• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden.
Uw bestelling wordt standaard verzonden. Bestellingen kunnen niet afgehaald worden, wij hebben geen afhaalmogelijkheden.

Bezorgen
.
Postpakketten:
Pakketten tot ca. 20 kilo worden per brievenbuspost of pakketdienst verzonden (Postnl). Zodra uw bestelling de deur uit gaat krijgt u van ons een track en trace bericht (alleen pakketdienst). 

Palletzending:
Pakketten boven de ca. 20 kilo zijn te zwaar voor de pakketdienst en worden per pallet verzonden. Zodra uw bestelling de deur uit gaat krijgt u van ons bericht over de aflevering en de avond voor aflevering krijgt u bericht over de aflevertijd (track en trace).

Producten die per pallet verzonden worden, worden niet ter plekke geplaatst. Palletzendingen worden met een pompwagen gelost. Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost door een circa 15 meter lange trailer of per bakwagen, direct naast de auto op een verharde weg.
Lossen op een andere plek (oprit, tuinpad, tuin, parkeervak o.i.d.) is te allen tijden ter beoordeling van de chauffeur.

Bezorging vindt plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Als er niemand aanwezig is wordt er contact met u opgenomen. Indien mogelijk wordt de pallet bij het bezorgadres neergezet (in de tuin, oprit of carport). Bij flatgebouwen wordt uw bestelling op de begane grond neergezet, bij (recreatie)parken wordt uw bestelling bij de ingang/receptie neergezet. De pompwagen kan alleen over vlakke verharde paden, niet over gras of grindpaden rijden, houd hier alstublieft rekening mee.


Om de bezorgkosten laag te houden, rijden wij uitsluitend optimale routes en kunnen we geen verzoeken op maat (tijdleveringen) inwilligen. Geef desgewenst bij uw order opmerkingen aan waar wij de zending kunnen lossen en/of bij welke buren we kunnen aanbellen mocht u niet thuis zijn. 

Niet thuis?
U krijgt een dag voor levering van ons door dat er de volgende dag geleverd wordt, 's avonds krijgt u een track en trace code van ons door. 
Als er niemand aanwezig is wordt er contact met u opgenomen. Indien mogelijk wordt de pallet bij het bezorgadres neergezet (in de tuin, oprit of carport). Als de chauffeur de pallet niet neer kan zetten wordt de pallet weer meegenomen en een nieuwe zending ingepland. Als de transporteur voor een 2e keer moet komen wordt er € 34,95 verzendkosten gerekend. 

Bezorgkosten.

Bestellingen boven de € 450,- (NL + B) * worden gratis verzonden. Bestellingen onder de € 450,- worden voor € 6,95-12,95 (pakketdienst NL)/€ 14,95-19,95 (pakketdienst B) of € 24,95 (palletzending NL+B) verzondenOnder rembours (contant betalen bij aflevering) gelden de standaard verzendkosten + € 15,- administratiekosten (bij verzending onder rembours dient u wel aanwezig te zijn bij levering, u krijgt van tevoren bericht over het levertijdstip).
* M.u.v. betaalkosten (rembours en creditcardbetalingen).
Bestellingen worden standaard met een pompwagen gelost tot de eerste drempel. Bij geen toegangkelijkheid wordt de pallet op de stoep gezet, ook wordt er niets achter de woning gezet tenzij dit is afgesproken met Betondingen. Wilt u uw bestelling met een knijpauto bezorgd hebben? Neem dan contact met ons op voor een actuele prijs opgave (info@betondingen.be). 


Retouren.
Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u deze uiteraard retourneren.

Gedurende 14 dagen nadat een klant of een door hem aangewezen derde het product heeft ontvangen heeft deze het recht de koop te ontbinden zonder opgaaf van reden. Klant kan de koop ontbinden door gebruik maken van het formulier voor herroeping (zie ook de algemene voorwaarden) en dit binnen 14 dagen naar ons te verzenden. Na deze aanmelding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product terug te zenden. Klant kan ook het formulier direct bij het retour voegen en binnen 14 dagen het product terugsturen.

Het geleverde dient in originele staat en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour gestuurd te worden. De kosten van de retourzending zijn voor kosten van de klant. Betondingen.be geeft het aankoop bedrag (incl. de heen verzendkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping terug.

Wij betalen klant terug met hetzelfde betaalmiddel  als waarmee hij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij klant  uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen  voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Op maat (en op kleur) gemaakte producten (zoals muurkappen en dekstenen) kunnen niet terug gestuurd worden. 

Terug sturen kan naar het retouradres (Bossekamp 10, 5301 LZ Zaltbommel NL). U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. 
Als wij de retourzending voor u moeten regelen, hanteren wij de volgende prijzen:

 0,5 pallet 60x80cm € 35,-              
1 pallet 80x120cm € 38,- 1 blokpallet € 40,-
2 pallets 80x120cm € 62,- 2 blokpallets € 72,-
3 pallets 80x120cm € 90,- etc.  3 blokpallets € 98,- etc.

Klant is  alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.