• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ronde tuintegels

Kleur

Ronde tuintegels bewijzen keer op keer dat ze een uitstekend alternatief kunnen zijn voor de wat meer traditionele, vierkante exemplaren. Het spreekt dan ook voor zich dat ze niet kunnen ontbreken in het assortiment hier bij Betondingen. Gebruikmaken van tuintegels met een ronde vorm kan op verschillende manieren gebeuren. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken in een cirkelpatroon, maar het is ook mogelijk om er een mooi tuinpad mee te realiseren. Overweeg jij ook het aanschaffen van ronde tuintegels? Ontdek dan zeker snel ons ruime aanbod.

Een bijzondere uitstraling realiseren met ronde tuintegels

Bij het kopen van tuintegels spreekt het voor zich dat er altijd rekening moet worden gehouden met de uitstraling waarover ze beschikken. Het is namelijk zo dat je graag zal willen kunnen genieten van een echt mooi vormgegeven tuin. Wat de uitstraling betreft zal je kunnen vaststellen dat ronde tuintegels best over een uniek karakter beschikken. In het merendeel van de tuinen wordt er gebruik gemaakt van rechthoekige of vierkante tegels. Dit alleen al zorgt ervoor dat het implementeren van ronde exemplaren in je tuin zorgt voor een unieke touch.

Voor verschillende van onze ronde tuintegels geldt dat ze met de hand worden gegoten in het zogenaamde stampbeton. Bovendien is het zo dat het vervaardigen geheel op ambachtelijke wijze gebeurt. In de praktijk zorgt dit er uiteraard voor dat elke tegel over een unieke vormgeving beschikt. Het was dan ook eigenlijk nog nooit eerder zo eenvoudig mogelijk om een moderne touch te realiseren in jouw tuin. Uiteraard is het ook mogelijk om de afmetingen van de ronde tuintegels die je gaat kopen geheel af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur(en).

Tuintegels rond vervaardigd uit beton

Ronde tuintegels kunnen onder meer uit beton zijn vervaardigd. Indien je één van de verschillende betonnen exemplaren uit ons aanbod aankoopt zal je meteen kunnen rekenen op verschillende interessante voordelen. Voor al deze tuintegels met ronde vorm geldt namelijk in eerste instantie dat ze eenvoudig geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je er perfect voor kan kiezen om de plaatsing zelf te doen. Ga je dit uiteindelijk toch uitbesteden? In dat geval zal je merken dat ook het aantal arbeidsuren prima mee zullen vallen.

Uiteraard geldt voor ronde tuintegels vervaardigd uit beton ook dat ze erg sterk zijn. Dit zorgt ervoor dat je ze ook in bijvoorbeeld een oprit kan verwerken. Tevens van belang zijn de onderhoudsvriendelijke eigenschappen en de tegels zijn makkelijk schoon te maken. Het netjes houden van een tuin kan in de praktijk vrij veel werk en dus ook tijd vergen. Gelukkig zijn betonnen en ronde tuintegels zeer onderhoudsvriendelijk. De vorst tijdens de winter? Deze vormt ook geen enkel probleem. Voor beton geldt namelijk dat het een vorstbestendig materiaal is. Ook de strengste winterdagen overleven de tegels dus moeiteloos.

Een mooi en bijzonder looppad realiseren met ronde staptegels

In menig aantal tuinen zijn prachtige looppaden terug te vinden die zijn aangelegd door middel van ronde tuintegels. Zowel in een kleine(re) als in een grote tuin zal je kunnen vaststellen dat de aanwezigheid van een mooi looppad een belangrijke meerwaarde kan betekenen. Dit niet in het minst, omdat je natuurlijk meer structuur creëert in je tuin. Door langs het looppad ook wat mooie verlichting aan te brengen zal je merken dat bepaalde onderdelen van je tuin meteen een aanzienlijk mooiere uitstraling zullen krijgen. Uiteraard kan je de ronde tuintegels uit ons assortiment eenvoudig combineren met bijvoorbeeld onze grijze tegels, zwarte tegels, antracietkleurige tegels of tuintegels met een houtlook uitstraling.

Ronde tegels, verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bij het kopen van ronde tuintegels zal je natuurlijk ook stil willen blijven staan bij de kleur waarover de tegels beschikken. Ook wat dit betreft zal je tot de conclusie komen dat je hier bij Betondingen een keuze kan maken uit verschillende mogelijkheden. Enkele opties die je hebt zijn bijvoorbeeld:

  1. Ronde tegels voor in de tuin met een grijze kleur;
  2. Ronde tegels voor in de tuin met een Oud Hollands grijze kleur;
  3. Ronde tegels voor in de tuin met een Oud Hollands antraciet kleur.

Ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende kleuren zorgt er uiteraard voor dat er perfect aan je wensen en verwachtingen tegemoet kan worden gekomen. Door de verschillende kleuren creëer je immers precies die uitstraling die jij wenst. Natuurlijk kan je onze ronde tuintegels in verschillende afmetingen combineren met overige tuintegels uit ons assortiment, zoals exemplaren van 50x50 cm.

Koop jouw tuintegels nu hier bij Betondingen

Hebben de voordelen van ronde tuintegels jou ook weten te overtuigen? Zou je ze dan ook graag willen kopen? Dan willen wij je daar hier bij Betondingen graag bij helpen. Zoals is gebleken op deze pagina is het bij ons in ieder geval mogelijk om tal van verschillende tuintegels met een rond design te kopen. Dat is echter niet alles. Onze betonnen tuintegels staan namelijk garant voor een uitmuntende kwaliteit evenals zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

Een vaak gehoord probleem waar veel mensen tegenaan lopen heeft betrekking tot het feit dat ze lang moeten wachten tot hun tuintegels geleverd worden. Dat is een probleem waar je bij ons niet tegenaan zal lopen, in tegendeel en een snelle levering is bij ons altijd gegarandeerd.

Mocht je tot slot nu meer informatie willen over het voegen van tuintegels of bijvoorbeeld over tuintegels van keramiek schoonmaken is het uiteraard altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Geniet van voordelige verzending

Tot slot spreekt het voor zich dat verzendkosten het online kopen van je tuintegels aanzienlijk duurder kunnen maken. Wij bewijzen hier bij Betondingen echter dat, dat zeker niet altijd het geval is. In eerste instantie zorgen wij er altijd voor dat onze klanten kunnen rekenen op de scherpst mogelijke verzendkosten. Spreekt dit jou ook wel aan? Wacht dan niet langer en koop onder meer jouw ronde tuintegels nu aan hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!