• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ophoogzand

Zoals de naam laat vermoeden is ophoogzand geschikt om je erf of andere oppervlakken op te hogen. De enigszins fijnere grootte van de korrel zorgt in de praktijk voor een betere stabiliserende werking. Daar tegenover staat echter dat het iets minder waterdoorlatend is. Voor dit type zand geldt dat er eigenlijk in de praktijk vrij weinig eisen aan worden gesteld. Dat is anders bij andere zandtypen. Vanwege het feit dat er mogelijk verontreinigingen in terug te vinden zijn is het zo dat dit type zand ook een stukje voordeliger is in vergelijking met bijvoorbeeld straatzand. Wil je hier nu graag meer over te weten komen of zou je graag ophoogzand willen bestellen? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat je hier bij Betondingen aan het juiste adres bent.

Wat zijn de productkenmerken van ophoogzand?

Zoals hierboven aangegeven geldt voor ophoogzand dat het een zandsoort is waar de minste eisen aan worden gesteld. Dit zorgt ook voor het lage prijskaartje waar je bij deze zandsoort op kan rekenen. De minimale eisen zorgen er in de praktijk voor dat het zand het minst zuiver wordt gezeefd. Dat maakt een wezenlijk verschil in vergelijking met andere zandsoorten die er op de markt zijn terug te vinden. Praktisch betekent dit in de praktijk dat er sprake is van leemdeeltjes en van meer vervuiling zoals schelpen en steentjes. Voor de toepassingen waarvoor ophoogzand wordt gebruikt is dat echter geen enkel probleem.

Voor dit type klapzand geldt dat het is opgebouwd uit een fijne korrelstructuur. Dit zorgt ervoor dat het goed kan stabiliseren. Daardoor is het uitstekend geschikt voor het ophogen of opvullen van oppervlakten. Dit type zand is veel minder geschikt om aangebracht te worden onder straatwerk. De fijne structuur van het zand heeft als gevolg dat het net wat minder waterdoorlatend is.

Waar kan het precies allemaal voor worden gebruikt?

Zoals de naam laat vermoeden is het zo dat ophoogzand in de praktijk wordt gebruikt voor het ophogen van verschillende oppervlakken. We kunnen dit type zand ook bestempelen als vulzand. Het kan dan ook bijvoorbeeld worden gebruikt voor het opvullen van kuilen of het dempen van vijvers. In de praktijk is het mogelijk om deze zandsoort voor heel wat uitgebreide toepassingen te gebruiken. Het feit dat het ook nog eens voordelig is maakt dit een toegankelijk materiaal voor ieders budget.

Hoe kan je dit zand bestellen bij Betondingen?

De kans is ongelofelijk groot dat je bij het verbouwen van de tuin of bijvoorbeeld de oprit behoefte zal hebben aan ophoogzand, maar bij welke partij plaats je nu je bestelling? Wat dat betreft zal je kunnen vaststellen dat wij je hier bij Betondingen voorzien van enkele zeer interessante voordelen. Het eerste voordeel heeft te maken met het feit dat je een keuze kan maken uit verschillende hoeveelheden, namelijk:

  • Een big bag zand van 20 kilogram;
  • Een big bag zand van 0,25 kubieke meter;
  • Een big bag zand van 0,50 kubieke meter;
  • Een big bag zand van 1 kubieke meter.

De bovenstaande opties die bestaan hebben als gevolg dat het altijd mogelijk is om precies die hoeveelheid te bestellen waar jij behoefte aan hebt. Het heeft dan ook weinig zin om meer te kopen dan je daadwerkelijk nodig hebt. Wij maken dit mogelijk.

Je bestelling afhalen? Dat is geen probleem

In eerste instantie is het natuurlijk mogelijk om jouw bestelling met ophoogzand te laten leveren op de locatie waar je er gebruik van wenst te maken. Dit gezegd hebbende is het ook altijd mogelijk om je order bij ons af te halen. Dat kan gebeuren op onze locatie in Zaltbommel. Wanneer je hier de voorkeur aan geeft dien je dit wel aan te geven bij het plaatsen van je bestelling.

Waarom bestellen bij Betondingen?

Het feit dat ophoogzand voor heel wat verschillende zaken kan worden gebruikt zorgt er uiteraard voor dat ze ook door een behoorlijk aantal verschillende partijen wordt aangeboden. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om dit type zand te kopen hier bij Betondingen? Dit doe je vanwege de verschillende, zeer interessante voordelen die we aan onze klanten aanbieden. Wat deze voordelen betreft zou je in de praktijk dan ook onder meer kunnen denken aan de volgende:

  • Razendsnelle levering
  • Het afhalen van je bestelling is mogelijk in Zaltbommel;
  • We garanderen onze klanten scherpe prijzen voor het kopen van hun ophoogzand.

Vaak is het zo dat je bij het kopen van bijvoorbeeld ophoogzand geconfronteerd wordt met zeer lange levertijden. Dat is vervelend, niet in het minst wanneer je bijvoorbeeld net bezig bent met een bepaald karwei. Daar hoef je bij ons niet voor te vrezen. Wij garanderen onze klanten altijd een zeer snelle levering. In ieder geval mag het dan ook duidelijk zijn, wanneer je op zoek bent naar ophoogzand om te kopen ben je hier bij Betondingen absoluut zeker aan het juiste adres.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!