat verschillende kosten kan worden geconfronteerd. Dat geldt ook voor je tuin. Gelukkig hoef je, je hier geen zorgen om te maken voor wat het kopen van rondoband betreft. Een rondoband is namelijk zeer scherp geprijsd wat er voor zorgt dat ze eigenlijk geschikt is voor ieders budget. Wij van Betondingen stellen bovendien alles in het werk om jouw rondoband zo voordelig mogelijk aan te bieden waardoor er vaak nog een extra besparing mogelijk is.

Alle voordelen van rondoband op een rijtje

Doorheen deze pagina hebben we duidelijk gemaakt dat er aan het gebruik van een rondoband heel wat interessante voordelen verbonden zijn. Het is echter mogelijk dat je gaandeweg een beetje het overzicht bent verloren. Omwille van deze reden hebben we nog even alle voordelen van het gebruik van rondoband in een praktisch overzichtje geplaatst.

  1. Rondoband is voordelig in aankoop waardoor ze eigenlijk geschikt is voor ieders budget;
  2. Rondoband is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor sluit ze altijd perfect aan op de uitstraling die je in je tuin wenst te creëren;
  3. Rondoband kan worden aangekocht in meerdere afmetingen. Door diverse afmetingen in huis te halen kan een zeer speels effect worden gecreëerd;
  4. Combineer een rondoband met onder meer houtsnippers en zand en creëer op die manier een unieke, warme en natuurlijke extra touch in je tuin;
  5. Het creëren van een moestuintje of een bloemenperkje was nog nooit zo eenvoudig;

Het realiseren van een mooi en verzorgd straatbeeld is volgens veel mensen iets wat behoorlijk veel moeite en geld kost. Het bestellen van jouw rondoband die verkrijgbaar is hier bij Betondingen bewijst echter het tegendeel. Uiteraard dient de rondoband wel op correcte wijze te worden geplaatst en kunnen ze behoorlijk zwaar zijn, maar de efficiënte wijze waarmee ze specifieke onderdelen binnen je tuin kan creëren heeft er voor gezorgd dat ze door de jaren heen uitzonderlijk populair is geworden. Ben jij ook bezig met het indelen of afwerken van je tuin? In dat geval is het absoluut meer dan de moeite waard om gebruik te maken van een voordelige rondoband uit het assortiment hier bij Betondingen!

Jouw rondoband bestellen bij Betondingen!

Hebben we je ook weten te overtuigen van de vele interessante voordelen die er zijn verbonden aan het gebruik van rondoband? Wil je dan ook graag verschillende rondobanden om toe te passen in jouw tuin bestellen? In dat geval ben je hier bij Betondingen zeker aan het juiste adres! Wanneer je een blik werpt op ons aanbod met rondoband producten zal je namelijk meteen kunnen vaststellen dat deze bijzonder uitgebreid is. We bieden onze klanten dan ook niet alleen de mogelijkheid aan om hun rondoband te bestellen in de meest uiteenlopende afmetingen, daarnaast zijn ook diverse kleuren verkrijgbaar. Dit zorgt er voor dat de rondoband die je aankoopt hier bij Betondingen altijd over de hele lijn alle verwachtingen zal weten in te lossen. Er is echter meer te ontdekken, zoals bijvoorbeeld de varkensruggen uit ons assortiment. 

Wij van Betondingen stellen altijd alles in het werk om onze betonproducten zo voordelig mogelijk te houden. Dit geldt uiteraard eveneens voor je rondoband. De rondoband die deel uitmaakt van ons assortiment is dan ook altijd bijzonder interessant geprijsd. Ook een nieuwe rondoband bestellen? Dan mag het duidelijk zijn dat wij van Betondingen je op dit vlak uitstekend van dienst kunnen zijn!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!