• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonzand

Betonzand, in de praktijk ook vaak vloerenzand genoemd, is een zandsoort welke over behoorlijk grove eigenschappen beschikt. De toepassing van dit type zand is behoorlijk omvangrijk. Het kan in eerste instantie uiteraard worden gebruikt bij de productie van betonmortel. Gecombineerd met betongrind en cement is het mogelijk om van betonzand betonmortel te maken. Daarnaast is het zo dat dit type zand wordt gebruikt voor het maken van cementdekvloeren. Let wel, in dit geval moet er uiteraard ook cement aan worden toegevoegd. Vergis je bovendien niet, er mag bij betonzand dan wel sprake zijn van een grove structuur, toch is het zo dat er wel degelijk hoge eisen aan worden gesteld. Wil jij hier nu graag meer over te weten komen? Of wil je graag meteen overgaan tot het kopen van deze zandsoort? Dan ben je hier bij Betondingen aan het juiste adres.

Wel degelijk hoge eisen ondanks grove structuur

Wanneer er wordt gesteld dat er sprake is van een grove structuur bij een bepaalde zandsoort vermoeden mensen al snel dat er dan ook helemaal geen hoge eisen aan worden gesteld. Dat is in dit geval niet juist. Voor betonzand geldt dan ook in de praktijk dat het geen verontreiniging bevat. Dit betekent dat je er geen schelpen, maar ook geen hout of andere materialen in terug zal vinden. Bovendien is het zo dat er ook op vlak van korrelopbouw voor wat de vorm van het zand betreft sprake is van strenge eisen. Zo dient er zo weinig mogelijk fijn materiaal in het zand te zitten. Dit betekent concreet dat er geen, of in ieder geval nauwelijks, betonzand aanwezig mag zijn dat onder de maat is. Vergis je dus in ieder geval niet, aan deze zandsoort zijn er wel degelijk heel wat vrij strikte voorwaarden verbonden die nageleefd dienen te worden.

Waar wordt deze zandsoort in de praktijk voor gebruikt?

Zoals de naam al laat vermoeden is het zo dat betonzand in de praktijk wordt gebruikt bij het vervaardigen van beton. Het zand wordt samen met betongrind en met cement bereid tot betonmortel. Er wordt naar deze zandsoort in de praktijk ook vaak verwezen als vloerenzand. Dat is het gevolg van het feit dat je dit zand ook kan gebruiken voor het realiseren van zogenaamde afwerkvloeren. Denk hierbij onder meer aan cementdekvloeren. Let wel, in dit geval is er uiteraard toevoeging van cement vereist.

Hoe snel kan je het bestelde betonzand ontvangen?

Het komt regelmatig voor dat mensen bij het kopen van betonzand helemaal niet lang kunnen wachten op hun bestelling. Dit bijvoorbeeld omdat er al met bepaalde werkzaamheden is begonnen of zelfs omdat de projecten al in volle gang zijn. Helaas komt het vrij vaak voor dat webwinkels een behoorlijk lange leveringstermijn hanteren. Dat geldt niet voor Betondingen. Hier bij Betondingen zorgen we er namelijk voor dat onze klanten altijd snel over hun aangekochte materialen of andere artikelen kunnen beschikken.

Heb je ervoor gekozen om een bestelling tijdens het weekend te plaatsen? In dat geval dien je er rekening mee te houden dat je deze doorgaans de daaropvolgende dinsdag zal ontvangen. Is het voor jou niet mogelijk om te wachten op het bestelde betonzand en ben je woonachtig of werkzaam in de omgeving van Zaltbommel? Dan kan het mogelijks ook interessant zijn om jouw bestelling bij ons te komen afhalen. Dit dien je wel even aan te geven tijdens het plaatsen van je bestelling.

Nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder

Sta je op het punt om betonzand te kopen hier bij Betondingen? Zit je echter nog met één of meerdere vragen? Dan kan je deze altijd voorleggen aan de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Zij luisteren graag naar al jouw vragen en proberen deze meteen zo optimaal mogelijk te beantwoorden. Dit zorgt ervoor dat je in alle vertrouwen kan overgaan tot het plaatsen van je bestelling. Het mag dan ook duidelijk zijn, voor het kopen van betonzand ben je hier bij Betondingen zonder ook maar enige twijfel aan het juiste adres.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!