• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Varkensrug

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt dat je bij het achteruit in parkeren van de auto plots iets te ver rijdt. Daardoor kan je botsen met een obstakel of nog erger, een andere auto. Dat is vervelend voor beide partijen, maar gelukkig kan dit probleem op efficiënte wijze voorkomen worden. Heb je bijvoorbeeld ooit al eens gehoord van een zogenaamde varkensrug? Het betreft hier een afscheidingsband of parkeerband van beton welke er niet alleen goed uitziet, maar bovendien ook nog eens ontzettend functioneel is. Ben je nog op zoek naar een efficiënte mogelijkheid om bijvoorbeeld de parking van je bedrijf een stuk veiliger te maken? In dat geval is kennismaken met de varkensrug hier bij Betondingen absoluut een aanrader te noemen.

Een varkensrug, een sierlijke en functionele afscheiding

Het mooie van de varkensrug is dat je door het kopen er van eigenlijk twee vliegen in één klap slaat. In eerste instantie moet het namelijk gezegd dat ze er opvallend mooi uitziet. Een varkensrug is dan ook verkrijgbaar in verschillende vormen en kan bovendien over tal van uiteenlopende kleuren beschikken. Dit kan er voor zorgen dat ze uitstekend tot haar recht komt op jouw parkeerplaats. Ben je met andere woorden op zoek naar een functionele afscheiding voor je parkeerplaatsen, maar wil je dat deze er ook echt goed uitziet? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een varkensrug. Je zal merken dat hiermee alle problemen op je parking definitief tot het verleden behoren.

Varkensrug in verschillende, opvallende kleuren

Zoals reeds aangegeven is het zo dat een varkensrug verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Het zal je echter meteen opvallen dat deze kleuren vrij opvallend zijn. Een varkensrug kan dan ook worden aangekocht in grijs, wit, groen en geel. Waarom er precies voor deze kleuren wordt gekozen hoeft eigenlijk niet ver te worden gezocht. Ondanks het feit dat een varkensrug in principe de auto niet kan beschadigen is het wel belangrijk dat ze goed zichtbaar is in alle omstandigheden. Dat wordt gerealiseerd door de opvallende kleur. Met andere woorden, een varkensrug is niet alleen duidelijk zichtbaar op heldere, zonnige dagen, maar ook wanneer er sprake is van intense regenval en zelfs 's avonds of 's nachts. Dit zorgt er voor dat een varkensrug in de praktijk altijd haar nut zal bewijzen.

Is gebruikmaken van een varkensrug echt veilig?

Het laatste wat je wil is een varkensrug op je parking plaatsen waarna blijkt dat deze de auto's kan beschadigen die er zich parkeren. Gelukkig heb je op dit vlak niets te vrezen. Net zoals bij stootbanden het geval is, is het namelijk zo dat de hoogte van een varkensrug precies goed is. Dit betekent dat ze een obstakel vormt voor de wielen om er overheen te rijden, maar niet de onderkant of de achterkant van de auto beschadigd. Dit zorgt er voor dat je er echt zonder probleem voor kan kiezen om de parkeerplaatsen op je parking op deze manier af te scheiden van elkaar. Je zal zeker en vast niet geconfronteerd worden met vervelende problemen of schade. Uiteraard is het wel niet de bedoeling dat auto's over de varkensrug heen rijden.

Een varkensrug gebruiken op verschillende plaatsen

We durven gerust te stellen dat een varkensrug eigenlijk op heel veel verschillende, uiteenlopende plaatsen tot haar recht kan komen. In het bijzonder worden ze echter toegepast op parkings van organisaties die de klok rond actief zijn. Het gaat hierbij met andere woorden om ziekenhuizen en grote bedrijven, maar wat ook te denken van zorginstellingen? Bij al deze verschillende organisaties is het vaak van belang dat er zoveel mogelijk auto's op een veilige manier om de parking hun plaats kunnen innemen. Omdat dit standaard niet het geval is en omdat het risico bestaat dat mensen elkaars auto gaan beschadigen is het gebruik van een varkensrug de perfecte oplossing. Ze is niet alleen zeer efficiënt, bovendien kan ze worden aangekocht tegen een scherpe prijs en heeft ook de plaatsing er van helemaal niet veel voeten in de aarde, in tegendeel. Stuk voor stuk goede redenen dus om een investering te doen in een varkensrug voor jouw parking!

Een natuurlijk en 100% recycleerbaar product

Een varkensrug wordt vervaardigd van beton. Dit zorgt er voor dat er sprake is van een natuurlijk en aldus 100 procent recycleerbaar product. Dat is voor veel mensen erg belangrijk. Vandaag de dag is het dan ook meer dan ooit van belang om de impact op ons milieu zoveel mogelijk te beperken. Door het kopen van een varkensrug van beton draag je hier zeker en vast een bijdrage aan. We zouden dus perfect kunnen concluderen dat kiezen voor een varkensrug er niet uitsluitend voor zorgt dat je het parkeren veiliger maakt, daarnaast blijft ook de impact op het milieu echt minimaal.

De uitstekende duurzaamheid van een varkensrug

Een varkensrug van beton ziet er dus in principe vrij aantrekkelijk uit en dat zal bij normaal gebruik ook lange tijd zo blijven. Het feit dat een varkensrug is gemaakt van beton zorgt er dan ook voor dat ze niet snel sporen van slijtage zal gaan vertonen, in tegendeel. Bovendien is het ook nog eens zo dat een varkensrug geen onderhoud vereist. Je kan ze perfect gewoon altijd lekker buiten laten liggen waardoor eventueel vuil gewoon door de regen wordt afgespoeld. Het mag dan ook duidelijk zijn, eenmaal geplaatst heb je naar de varkensrug die je hebt aangekocht eigenlijk helemaal geen omkijken meer.

Varkensrug plaatsen op bestaande ondergrond

De plaatsing van een varkensrug gebeurt ten allen tijde op een zeer eenvoudige manier. Je kan er bovendien ook uitstekend voor kiezen om ze op een bestaande ondergrond aan te brengen. Wil je er zeker van zijn dat je varkensrug niet meer los komt of dat ze bijvoorbeeld niet wordt gestolen? In dat geval raden we je aan om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van de Seal-it® 360 HIGH-TACK. Deze is hier in het assortiment bij Betondingen terug te vinden en maakt het mogelijk om je varkensrug op efficiënte wijze op de ondergrond te verlijmen. Dit zorgt er voor dat ze staat als een huis. Je hoeft je dan ook helemaal geen zorgen meer te maken dat de door jou geplaatste varkensrug verplaatst zal worden. Ondanks het feit dat je een varkensrug met de ondergrond kan verlijmen is het ook gewoon mogelijk om ze op een zeker ogenblik mee te nemen wanneer je verhuist.

Het komt vaak voor dat bedrijven er voor kiezen om te beginnen in een klein kantoor waar ze na verloop van tijd uit kunnen groeien. Wanneer je er dan voor hebt gekozen om een varkensrug te kopen om je parking veiliger te maken is het mogelijk om deze bij een verhuis mee te nemen. Dit zorgt er voor dat je uiteindelijk slechts één keer hoeft te investeren. Ook wanneer je dus met andere woorden momenteel slechts op een tijdelijke locatie actief bent kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om reeds te investeren in het kopen van een varkensrug voor jouw parkeerplaats(en).

Gegarandeerd de beste prijs voor jouw varkensrug

Vooraleer je over gaat tot het kopen van een varkensrug is het vanzelfsprekend dat je een goed zicht zal willen hebben op de kostprijs die er voor in rekening wordt gebracht. Wat dat betreft kunnen we je geruststellen. Indien je er namelijk voor kiest om over te gaan tot het kopen van een varkensrug hier bij Betondingen kan je altijd rekenen op de best mogelijke prijs. Bovendien is het zoals je reeds hebt kunnen lezen ook nog eens zo dat we onze klanten een groot aantal mogelijkheden voorschotelen. Of je nu een voorkeur hebt voor een witte, een gele of een groene varkensrug, in al deze gevallen zal je kunnen vaststellen dat je ze kan bestellen tegen een prijs die je zelden voor mogelijk had durven te houden.

Bestel jouw varkensrug vandaag nog hier bij Betondingen!

Er bestaan zeer veel verschillende vormen van trottoirbanden die een aanrader zijn, maar de varkensrug is toch nog iets extra bijzonder. Dit komt niet in het minst omdat ze door bijzonder veel mensen kan worden gebruikt en een oud kwaad de wereld uit kan helpen. Hoe vaak is het jou namelijk reeds niet overkomen dat je auto schade oploopt tijdens het parkeren? Zelfs met sensoren is het mogelijk dat een bepaald obstakel niet wordt gedetecteerd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een varkensrug kan elk potentieel risico worden uitgeschakeld.

Het bestellen van een varkensrug hier bij Betondingen betekent dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment terwijl je ook bent verzekerd van de best mogelijke prijs. Wil je liever niet dat je varkensrug bij je thuis wordt geleverd, maar bijvoorbeeld rechtstreeks op het bedrijfsadres waar zich de parking bevindt? Dat is geen probleem! Tot slot leveren wij zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten waardoor iedereen de unieke voordelen van de varkensrug kan ervaren.

✅ Wat is een varkensrug?
Door het plaatsen van een varkensrug kan voorkomen worden dat auto’s tijdens het parkeren te ver naar achter rijden met alle gevolgen van dien. Een varkensrug betreft een afscheidings- of parkeerband van beton welke er stijlvol uitziet, maar daarnaast ook nog eens ontzettend functioneel is. Ben jij dus op zoek naar een efficiënte mogelijkheid om bijvoorbeeld de parkeerplaats van je bedrijf een stuk veiliger te maken? Dan zit je zeker goed met de varkensruggen van Betondingen. Bekijk nu het complete aanbod op onze website.

✅ Wat kan je met een varkensrug?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een stootband.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!