• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parkeerbollen

Parkeerproblemen komen bijzonder vaak voor in Nederland en België. Dit heeft voor een groot deel te maken met de niet onaanzienlijke bevolkingsdichtheid van ons land. De parkeerproblemen waarvan sprake is zorgen er echter niet zelden voor dat er aan wildparkeren wordt gedaan. Dit is een belangrijk probleem wat absoluut geen geïsoleerd geval is en steeds vaker voorkomt. Gelukkig bestaan er verschillende (beton)producten die dit probleem kunnen aanpakken. In onze hoofdstad worden er bijvoorbeeld vaak zogenaamde Amsterdammertjes of parkeerpalen geplaatst. Deze betonproducten werken niet alleen zeer efficiënt, daarnaast zien ze er ook nog eens erg aantrekkelijk uit. Ben je hier toch niet zo voor te vinden? Dan kunnen de wat modernere parkeerbollen misschien een interessant alternatief zijn.

Het gebruik van parkeerbollen in stedelijke gebieden

Het spectaculair toegenomen aantal auto's de voorbije jaren in Nederland en België heeft er voor gezorgd dat ook de vraag naar parkeerplaatsen alleen maar is toegenomen. In menig aantal stedelijke gebieden heeft men getracht om aan deze toegenomen vraag te voldoen door het plaatsen van betonnen parkeerbollen. Op deze manier kon er bovendien ook een uitstekende scheiding worden gerealiseerd tussen de rijbaan en bijvoorbeeld het trottoir of een plein. Parkeerbollen hebben daarenboven ook als niet onbelangrijk voordeel dat ze verzonken kunnen worden geplaatst. Op deze manier oefenen ze geen storende invloed uit op de omgeving. Dit alles maakt ze tot zeer efficiënt toe te passen betonproducten die de verkeersveiligheid structureel kunnen verbeteren.

Parkeerbollen zijn uitermate veelzijdig inzetbaar

Op het ogenblik dat je er voor kiest om te investeren in betonnen parkeerbollen zal je kunnen vaststellen dat deze betonnen elementen op tal van verschillende manieren kunnen worden ingezet. Uiteraard kunnen er parkeervakken mee worden gecreëerd, maar daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld ook prima dienst doen als afbakening van een oprit. Een ander voordeel van parkeerbollen is terug te vinden in het feit dat ze als ramkraakbeveiliging kunnen worden ingezet. Waar veel mensen in eerste instantie niet bij blijven stilstaan is dat parkeerbollen ook als scheiding kunnen dienen bij terreinen waar geen hekwerk is gewenst, maar er bijvoorbeeld toch een omleiding van het verkeer dient plaats te vinden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, parkeerbollen zijn uitermate veelzijdige betonproducten die in tal van verschillende situaties een meerwaarde kunnen betekenen.

Parkeerbollen steeds populairder bij particulieren

Wildparkeren is niet langer uitsluitend een probleem dat een doorn in het oog is van bijvoorbeeld de gemeente of het stadsbestuur, in tegendeel. Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat ook particulieren steeds vaker de dupe zijn van dit probleem. Zij zijn dan ook vaak hopeloos op zoek naar niet alleen een efficiënte oplossing, maar ook naar één die geen handenvol met geld kost. Parkeerbollen blijken dan over de hele lijn een uitstekende oplossing te bieden. Particulieren die graag de situatie voor de deur van hun huis of bijvoorbeeld voor hun winkel willen verbeteren kiezen massaal voor parkeerbollen. Op deze manier kunnen ze niet alleen een ramkraak voorkomen, daarnaast kan ook het verkeer nog eens op eenvoudige wijze in goede banen worden geleid. Hiernaast wordt er ook regelmatig gekozen om een anti-parkeerpaal, diamantkoppaal, reflectorpaal te plaatsen. 

Een uitstekende levensduur

Op het ogenblik dat je er voor wenst te kiezen om parkeerbollen aan aan te schaffen zal je kunnen vaststellen dat deze relatief goedkoop zijn. Dat doet bij veel mensen de vraag ontstaan of ze wel of niet voldoende kwalitatief zijn. Daar kunnen we meteen positief op antwoorden. Beton is immers een materiaal welke zonder probleem alle weersomstandigheden kan doorstaan. Met andere woorden, of er nu sprake is van extreem warme of extreem koude temperaturen, in beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat parkeerbollen niet gaan uitzetten, krimpen of scheuren. Daarnaast is van parkeerbollen bekend dat ze vormvast zijn waardoor ze minimaal een leven lang mee blijven gaan. In principe hoef je dan ook altijd slechts één keer in de aankoop van parkeerbollen te investeren.

Parkeerbollen bestellen in verschillende kleuren

Wanneer ook jij wel te vinden bent voor de vele interessante voordelen die zijn verbonden aan parkeerbollen zal je graag een goed beeld willen hebben van de verschillende kleuren die verkrijgbaar zijn. Wat dit betreft kan je niet alleen kiezen voor een parkeerbol in grijs, maar ook in bijvoorbeeld antraciet evenals in geel of zwart. In het merendeel van de gevallen wordt er gekozen voor parkeerbollen welke over een opvallende kleur beschikken omdat ze op die manier uitstekend zichtbaar zijn in het straatbeeld. Hoe dan ook, welke kleur jij ook in gedachten mag hebben voor je parkeerbollen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Betondingen.

Jouw parkeerbollen bestellen tegen de beste prijs

De informatie eerder op deze pagina heeft reeds duidelijk gemaakt dat parkeerbollen een bijzonder toegankelijke investering vormen. Niet alleen zijn ze in aankoop erg voordelig te noemen, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze nauwelijks onderhoud vereisen. Dit betekent dat er per definitie geen extra kosten gemaakt dienen te worden, ook niet wanneer ze reeds enige tijd in je bezit zijn. Een extra voordeel is terug te vinden in de unieke levensduur van parkeerbollen. Verschillende materialen die buiten blijven staan worden al snel aangetast door de (extreme) weersinvloeden. Dat geldt evenwel niet voor beton en dus ook niet voor deze parkeerbollen. Of het nu met andere woorden erg heet is of de temperatuur ver onder de nul duikt, in beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat parkeerbollen altijd hun authentieke karakter zonder enig probleem weten te behouden.

Stel je vragen aan onze klantenservice

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van parkeerbollen, maar heb je eerst nog wat behoefte aan meer informatie, voordat je daadwerkelijk besluit om over te gaan tot het plaatsen van een bestelling? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, aangezien wij je kunnen voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 060 62 04 of stuur een e-mail met je vraag door naar [email protected] Wij zullen al je vragen zo spoedig als mogelijk in behandeling nemen en bij je terugkomen met een duidelijk antwoord. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Wacht dan niet langer en bestel jouw parkeerbollen vandaag nog via onze webwinkel.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!