• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big bag boomschors

Kleur

Door gebruik te maken van boomschors wordt op het mogelijk om op een eenvoudige manier een onkruidvrije tuin aan te leggen. Dit materiaal is voordelig in de aanschaf en een ideale bodembedekker. Dit materiaal is te gebruiken voor het realiseren van ondergronden voor bijvoorbeeld een speeltuin of voor het realiseren van een natuurlijke uitstraling van je tuin. Big bag boomschors uit ons assortiment is bruin van kleur en één big bag heeft een inhoud van in totaal 200 kg. Bestel dit materiaal nu eenvoudig via de webwinkel van betondingen of lees verder voor meer informatie.

Wat is boomschors precies?

Hoewel we dit materiaal veel in onze omgevingen terugzien weten veel mensen niet precies wat boomschors nu eigenlijk is. We vertellen je graag meer over dit prachtige en zeer handige materiaal. Schors is afkomstig van een boom. Bomen zijn opgebouwd uit verschillende lagen en op het moment dat bomen dikker worden zal op een gegeven moment de buitenste laag van de boom afsterven. Deze buitenste laag noemen we schors, maar wordt in sommige gevallen ook wel kurk genoemd. Deze laag beschermt de boom tegen beschadigingen, uitdroging of andere mogelijk ziektes waar de boom vatbaar voor is.

Gebruikmaken van schors afkomstig van bomen

Het gebruik van big bag boomschors is interessant voor verschillende redenen. Ten eerste is dit materiaal 100% natuurlijk, waardoor je dus gebruik maakt van milieuvriendelijk materiaal. Tevens heeft schors een vochtabsorberende werking, waardoor je voorkomt dat de ondergrond uitdroogt. Hierdoor is de ondergrond van je tuin ook in droge periodes altijd voorzien van genoeg vocht. Daarnaast heeft onkruid vrijwel geen enkele kans om door deze bodemafdekker heen te groeien. Het schors uit ons assortiment is in staat om jarenlang mee te gaan, waardoor je vele jaren bent verzekerd van een kwalitatieve ondergrond.

De plaatsing

Op het moment dat je big bag boomschors gaat plaatsen is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de ondergrond mooi egaal is. Wanneer dit niet het geval is zal de schors namelijk ook niet egaal zijn en dit heeft mogelijk een negatieve invloed op de uitstraling van je tuin. Wil je er 100% zeker van zijn dat onkruid niet door deze ondergrond kan heen groeien? Dan raden we je aan om gebruik te maken van een worteldoek. Leg deze worteldoek op de ondergrond door gebruik te maken van gronddoekpennen en plaats hier vervolgens de schors overheen.

Bestellen en levering

Indien je bij betondingen big bag boomschors bestelt zal dit materiaal geleverd worden op een pallet. Houdt hierbij rekening met een levertijd van ongeveer één week. Wij lossen de pallet op een goed bereikbare plek door gebruik te maken van een pompwagen. Mocht het zo zijn dat je niet thuis bent tijdens de aflevering zullen wij contact met je opnemen. Indien mogelijk wordt de pallet dichtbij het bezorgadres neergezet. Houdt hierbij wel rekening met het feit dat onze palletwagen alleen over vlakke verharde paden kan rijden. Houdt tenslotte rekening met het feit dat het hier gaat om natuurlijke materialen, waardoor het mogelijk is dat er afwijkingen in de kleur en structuur aanwezig zijn. Wij zijn echter van mening dat deze afwijkingen juist bijdragen aan de natuurlijke uitstraling van dit materiaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over de big bag boomschors uit ons assortiment? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Bel naar +32 78 - 482 084 of stuur een e-mail naar [email protected]. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor de aanschaf van big bag boomschors bij betondingen aan het juiste adres bent.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!