• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jumboblokken

Ramblok grijs beton
 
 
Jumboblokken grijs
Jumboblokken rood
Jumboblok deluxe short grijs beton 40cm
Jumboblokken deluxe short antraciet beton 40cm
Jumboblokken geel
Jumboblokken wit
Jumboblokken deluxe long grijs
Jumboblokken deluxe long antraciet
Jumboblok met lepelgaten geel
Jumboblok met lepelgaten wit
Jumboblokken deluxe long geel

Jumboblokken

Jumboblokken worden vooral als afscheiding gebruikt. Maar ze zijn ook geschikt voor antiramkraak of bouwplaatsbeveiliging. Jumboblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en een mooie toevoeging voor uw aanrijdbeveiliging. We leveren jumboblokken in kleine en grote hoeveelheden.  

Interesse? Vraag hier uw prijs aan info@betondingen.be 

Biggenruggen, varkensruggen of jumboblokken zijn de benamingen voor grote betonnen elementen die worden ingezet om bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Steeds vaker plaatsen gemeentes deze jumboblokken in het straatbeeld om het verkeer snelheid te laten minderen op gevaarlijke plaatsen en in bochten. Het is belangrijk om vooral de zwakke weggebruikers zoals de voetgangers en fietsers extra te beschermen. Vooral in schoolomgevingen en op plaatsen waar veel voetgangers moeten oversteken, is wat extra veiligheid geen overbodige luxe.

Jumboblokken zijn ook zeer geschikt om een afscheiding te maken in bijvoorbeeld uw tuin of op uw bedrijfsterrein. U zult ze waarschijnlijk het vaakst tegenkomen in de kleuren witgeel en grijs. Die kleuren vallen namelijk ook in het donker goed op, als er licht op wordt geschenen door de koplampen van de auto’s. Vooral als uw voortuin en oprit ‘s avonds niet verlicht zijn, is het handig om ze te af te bakenen met jumboblokken. Zo vindt u veilig de ingang van de oprit.

Betonnen jumboblokken

De betonnen jumboblokken staan als een huis. Daarom worden ze ook vaak gebruikt voor de veiligheid of zelfs om inbraken te voorkomen bij gebouwen met veel glas, zoals showrooms of garages. Vaak komt u deze blokken ook tegen langs de ruien en andere stadskanaaltjes om vermijden dat auto’s het water inrijden tijdens het parkeren. Ze dienen dan als stootband, zodat de automobilist weet dat hij niet verder kan.

Jumboblokken zijn perfect om parkeerplaatsen of parkeervakken af te bakenen. Ze zijn hoog genoeg om de automobilist te waarschuwen en laag genoeg zodat ze geen schade aanrichten aan het voertuig.