• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwarte tuintegels

Kleur

Zwarte tuintegels zijn door de jaren heen zeer populair geworden. Dat is voornamelijk het gevolg van het feit dat je er een stoere, maar toch tegelijkertijd ook strakke uitstraling mee kan realiseren. Indien je ervoor kiest om over te gaan tot het kopen van tuintegels met een zwarte kleur zijn er wel verschillende belangrijke aandachtspunten die je niet uit het oog mag verliezen. Uiteraard zal je stil willen staan bij het soort materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Daarnaast moet je ook goed nadenken over welke afmetingen voor jou nu precies het interessantst zijn. Welke zwarte tuintegels jij ook graag wenst te kopen, het kan perfect hier bij Betondingen.

Wat zijn de voordelen van zwarte tuintegels?

De keuze voor zwarte tuintegels lijkt op het eerste zicht misschien een beetje gedurfd. De zwarte kleur kan er namelijk voor zorgen dat je tuin een beetje donker gaat ogen. Toch moet het gezegd dat deze tegels in het merendeel van de tuinen uitstekend tot hun recht komen. Er zijn dan ook zeker verschillende interessante voordelen aan verbonden waar je rekening mee kan houden. Wat deze voordelen nu precies zijn laten we je graag ontdekken middels het onderstaande overzicht.

1.) Zwarte tuintegels ogen ongelofelijk stijlvol

Veel mensen willen graag het stijlvolle interieur van hun woning door kunnen trekken tot in hun tuin. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar hoe ga je daar nu precies voor te werk? Wel, onder meer door gebruik te maken van zwarte tuintegels. Voor deze tuintegels geldt dat ze over een bijzonder stijlvolle uitstraling beschikken. Mede daardoor zullen ze in elke tuin tot hun recht komen.

2.) Tuintegels zwart komen in elke tuin tot hun recht

Zwart staat er uiteraard om bekend een neutraal, maar tegelijkertijd toch ook een veelzijdig kleur te zijn. Dit zorgt ervoor dat je ze in elke tuin terug kan laten komen. Voor kleine(re) zwarte tuintegels geldt bijvoorbeeld dat ze een aantrekkelijke meerwaarde kunnen vormen in een klassiek geïnspireerde tuin. Heb jij ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van wat grotere terrastegels met een zwarte kleur? Dan zal je kunnen vaststellen dat deze weer perfect tot hun recht komen in een wat meer modernere tuin waarin je graag strakke lijnen wenst te creëren. Hoe dan ook, zwarte tuintegels kan je dus eigenlijk in elk type tuin perfect implementeren.

3.) Eenvoudig schoon te maken

Of je nu kiest voor keramische of reguliere zwarte tuintegels. Je zal je geen grote zorgen hoeven te maken over het schoonmaken van deze tegels. Beide soorten tuintegels zijn eenvoudig te reinigen en in het geval van keramische tuintegels schoonmaken zal je vrijwel precies dezelfde werkwijze kunnen hanteren dan bij reguliere tuintegels het geval is.

Waar rekening mee houden bij tuintegels zwart kopen?

De kans is zeer groot dat de bovenstaande voordelen je overtuigd zullen hebben om over te gaan tot het kopen van tuintegels zwart van bijvoorbeeld 50x50 cm. Dat is fijn om te horen. In menig aantal tuinen hebben deze tegels ervoor gezorgd dat de uitstraling een stevig extra duwtje in de rug heeft gekregen. In ieder geval zijn er wel nog een aantal zaken waar je aandacht aan zal willen besteden. Neem nu bijvoorbeeld het soort materiaal waaruit je tuintegels uit vervaardigd zijn. Het kan hierbij dan met name gaan om zwarte tuintegels gemaakt van beton of vervaardigd uit keramiek. Voor beide mogelijkheden geldt dat ze op kwalitatief vlak alle verwachtingen zullen weten in te lossen.

Een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kopen van tuintegels zwart heeft betrekking tot de vereiste afmetingen. Beschik je bijvoorbeeld over een kleine tuin met een bescheiden terras? Dan zal je kunnen vaststellen dat het wellicht de beste keuze zal zijn om gebruik te maken van iets grotere tuintegels zwart. Op deze manier zal je een meer ruimtelijk effect weten te creëren, zodat je tuin en terras in één klap een stuk ruimer zullen ogen. In ieder geval zijn onze exemplaren verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen. Of je nu een voorkeur hebt voor grote of toch eerder voor kleine tuintegels met een zwarte kleur maakt dan ook niet echt een verschil. Wij kunnen je in ieder geval meer vertellen over tuintegels leggen of voegen, zodat je precies weet hoe je aan de slag kunt gaan.

Waarom je tuintegels bestellen hier bij Betondingen?

De populariteit van zwarte tuintegels heeft er uiteraard voor gezorgd dat ze worden aangeboden door heel wat verschillende webwinkels. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om deze tuintegels te kopen hier bij Betondingen? Daar zijn verschillende redenen voor. In eerste instantie is er natuurlijk ons uitstekende assortiment. In ons aanbod zijn tal van uiteenlopende zwarte tuintegels terug te vinden die aan ieders verwachtingen tegemoet zullen weten te komen. Dat is echter niet alles. Daarnaast staan wij er namelijk om bekend onze klanten altijd de meest interessante prijs aan te bieden. Dat geldt overigens ook voor wat de verzendkosten betreft. Niet geïnteresseerd in zwarte tuintegels? Bekijk dan zeker onze andere mogelijkheden, aangezien we ook tuintegels in het grijs, antraciet of houtlook aanbieden.

Jouw tuintegels de volgende werkdag geleverd

Wanneer je aan de slag wilt gaan met het aanleggen van zwarte keramische tuintegels spreekt het voor zich dat je daar niet lang op zal willen wachten. Dat hoeft ook helemaal niet. Indien je ervoor kiest om deze tegels te kopen hier bij Betondingen ben je altijd verzekerd van een zeer snelle leveringstermijn. Hoe dan ook, wanneer je snel behoefte hebt aan zwarte tuintegels zal je kunnen vaststellen dat wij je hier bij Betondingen uitstekend van dienst kunnen zijn.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!