• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen brievenbus

Wanneer je tegenwoordig een kijkje neemt in het straatbeeld valt het veelal al snel op dat er tegenwoordig veelvuldig gebruik wordt gemaakt van een betonnen brievenbus. Een dergelijke brievenbus brengt dan ook tal van verschillende, interessante voordelen met zich mee. Niet alleen ziet ze er namelijk erg strak uit waardoor ze eigenlijk overal tot haar recht kan komen, daarnaast is het ook nog eens zo dat dit sierbeton zorgt voor een optimale bescherming van al jouw brieven en pakjes. Denk jij er ook over na om een betonnen brievenbus aan te schaffen, maar zou je graag eerst een keuze willen kunnen maken uit een zo ruim mogelijk aanbod? In dat geval is het meer dan de moeite waard om het assortiment met brievenbussen van beton hier bij Betondingen te ontdekken!

Een inbouwbrievenbus van beton

In eerste instantie beschik je hier bij Betondingen over de mogelijkheid om er voor te kiezen om een inbouwbrievenbus welke is vervaardigd van beton te kopen. Er voor kiezen om gebruik te maken van een inbouwbrievenbus gleuf brengt meerdere interessante voordelen met zich mee. Wat bijvoorbeeld te denken van het feit dat je perfect zelf kan bepalen op welke hoogte de brievenbus moet worden geplaatst? Het spreekt echter voor zich dat je deze hoogte beter niet te extreem neemt, want de postbode moet natuurlijk wel nog de mogelijkheid hebben om er je post en pakketjes in te stoppen. Het feit dat de hoogte nog vrij door jou kan worden gekozen is slechts één voordeel die je krijgt aangereikt. Het is bovendien namelijk ook zo dat gebruikmaken van een inbouwbrievenbus van beton een heel stuk veiliger is dan wanneer je gewoon een klep in de voordeur zou plaatsen. Het gebeurt namelijk erg vaak dat de post hierin deels blijft steken waardoor je ze kwijt kan raken of andere mensen ze kunnen stelen. Wanneer je een betonnen brievenbus overweegt is het dus altijd de moeite waard om te kijken in de richting van een inbouwexemplaar.

Waarom kiezen voor een vrijstaande betonnen brievenbus?

Bij het bekijken van het assortiment met betonnen brievenbussen hier bij Betondingen valt het je ongetwijfeld meteen op dat er tal van verschillende exemplaren in zijn terug te vinden. De eerder reeds aangehaalde inbouwbrievenbus mag dan wel zeer aantrekkelijk zijn en enkele niet onbelangrijke voordelen met zich meebrengen, er is meer. Voor veel mensen is vooral de keuze voor een vrijstaande brievenbus immers al snel gemaakt. Een dergelijke brievenbus kan worden aangekocht in tal van verschillende stijlen en vormt niet zelden een visueel aantrekkelijke eye-catcher aan de voordeur. Een extra interessant voordeel van een dergelijke brievenbus van beton is terug te vinden in het feit dat je ze absoluut niet zomaar kan verplaatsen. Dit maakt ze vandalisme proof terwijl de voorziene afsluiting voorkomt dat je post wordt gestolen. Een vrijstaande betonnen brievenbus kenmerkt zich bovendien altijd door een optimale kwaliteit waardoor je hier jarenlang genot van zal ondervinden.

Zeer sterk en er is slechts een beperkt onderhoud vereist

Vandalisme, maar ook de steeds extremer wordende weersinvloeden zorgen er tegenwoordig voor dat het erg belangrijk is geworden om goed na te denken over het materiaal waaruit je brievenbus wordt vervaardigd. Kiezen voor een gewone kunststof of plastic brievenbus lijkt op het eerste zicht financieel het interessantst, maar al snel zal het omgekeerde duidelijk worden. Door de invloeden uit het weer of door vandalisme kan ze namelijk al snel haar uitstraling verliezen. Bovendien is het ook helemaal niet ondenkbaar dat ze ook sterk door de tand des tijds zal worden aangetast. Wil jij dit voorkomen en ben je op zoek naar een brievenbus waar je met zekerheid jarenlang genot van zal (blijven) ondervinden? In dat geval is de keuze voor een betonnen brievenbus voor veel mensen al snel gemaakt.

Een bijkomend voordeel van een betonnen brievenbus is bovendien ook dat ze geen onderhoud vereist. Veel mensen hebben tegenwoordig lang niet voldoende tijd om zomaar te besteden aan het onderhouden van hun brievenbus waardoor ze vooral geïnteresseerd zijn in het kopen van een onderhoudsvriendelijk exemplaar. In dat geval komt een betonnen brievenbus uitstekend van pas. In principe hoef je na plaatsing geen rekening meer te houden met een bepaald onderhoud. Duikt er toch een beetje vuil op en wil je deze verwijderen? Dan is dat veelal zeer eenvoudig mogelijk!

Onze betonnen brievenbussen zijn niet 100% waterdicht. Een brievenbus met openingen is nou eenmaal gevoelig voor water. En zeker als het water ook nog eens door wind wordt gestuurd. Hierbij 3 tips om de brievenbus zo waterdicht mogelijk te houden:

  1. Zorg dat de brievenbus niet te veel in de wind staat. Staat de brievenbus volledig in de wind, dan kan het zijn dat de klep open waait waardoor er regen naar binnen komt. Ook kan het zijn dat de wind zo heftig is dat de regen naar binnen waait door kieren van de klep. Een oplossing kan zijn om de brievenbus andersom te plaatsen.
  2. Boor enkele gaten in de bodem van de brievenbus (indien die nog niet aanwezig zijn). Hierdoor kan het water weglopen en heb je minder last van water in de brievenbus. Eventueel kan je ook een klein rekje op de bodem plaatsen.
  3. Zet de brievenbus onder een afdak of bijvoorbeeld een carport. Beschik jij over een afdak of carport bij jouw huis? Dan kan je ervoor kiezen om de brievenbus hier te plaatsen. Zo voorkom je dat er grote hoeveelheden water de brievenbus kan bereiken.

Keuze uit verschillende soorten betonnen brievenbussen

De ene betonnen brievenbus is natuurlijk de andere niet. Op het ogenblik dat je een blik werpt op ons assortiment zal het dan ook meteen duidelijk worden dat er heel wat verschillende mogelijkheden in zijn terug te vinden. We maken op dit vlak een onderscheid tussen:

  1. Een inbouwbrievenbus van beton;
  2. Een vrijstaande betonnen brievenbus;

Voor welk type van betonnen brievenbus je uiteindelijk zal kiezen is altijd sterk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Hou er bovendien rekening mee dat niet alleen het type betonnen brievenbus bij ons verschilt, wat bovendien ook te denken van de vormgeving waarover ze beschikt? Ben jij iemand die vooral te vinden is voor een strakke brievenbus met duidelijke, rechte lijnen of mag het allemaal iets speelser zijn? Hoe dan ook, welk eindresultaat jij ook in gedachten mag hebben, het is allemaal zonder probleem mogelijk met de betonnen brievenbussen uit het assortiment hier bij Betondingen!

Perfect combineerbaar met onze andere betonproducten

Op het ogenblik dat je een betonnen brievenbus wenst aan te schaffen zal je ongetwijfeld ook even goed willen nadenken over de andere betonelementen die er bij kunnen worden geplaatst. Maak bijvoorbeeld een mooi pad aan naar je betonnen brievenbus met behulp van onze staptegels en waarom zou je langs je oprit ook niet enkele van onze prachtige sierbollen plaatsen? Op deze manier wordt niet alleen een strakke oprit en/of voortuin gecreëerd, daarnaast kan je er ook nog eens meteen zeker van zijn dat je niet snel terug zal moeten investeren, in tegendeel. Dit maakt je keuze voor beton zowel interessant voor de korte als voor de lange(re) termijn. Naast een brievenbus van beton is het overigens ook mogelijk om te kiezen voor een cortenstaal brievenbus.

Koop jouw betonnen brievenbus nu hier bij Betondingen!

De haast unieke duurzaamheid en levensduur waar een betonnen brievenbus zich door kenmerkt zorgt er niet zelden voor dat veel mensen vrezen dat een dergelijke brievenbus kopen altijd gepaard moet gaan met een stevig prijskaartje. Gelukkig kunnen we dit vermoeden meteen ontkrachten, want dat is absoluut niet het geval, in tegendeel. Een betonnen brievenbus die wordt aangekocht hier bij Betondingen is namelijk altijd scherp geprijsd terwijl je op kwalitatief vlak op geen enkele wijze moet inboeten, in tegendeel. 

✅ Wat is een betonnen brievenbus?
Een betonnen brievenbus zie je steeds vaker in het straatbeeld voorbijkomen. Dit is dan ook niet verwonderlijk aangezien deze brievenbussen duurzaam, hufterproof en onderhoudsvrij zijn. Daarnaast worden jouw brieven en pakketten optimaal beschermt door het betonnen omhulsel. Betondingen heeft betonnen inbouwbrievenbussen en vrijstaande brievenbussen in het assortiment. Voor welke variant je uiteindelijk kiest is natuurlijk aan jou, maar in ieder geval kunnen we je verzekeren dat al onze betonnen brievenbussen van topkwaliteit zijn. Neem eens een kijkje op onze website voor het gehele assortiment en lees meer over onze betonnen brievenbussen.

✅ Wat kan je met een betonnen brievenbus?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een betonnen brievenbus.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!