• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vierzijdig aflopend + bol

Naast de ouderwetse standaard paalmutsen die u ongetwijfeld kent van de muurtjes, poeren en pilaren zijn er nu ook paalmutsen vierzijdig aflopend met bol. Paalmutsen worden meestal geplaatst op de hoeken van muurtjes of boven op pilaren. Niet alleen om het een mooie uitstraling te geven maar ook om het metselwerk te beschermen tegen vocht en regen.

Dit ziet u voornamelijk bij het gebruik van schoorstenen omdat deze over het algemeen op het dak staan zal de regen en de sneeuw hier gemakkelijk binnendringen daarom kan het plaatsen van een paalmuts een echte aanrader zijn. Het is niet niets voor al uw metselwerk om constant blootgesteld te worden aan mist of ijzel dus moet dit eigenlijk wat extra beschermd worden, zeg nou zelf u zit zelf toch ook liever veilig warm onder een dakje?

Het is zeker in een land als Nederland en België belangrijk om hier wat extra zorg aan te besteden als behoud van al uw muurtjes en pilaren. De paalmutsen vierzijdig aflopend met bol zijn gemaakt van prachtig beton waardoor ze kei en kei hard zijn.

Deze bikkelharde paalmutsen vierzijdig aflopend zijn ook nog eens vriendelijk voor de natuur en recycleerbaar en mocht u ze later nadat uw muurtje is afgebroken ze nog eens willen gebruiken? Geen probleem ze gaan met gemak een leven lang mee. De paalmutsen zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals grijs, antraciet en zwart gecoat.

Omdat smaken verschillen is het persoonlijk welke paalmutsen vierzijdig aflopend met bol het best bij u zullen passen maar één ding daar kunnen we het snel over eens worden deze prachtige bollen zullen uw muurtjes echt iets magisch geven. Omdat alle paalmutsen vanaf 37x37cm aan de onderkant een waterhol hebben zal het regenwater en ander vocht gemakkelijk kunnen wegsijpelen en zal uw metselwerk optimaal beschermd zijn. Natuurlijk is het ook aan te raden om onze andere variaties te ontdekken. Hierbij kan u denken aan; vierzijdig aflopende paalmutsen met een prachtige sierrand, leuke vlakke paalmutsen, paalmutsen vierzijdig aflopend met een gat, een gat en sierrand, een sierrand en bol, vlakke paalmutsen met een gat of vlakke paalmutsen met een bol.

Paalmutsen met bollen

Deze paalmutsen met bollen zullen prachtig staan op uw terras maar ook voor een kantoor of bedrijfspand zal het echt een statige uitstraling geven aan het geheel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen dus als u op zoek bent naar een subtiele versiering voor bijvoorbeeld op een oprit dan kunt u de paalmutsen met de kleine bollen nemen aangezien heel veel bollen achter elkaar misschien iets teveel van het goede kan zijn. Maar is het voor op een inrijpoort dan kunnen paalmutsen met grote bollen juist robuust en stoer staan en het totaal plaatje net af maken.

Bedenk van tevoren hoe u de paalmutsen vierzijdig aflopend met bol wilt gaan gebruiken, ook om te bekijken hoe u ze wilt gaan bevestigen voor de klein paalmutsen kan dit met mortelspecie en de grote paalmutsen vergen een schroefbevestiging. Mocht u advies willen over dit soort zaken dan zijn er genoeg bedrijven die gespecialiseerd zijn in beton en u prima te woord kunnen staan.

Omdat we in Holland zeggen dat het gras altijd groener is bij de buren wordt het nu tijd om voor niemand meer onder te doen. Bekijk waar u uw metselwerk kunt ophalen met het plaatsen van deze prachtige paalmutsen met sierlijke bollen.

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!