• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoekstenen & Spuwers

Wanneer je er voor kiest om een muur te metselen zal je graag rekening willen houden met een aantal factoren. Uit de praktijk blijkt veelal dat het metselen van een muurtje heel wat eenvoudiger is dan veel mensen denken. In principe kan je dit dan ook zonder probleem zelf doen. Wel is het ter afwerking van je muur altijd interessant om stil te blijven staan bij de verschillende opties van deze betontegels die op de markt verkrijgbaar zijn. Daarnaast moet er uiteraard een goede berekening worden uitgevoerd met betrekking tot het aantal bakstenen evenals cement die noodzakelijk zijn om tot een solide en mooi afgewerkt muurtje te kunnen komen. Eveneens een belangrijk aandachtspunt is terug te vinden onder de vorm van het plaatsen van speciale hoekstenen. Waarom deze hoekstenen zo belangrijk zijn kom je te weten op deze pagina!

Een mooie afwerking realiseren met hoekstenen

In eerste instantie moet het gezegd dat het gebruik van hoekstenen er voor zorgt dat de muur die je hebt gerealiseerd over een zo optimaal mogelijke afwerking komt te beschikken. Je kan er wat dit betreft bovendien niet alleen voor kiezen om gebruik te maken van standaard hoekstenen, daarnaast is het eveneens een optie om te kijken in de richting van bijvoorbeeld 'spuwers'. Het betreft hier een soort van sierbeton welke kan worden ingezet als raamdorpel. Dit is onder meer een interessante optie indien je er aan denkt om een rond kozijn te realiseren. Ronde ramen zijn helemaal terug van weggeweest en zorgen er voor dat niet alleen jouw private woning, maar ook bijvoorbeeld je bedrijfsgebouw zich op meesterlijke wijze weet te onderscheiden van de massa. Hoe dan ook, vooraleer bepaalde hoekstenen te bestellen is het dus altijd een aanrader om even goed de verschillende mogelijkheden te bekijken.

De praktische meerwaarde van hoekstenen

Het kopen en plaatsen van hoekstenen zorgt er in tegenstelling tot wat veel mensen vermoeden niet alleen voor dat de uitstraling van je muurtje wordt verbeterd. Het is namelijk eveneens zo dat dergelijke hoekstenen een aanzienlijke, praktische meerwaarde met zich meebrengen. Allereerst zorgen deze hoekstenen er namelijk voor dat het bouwwerk in haar totaliteit wordt verstevigd. Dit betekent dat je, je hier werkelijk jarenlang geen zorgen over hoeft te maken, in tegendeel. Het spreekt bovendien voor zich dat alle hoekstenen uit ons assortiment steeds zijn vervaardigd uit een zeer hoogwaardig kwalitatief beton waardoor ze zich kenmerkt door een zeer solide en uiterst robuust karakter. Botst er bijvoorbeeld op een zeker ogenblik iemand of iets tegen je hoekstenen aan? Dan hoeft dit zeker en vast niet meteen schade tot gevolg te hebben.

Hoekstenen in verschillende kleuren en afmetingen

Omdat hoekstenen dienst doen als afwerking van je muur spreekt het voor zich dat je speciale aandacht zal willen besteden aan de uitstraling waarover ze beschikken. Indien je een kijkje neemt in het assortiment met hoekstenen hier bij Betondingen zal je kunnen vaststellen dat deze niet alleen verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen, maar ook in verschillende kleuren. Zo wordt er bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt tussen de kleuren grijs en antraciet. Het bestaan van verschillende kleuren zorgt er voor dat het voor jou probleemloos mogelijk wordt om precies die afwerking te realiseren die jij altijd al in gedachten hebt gehad.

Bovenstaande is niet alles, want niet alleen de kleur waar je uiteindelijk voor zal kiezen is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, wat ook te denken van de afmetingen waar jouw hoekstenen over moeten komen te beschikken? Ook op dit vlak is het altijd de moeite waard om er rekening mee te houden dat er heel wat verschillende mogelijkheden voor handen zijn. Meet je muur in ieder geval nauwkeurig op en bepaal aan de hand van jouw metingen welke afmetingen voor je hoekstenen nu precies het meest interessant of passend zouden zijn.

Realiseer een mooie en kwalitatieve afwerking met onze hoekstenen

Niet alleen zal je er altijd voor willen kiezen om de muren in je tuin zo optimaal mogelijk af te werken waardoor ze er visueel zo aantrekkelijk mogelijk uit komen te zien, wat bovendien ook te denken van de bescherming die er op deze manier wordt gecreëerd? Het beschermen van je muur kan overigens ook nog gebeuren met tal van andere interessante betonproducten die hier bij Betondingen aangekocht kunnen worden. Wat bijvoorbeeld ook te denken van onze verschillende soorten muurafdekkers? Deze zorgen er voor dat de vaak extreme weerelementen geen directe invloed meer kunnen uitoefenen op de onderliggende muur en dus de materialen waar gebruik van is gemaakt. Het is onnodig om te zeggen dat je op deze manier veelal bent verzekerd van een aanzienlijk langere levensduur. Op deze manier haal je pas echt het maximale potentieel op vlak van levensduur uit jouw muur! Buiten hoekstenen zijn ook onze muurafdekkers dan ook het bestellen absoluut meer dan de moeite waard!

Gegarandeerd de best mogelijke prijs voor jouw hoekstenen

Het mag na het lezen van de hierboven aangegeven informatie wel duidelijk zijn dat het kopen en gebruiken van hoekstenen ter afwerking van je muren een absolute aanrader is. Heel wat mensen vrezen echter vooral de meerprijs die voor dergelijke betonproducten in rekening wordt gebracht. Deze vrees is misschien begrijpelijk, maar nergens voor nodig. Net zoals de andere betonproducten die in ons assortiment zijn terug te vinden moet het namelijk gezegd dat ook onze hoekstenen kunnen worden aangekocht tegen een bijzonder scherp prijskaartje. Dit zorgt er voor dat het kopen van hoekstenen voor iedereen financieel tot de mogelijkheden behoort. Wil jij eveneens hoekstenen bestellen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en verzeker jezelf van de best mogelijke prijs!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!