• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leisteen tuintegels

Leisteen tuintegels bieden vandaag de dag een potentieel interessant alternatief voor zowel betontegels als keramische tegels. Steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van een soort van natuursteen in hun tuin. Dat uiteraard vanwege de bijzondere uitstraling waar dit materiaal over beschikt. Hoe interessant en kwalitatief bijvoorbeeld betonnen tuintegels ook mogen zijn, er zijn ook mensen die ze wat te oppervlakkig vinden. Voor deze doelgroep vormen leisteen tuintegels dan een potentieel interessant alternatief. Zou jij hier nu graag meer over te weten willen komen? Of wil je graag meteen jouw eigen exemplaren bestellen? In allebei deze gevallen zal je tot de conclusie komen dat je hier bij Betondingen aan het juiste adres bent.

Wat maakt leisteen tuintegels in de praktijk zo populair

Er kan worden vastgesteld dat er in menig aantal tuinen tegenwoordig gebruik wordt gemaakt van leisteen tuintegels. In eerste instantie worden ze veelal gebruikt voor het vervaardigen van een natuurlijk ogend terras. Dat is echter niet alles. Daarnaast kunnen de tegels namelijk ook worden toegepast in een tuinpad welke wordt gerealiseerd. Dat dit type van tuintegels ondertussen zo populair zijn geworden is onder meer te danken aan de volgende voordelen:

  1. Leisteen staat er om bekend vochtbestendig te zijn;
  2. Leisteen tuintegels blijven haar stroeve karakter behouden, ook wanneer ze nat worden;
  3. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een terrasvloer van leisteen eenvoudig te bewerken;
  4. Leistenen tuintegels zijn ongelofelijk onderhoudsvriendelijk
  5. Het vorstbestendige aspect maakt deze tegels ongelofelijk geschikt voor buiten.

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat voor veel mensen leisteen tuintegels een goed alternatief kunnen zijn voor bijvoorbeeld tuintegels van beton. Wel dien je er rekening mee te houden dat het karakter van beide tegels ten opzichte van elkaar sterk kan verschillen.

Realiseer een kwalitatief terras of tuinpad

Eén van de eerste factoren waar je naar moet kijken op het ogenblik dat je van plan bent om tuintegels te kopen is uiteraard de kwaliteit waar deze over dienen te beschikken. Zoals het hierboven terug te vinden overzichtje duidelijk heeft gemaakt zit het ook met de kwaliteit van deze leisteen tuintegels helemaal goed. Je zal dan ook niet alleen op korte, maar ook op lange termijn kunnen rekenen op een prima kwaliteit en betrouwbaarheid voor wat jouw aangekochte tuintegels van leisteen betreft.

In welke kleuren kunnen tuintegels leisteen worden aangekocht?

Het spreekt voor zich dat ook voor leisteen tuintegels geldt dat ze in verschillende kleuren aangekocht kunnen worden. Hierbij valt het op dat deze tuintegels in het bijzonder verkrijgbaar zijn in meer donkere en natuurlijke tinten. Dit is voor veel mensen precies waar ze naar op zoek zijn. Gecombineerd met mooie planten en de juiste verlichting zal je namelijk kunnen vaststellen dat het implementeren van deze tegels in je tuin zal kunnen bijdragen aan een geweldig eindresultaat.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Tevens een belangrijk gegeven om aandacht aan te besteden bij het kopen van bijvoorbeeld leisteen tuintegels heeft te maken met de afmetingen waarover ze moeten beschikken. Op dit vlak zal je merken dat er twee factoren in het bijzonder zijn die hier een zeer belangrijke invloed op kunnen uitoefenen. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

  1. De eigen voorkeur waarover je beschikt op vlak van uitstraling;
  2. De mogelijkheden die bijvoorbeeld je terras met zich meebrengt.

Vooral deze laatste factor is er één die belangrijk is. Heb je bijvoorbeeld slechts een beperkte hoeveelheid aan ruimte beschikbaar voor het realiseren van je terras? Dan kan je eventueel kiezen voor het gebruik van grotere leisteen tuintegels. Je terras zal op deze manier namelijk gegarandeerd over een extra ruimtelijk effect komen te beschikken. Beschik je over een zeer groot terras? Dan zou je er eventueel ook voor kunnen kiezen om gebruik te maken van iets kleinere exemplaren. Hierbij dient er uiteraard ook vooral stil te worden gestaan bij je voorkeur(en).

Zeer onderhoudsvriendelijk

Een tuin kan afhankelijk van de materialen waar gebruik van wordt gemaakt zowel veel als weinig onderhoud vereisen. Indien je kiest voor het gebruik van leisteen tuintegels zal je tot de vaststelling komen dat deze tegels die niet zoveel onderhoud vereisen, in tegendeel. Dit zorgt ervoor dat ze een prima keuze kunnen zijn voor mensen die liever niet veel tijd in hun tuin besteden om bijvoorbeeld schoon te maken. Ben jij dus met andere woorden nog op zoek naar onderhoudsvriendelijke tegels om in je tuin gebruik van te maken? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat deze exemplaren van leisteen zeker het overwegen waard kunnen zijn.

Waarom je leisteen tegels bestellen bij Betondingen?

Meer dan waarschijnlijk heeft alle informatie op deze pagina ook bij jou de drang aangewakkerd om over te gaan tot het kopen van één van de verschillende leisteen tuintegels die er bestaan. Het spreekt voor zich dat je dan vervolgens op zoek zal gaan naar een geschikte partij waarbij je dit kan doen. Wat dit betreft hoef je zeker niet meer verder te zoeken. Je zal namelijk kunnen vaststellen dat het plaatsen van je bestelling hier bij Betondingen ongelofelijk veel interessante voordelen met zich meebrengt. Welke voordelen dat zijn laten we je hieronder graag nog even ontdekken.

  1. Je bent altijd verzekerd van een snelle levering van je leisteen tuintegels;
  2. Het is altijd mogelijk om contact te leggen met onze vakkundige klantenservice.

Wanneer je behoefte hebt aan tuintegels gemaakt van leisteen spreekt het voor zich dat je daar liever niet lang op zal willen wachten. Dat hoeft ook helemaal niet. Houdt er wel rekening mee dat er in het weekend geen leveringen zijn. Het spreekt voor zich dat het tot slot ook mogelijk is om je leisteen tuintegels zelf te komen afhalen bij ons.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!