• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Palissades

Duo Palissade Ø 6x25cm antraciet
Duo Palissade Ø 6x25cm bruin
Duo Palissade Ø 6x40cm antraciet
Duo Palissade Ø 6x40cm bruin
Opsluitbanden 5x15x100cm grijs
Opsluitbanden 5x15x100cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm antraciet
Opsluitbanden 6x20x100cm grijs
Opsluitbanden 6x20x100cm antraciet
Palissade Ø 11x40cm bruin
Opsluitbanden 10x20x100cm grijs
Quadroband antraciet 8x25x50cm
Quadroband bruin 8x25x50cm
Quadroband grijs 8x25x50cm
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm geel
Rondobanden Ø 8cm x 25cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 25cm bruin

Palissades

Bent u van plan om zelf een terras, oprit of een mooi tuinpad aan te leggen? Dan zijn hier nog wat tips die u zeker kunt gebruiken. Eerst moet u bepalen met welke materialen u gaat werken. Gaat u aan de slag met stenen? Of misschien wel met klinkers? En welke boordstenen horen daar dan bij?

Voor een speels effect kunt u stenen en tegels gebruiken van verschillende afmetingen en kleuren. Wilt u liever een geordend geheel? Leg de klinkers dan mooi naast elkaar. Wilt u echt iets bijzonders? Dan kunt u ook nog een patroon leggen. Maar maak dan wel eerst een tekening.

Boordstenen 

Denk er wel aan dat de afmetingen van de tegels en de boordstenen uiteindelijk zullen bepalen wat de afmetingen van bijvoorbeeld uw oprit of uw tuinpad worden. Zodra u goed weet met welke materialen u aan de slag wilt, kunt u beginnen met het uitgraven, het stabiliseren van het zand, de positie van de klinkers of de tegels bepalen. Aan het eind plaatst u de boordstenen. Zo bent u er zeker van dat het geheel netjes op zijn plaats blijft liggen en u jarenlang kunt genieten van het eindresultaat.

U kunt uw materialen gemakkelijk online bestellen. En gezien de snelle levering is het niet nodig om uw boordstenen onnodig lang in uw tuin te laten liggen voordat u ook daadwerkelijk aan de slag gaat. Probeer ook te bepalen wat de meest geschikte fundering is van uw bouwwerk. En zorg ervoor dat u ook deze materialen in huis heeft. Zo loopt de aanleg van uw terras, tuinpad of oprit geen vertraging op. Met de boordstenen zorgt u voor een prachtige afwerking en een extra verzekering voor uw zware inspanningen.