• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waterdoorlatende klinker

Kleur

Het plaatsen van een waterdoorlatende klinker in je tuin kan bijzonder veel voordelen met zich meebrengen. Eén van de belangrijkste voordelen waar je natuurlijk op kunt rekenen is dat deze tegels er dus voor zorgen dat hemelwater in de bodem weg kan vloeien. Hierdoor wordt de kans op wateroverlast tot een minimum beperkt en hoef jij je hier in de toekomst dus geen enkele zorgen over te maken. In ieder geval heb je binnen de webwinkel van Betondingen een ruime keuze uit diverse mogelijkheden op het gebied van waterdoorlatende bestrating en dit is dan ook precies de reden dat wij je aanraden om ons assortiment te ontdekken.

Waarom kiezen voor een waterdoorlatende klinker?

Het bestraten van je tuin is mogelijk op diverse manieren en hier zijn dan ook vele verschillende tegels voor. Toch merken we de laatste jaren dat waterdoorlatende klinkers steeds populairder worden. Deze tegels voorkomen namelijk wateroverlast en plasvorming, aangezien het water effectief en eenvoudig in de bodem kan stromen. Hierdoor komt er dan ook geen onnodig hoge druk op het riool te staan, waardoor eventuele problemen je bespaart blijven. Hiernaast zijn de klinkers uit ons assortiment bijzonder stijlvol en dit zorgt er dan ook voor dat dit soort tegels in eigenlijk iedere tuin wel tot hun recht komen en vandaar dat we deze in de praktijk dan ook steeds vaker terugzien.

Het aanleggen van waterdoorlatende klinkers

Wanneer je aan de slag wenst te gaan met het aanleggen van een waterdoorlatende klinker zal je hier in de praktijk niet veel moeite mee ervaren. De aanleg verschilt namelijk nauwelijks ten opzichte van het aanleggen van reguliere tegels. Wel is het belangrijk om rekening te houden dat je bijvoorbeeld tijdens het aanleggen van grasbetontegels ervoor zorgt dat de gladde kant boven komt te liggen. Dit komt de uitstraling van de tegels namelijk ten goede. Tijdens het aanleggen van bijvoorbeeld de staptegels uit ons assortiment kan je genieten van volledige vrijheid en bepaal je zelf hoe en waar je deze klinkers wilt leggen.

Verschillende mogelijkheden bij Betondingen

Op het moment dat je een blik werpt op het beschikbare assortiment hier bij Betondingen zal je tot de conclusie komen dat het mogelijk is om een waterdoorlatende klinker aan te schaffen in verschillende soorten en maten. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om een divers assortiment aan te bieden, zodat het voor iedereen mogelijk is om de klinkers te vinden die volledig naar wens zijn, maar natuurlijk ook passen binnen de uitstraling van je tuin. Welke klinkers je uiteindelijk ook kiest, het spreekt voor zich dat je bij Betondingen altijd kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Houdt rekening met onkruidgroei

Hoewel een water passerende klinker in de praktijk vrijwel geen nadelen met zich mee zal brengen is het wel een feit dat deze klinkers zich uitstekend lenen voor onkruid wanneer je ervoor kiest om deze in te zaaien. In de praktijk zal dit dan ook betekenen dat je meer tijd kwijt bent aan het onderhouden van de tegels, maar wanneer je dit regelmatig bijhoudt zal dit niet zo’n groot karwei zijn. Wel is het dus een belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden wanneer je kiest voor een waterdoorlatende klinker uit ons assortiment.

Stel je vragen aan onze klantenservice

Op het moment dat je behoefte hebt aan meer informatie over een specifieke waterdoorlatende klinker uit ons assortiment is het natuurlijk geen enkel probleem om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of bijvoorbeeld door het contactformulier op onze website in te vullen. In alle gevallen zullen wij in ieder geval ons uiterste best doen om al je vragen te beantwoorden over een waterdoorlatende klinker van Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!