• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonbielzen

Maat
Kleur

Betonbielzen zijn werkelijk bijzonder veelzijdige betonproducten. Ze worden in de praktijk in eerste instantie erg vaak gebruikt om prachtige en bovendien ook zeer duurzame plantenbakken mee te realiseren. Een ander doel waarvoor ze kunnen worden gebruikt is om hoogteverschillen in de tuin op te vangen. Het spreekt voor zich dat het mogelijk is om betonbielzen te kopen in verschillende kleuren waardoor ze perfect zullen aansluiten op de stijl van jouw tuin.

Eenvoudig afbakenen van paden met betonbielzen

Zoals reeds aangegeven is het mogelijk om gebruik te maken van betonbielzen voor het realiseren van tal van verschillende zaken in je tuin. Het komt onder meer bijzonder vaak voor dat er gebruik wordt gemaakt van betonbielzen voor het afbakenen van paden. De betonbielzen worden dan in de lengterichting langs de randen van het pad geplaatst waardoor ze de weg markeren. Dit is onder meer bijzonder interessant voor mensen die er voor hebben gekozen om grindpaden aan te leggen. De betonnen bielzen zorgen er namelijk voor dat er een padrand wordt gecreëerd waarbij de stenen netjes ingebed liggen. Zo wordt met andere woorden voorkomen dat ze buiten de paden rollen.

Inperking van grond en begroeiing

Bovenstaand principe werkt eveneens in de omgekeerde richting. Door gebruik te maken van betonbielzen is het namelijk eveneens een mogelijkheid om grond en begroeiing op doeltreffende wijze in te perken. Door de stenen te stapelen kunnen mooie en bovendien uitermate duurzame plantenbakken worden gecreëerd en is het mogelijk om niveauverschillen te realiseren. Deze beide factoren kunnen er voor zorgen dat je tuin over een ronduit unieke aanblik komt te beschikken en dat ook nog eens zonder dat je heel wat extra onderhoud hoeft te vrezen.

Het feit dat er hoogteverschillen kunnen worden gecreëerd door gebruik te maken van betonbielzen betekent eveneens een zeer interessante meerwaarde voor mensen die eigenaar zijn van een perceel met bijvoorbeeld een natuurlijke helling of afloop. Betonbielzen kunnen in deze situatie dan ook worden ingezet om horizontale terrassen te creëren met vlakke oppervlakten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je perceel er meteen een behoorlijk stuk netter en waardevoller uit komt te zien, daarnaast krijgt de toch wel kostbare grond waarover je beschikt meteen heel wat extra gebruiksmogelijkheden.

Overbruggen van niveauverschillen

De veelzijdige werking van betonbielzen zorgt er in combinatie met het feit dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen voor dat ze eveneens uitstekend kunnen worden gebruikt als opstapjes voor in de tuin. Door het slim stapelen van de betonbielzen kan er dan ook in een mum van tijd een mooi en bovendien zeer onderhoudsvriendelijke trap worden gecreëerd. Veel mensen gaan er van uit dat de plaatsing van een (nieuwe) trap in hun tuin automatisch heel wat geld moet gaan kosten, maar door gebruik te maken van betonbielzen wordt op efficiënte wijze het tegendeel bewezen. Je zou er eventueel uiteraard ook voor kunnen kiezen om gebruik te maken van één van de verschillende traptreden die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Betondingen. Ook deze beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Schier onbeperkte toepassingsmogelijkheden

Zoals reeds is gebleken uit de informatie eerder op deze pagina zijn de toepassingsmogelijkheden van betonbielzen in principe nagenoeg onbeperkt. In de praktijk worden ze dan ook zomaar gebruik om volledige paden mee te plaveien. Op het ogenblik dat je er voor kiest om gebruik te maken van betonbielzen voor de realisatie van muren, trappen en paden moet je er wel rekening mee houden dat de ondergrond een voldoende fundering moet bieden. Op dit vlak is het dan ook van bijzonder groot belang om je voor te lichten m.b.t. de juiste stabilisering van de ondergrond. Dit is in het bijzonder het geval wanneer je zelf met de nodige twijfels wordt geconfronteerd.

Bovenstaande is een vereiste omdat een eventuele optredende verzakking achteraf niet zo eenvoudig te verhelpen valt. Door een beroep te doen op de diensten van een goede bouwmeester wordt er in ieder geval een voldoende stevige basis gerealiseerd. De medewerkers van Betondingen denken op dit vlak graag met je mee waardoor je op meest optimale wijze gebruik kan maken van de door jou aangekochte betonbielzen. Wanneer je met bepaalde vragen te kampen hebt met betrekking tot het gebruik van betonbielzen is het dus altijd mogelijk om deze vragen aan ons voor te schotelen. Alleen op deze manier kan er een optimale levensduur worden gerealiseerd voor alle constructies die worden gerealiseerd met behulp van betonbielzen. Het is onnodig om te zeggen dat dit directe winst is waar je meteen van kan genieten op het ogenblik dat je er voor kiest om betonbielzen en andere betonmaterialen te kopen hier bij Betondingen.

Betonbielzen in verschillende kleuren

Op het eerste zicht lijkt het misschien een detail te zijn, maar wanneer je verschillende elementen in je tuin gaat verwerken is het ook altijd van belang om rekening te houden met de kleur waar deze over beschikken. De betonbielzen die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Betondingen zijn in ieder geval verkrijgbaar in het antraciet/zwart, in het geel en grijs of in het bruin. De beschikbaarheid van deze verschillende kleuren zorgt er in ieder geval voor dat deze betonbielzen in elke tuin uitstekend tot hun recht kunnen komen.

Betonbielzen met diverse lengtematen leverbaar

Niet alleen de kleur kan een aandachtspunt zijn waar je rekening mee dient te houden voor wat het kopen van betonbielzen betreft. Ben je, je er van bijvoorbeeld ook van bewust dat deze betonelementen verkrijgbaar zijn in diverse lengtematen? Alle betonbielzen die zijn terug te vinden in het aanbod hier bij Betondingen hebben een breedte van 20 centimeter en een hoogte van 12 centimeter. Ze zijn echter verkrijgbaar in de lengtematen 60, 75, 100 en 120 centimeter. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment aan lengtematen zorgt er uiteraard voor dat de betonbielzen die je gaat kopen op zeer veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt en toegepast.

Betonbielzen, opgewassen tegen ons klimaat

Alle betonbielzen die deel uitmaken van het assortiment hier bij Betondingen werden speciaal door ons geselecteerd op vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Wij beschikken als verkoper van betonbielzen over een jarenlange ervaring wat er voor zorgt dat we zonder probleem kunnen stellen dat de betonelementen perfect zijn opgewassen tegen het Nederlandse en Belgische klimaat. Bovendien is het eveneens interessant om te weten dat onze geborstelde betonbielzen over krasbestendige eigenschappen beschikken. Dit alles maakt het dan ook reeds duidelijk dat je door het kopen van je betonbielzen hier bij Betondingen altijd bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Alternatieven voor betonbielzen

Betonbielzen zouden eveneens perfect kunnen worden ingezet als aanrijdbeveiliging, maar op dit vlak zijn er ook enkele alternatieven voor handen. Een bekend voorbeeld van een dergelijk alternatief zijn de zogenaamde Amsterdammertjes. Deze betonelementen beschikken over een iets andere uitstraling in vergelijking met betonbielzen waardoor veel mensen er de voorkeur aan geven. Je ziet Amsterdammertjes uiteraard ook erg veel in het straatbeeld opduiken. Het spreekt voor zich dat je ook voor het kopen van deze fantastische betonproducten hier bij Betondingen aan het juiste adres bent!

Hoe betonbielzen vastlijmen op ondergrond?

Het spreekt voor zich dat je de betonbielzen die je aankoopt graag op een betrouwbare en solide manier op de ondergrond zal willen bevestigen. Dit kan onder meer gebeuren door gebruik te maken van de High-Tack Powerbond XS 330 verlijmingskit die uiteraard ook in het assortiment van Betondingen is terug te vinden. Door gebruik te maken van deze verlijmingskit staan de constructies die je met je betonbielzen in je tuin realiseert als een huis. Zo kan je met zekerheid genieten van precies die betrouwbaarheid waar jij naar op zoek bent.

Betonbielzen kopen tegen de best mogelijke prijs!

Net omdat betonbielzen zo ongelofelijk veelzijdig zijn kiezen veel mensen er voor om deze op de meest uiteenlopende manieren in hun tuin te integreren. Dit betekent dat je al snel een behoorlijke hoeveelheid betonbielzen zal moeten kopen. Dat is geen enkel probleem. Indien je er voor kiest om de betonbielzen van jouw keuze te bestellen hier bij Betondingen kan je niet alleen een keuze maken uit meerdere kleuren en lengtematen, daarnaast ben je ook nog eens ten allen tijde verzekerd van de meest aantrekkelijke prijs. Wij houden het kopen van je betonbielzen dan ook steeds zo betaalbaar mogelijk en dat zonder dat er op ook maar eender welke manier moet worden ingeboet op vlak van kwaliteit of uitstraling.

✅ Wat zijn betonbielzen?
Betonbielzen zijn bielzen die gemaakt zijn van prefab beton. Betonbielzen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor het maken van een plantenbak, het aanleggen van niveauverschillen, trappen of voor het aanleggen van muren en paden. Betonbielzen zijn financieel erg interessant en vereisen geen grote investering. Betondingen biedt bielzen van beton aan in verschillende kleuren tegen de best mogelijke prijs. Bekijk het gehele assortiment op onze website.

✅ Wat kan je met betonbielzen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met betonbielzen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!