• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

(Persoonlijke) Beschermings Middelen

Op het ogenblik dat je er voor kiest om zelf te gaan bouwen spreekt het voor zich dat je nood zal hebben aan zogenaamde 'PBM' artikelen. Het betreft hier artikelen die in het bijzonder zijn vervaardigd om je persoonlijke veiligheid tijdens het werken te verbeteren. Veel mensen besteden hier eigenlijk te weinig aandacht aan waardoor ze risico's lopen die perfect voorkomen kunnen worden. Ben jij dus met andere woorden een handige doe-het-zelver en heb je één of meerdere karweien in het vooruitzicht die je wenst uit te voeren? In dat geval is het de moeite waard om even ons aanbod met PBM artikelen hier bij Betondingen nauwkeurig door te nemen.

Het belang van kwalitatieve oordopjes

Tijdens het bekijken van ons PBM assortiment zal het je meteen opvallen dat er ook oordopjes in zijn terug te vinden. Het betreft hier oordopjes die zijn gemaakt van polyurethaan en over een klassieke vormgeving beschikken. De grote diameter evenals de extra lengte waar deze oordopjes over beschikken zorgen er voor dat er een aanzienlijke verbetering van de dempingswaarde evenals het draagcomfort kan worden gerealiseerd. De oordopjes in ons PBM assortiment zijn verder 100 procent PVC-vrij en kenmerken zich door een gemiddelde dempingswaarde SNR 34 dB(A). In ieder geval, ben je op zoek naar kwalitatieve oordopjes die je wenst te bestellen tegen een scherpe prijs? Dan is een kijkje nemen in ons PBM aanbod hier bij Betondingen ongetwijfeld een absolute aanrader.

Werkhandschoenen, cruciale PBM artikelen

Eén van onze meest populaire PBM artikelen zijn ongetwijfeld onze werkhandschoenen. Deze handschoenen kenmerken zich door een goede kwaliteit die perfect wordt gecombineerd met een comfortabele pasvorm en een bescherming tegen niet alleen mechanische factoren, maar ook vloeistoffen. Indien je onze werkhandschoenen aankoopt uit ons PBM assortiment zal je kunnen vaststellen dat er steeds een ademende hand wordt gerealiseerd. Op deze manier vindt er een gereduceerde transpiratie plaats en kan de drager van de werkhandschoenen rekenen op een hogere flexibiliteit. Haal je één van de werkhandschoenen uit ons PBM aanbod in huis? Dan ben je meteen verzekerd van een exemplaar welke over een goede schuur- en scheurweerstand beschikt en die bovendien ook nog eens in lijn ligt met de normen EN 420/EN 388 (3242). Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de werkhandschoenen uit het PBM aanbod hier bij Betondingen zijn absoluut de moeite meer dan waard.

Een veiligheidsbril bestellen uit ons PBM aanbod

Tijdens het uitvoeren van verschillende werkzaamheden is het raadzaam om er voor te kiezen om een veiligheidsbril te dragen. In ons PBM assortiment is dan ook een uitstekende veiligheidsbril terug te vinden welke is voorzien van geventileerde zijschermen. Bovendien is het voor mensen die reeds een bril dragen perfect mogelijk om deze veiligheidsbril boven hun bestaande bril aan te doen. Op deze manier kan je er altijd zeker van zijn dat jij de door jouw geplande werkzaamheden of karweien kan uitvoeren met een optimale bescherming van je ogen. Ook een veiligheidsbril kopen? Bestel ze dan meteen uit ons PBM assortiment hier bij Betondingen en geniet van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Een kitspuit, een onmisbaar PBM artikel voor doe-het-zelvers

Bij het doorlopen van ons PBM assortiment wordt het meteen duidelijk dat je er bij ons eveneens voor kan kiezen om een universele, stevige kitspuit te kopen. Het betreft hier een eigenlijk onmisbaar PBM artikel voor doe-het-zelvers die naden wil gaan kitten. Een kitspuit biedt je de zeer eenvoudige optie om een tube kit te bevestigen. Door gebruik te maken van een knijpende beweging is het mogelijk om de tube leeg te drukken. Hier is slechts een beperkte hoeveelheid kracht voor vereist. Ook het verwisselen van de tube kan steeds zeer eenvoudig en razendsnel gebeuren. Bij het ontdekken van ons PBM assortiment is het hoe dan ook altijd de moeite waard om even stil te blijven staan bij onze universele, stevige kitspuit. Deze kan overigens eveneens worden gebruikt voor het vastkitten van paalmutsen en / of muurafdekkers.

De beste reinigingsproducten in ons PBM assortiment

Het is onmogelijk om een kwalitatief en volledig PBM assortiment samen te stellen zonder aandacht te besteden aan kwalitatieve reinigingsproducten. Omwille van deze reden zal je in ons PBM aanbod dan ook de 'Guard Wash' terug kunnen vinden. Het gaat hierbij om een PBM artikel welke er voor zorgt dat vuil op efficiënte wijze van niet alleen beton, maar ook ander bouwmateriaal kan worden verwijderd. Dit reinigingsmiddel staat er om bekend zeer diep naar binnen te dringen, daarnaast werkt ze snel en is afspoelen overbodig en kan ze zowel worden gebruikt op vloeren, terrassen evenals op gevels en daken. Dit PBM reinigingsmiddel tast het oppervlakte niet aan, mede door het feit dat ze niet over zuur en oplosmiddel beschikt. Ook dit product is er dan ook beslist één om bij stil te blijven staan bij het bekijken van ons PBM aanbod hier bij Betondingen.

De beste PBM artikelen tegen de scherpste prijs

Het kopen van één of meerdere PBM producten uit ons assortiment hier bij Betondingen is voor veel mensen eerder een must dan een mogelijkheid. Alleen door voldoende aandacht te besteden aan de mogelijkheden op vlak van PBM is het namelijk mogelijk om er voor te zorgen dat je kan genieten van een zo optimaal mogelijke bescherming tijdens het werken. Ga je bijvoorbeeld betonnen traptreden plaatsen en wil je voorkomen dat je, je handen pijn doet? In dat geval is het altijd een must om gebruik te maken van kwalitatieve werkhandschoenen. Deze zijn net als veiligheidsbrillen, oordopjes en nog zoveel meer perfect verkrijgbaar in ons PBM assortiment. Dit overigens ook altijd tegen de scherpst mogelijke prijs.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!