• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mini Rondobanden

Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm geel
Rondobanden Ø 8cm x 25cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 25cm bruin
Rondobanden Ø 8cm x 25cm grijs
Rondobanden Ø 8cm x 35cm grijs
Rondobanden Ø 8cm x 35cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 35cm bruin
Rondobanden Ø 8cm x 35cm geel
Minirondobanden rond Ø 6cm x 60cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 60cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 60cm grijs
Rondobanden Ø 8cm x 50cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 50cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm geel

Mini Rondobanden

Als u eens om u heen kijkt bij u in de buurt dan zult u merken dat het straatbeeld ordelijk en overzichtelijk is. Dat zal dan vooral zijn omdat er gebruik is gemaakt van sierbestrating. Sierbestrating ziet er echt geweldig uitziet, zorgt ervoor dat de straat ook helemaal afgewerkt is én heeft ook nog een belangrijke en handige functie.

Lijnen

Dankzij minirondobanden kunt u zonder veel moeite bijvoorbeeld duidelijk de lijnen weergeven van een tuinpad of een oprit. Waarom het zo belangrijk is om duidelijk contouren aan te geven in uw tuin? Contouren van onder andere een tuinpad zorgen voor een compleet esthetisch beeld. Uw tuin zal net die extra finishing touch krijgen die u anders niet kunt bereiken.

Omdat de minirondobanden ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en afmetingen kunt u gemakkelijk een mooi maar toch speels effect bereiken in uw buitenomgeving. Ook kunt u met de minirondobanden gemakkelijk een bepaalde indeling maken in uw tuin, bijvoorbeeld als u graag een moestuintje, kruidentuintje of misschien wel een bloemenperkje maakt.

Uiterlijk

Als u liever een modern en strak uiterlijk van uw tuin wilt bereiken, dan kunt u de minirondobanden gebruiken om een patroon te creëren waartussen u bijvoorbeeld grind, zand of houtsnippers strooit. De minirondobanden zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en passen in elke tuin. Met weinig moeite kunt u maximale resultaten bereiken en minirondobanden zijn verkrijgbaar voor ieders budget.

Online kunt u op uw gemak de afmeting en de kleur selecteren zodat u er zeker van bent dat deze perfect zullen aansluiten bij de rest van uw tuin. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen tuin en bestel uw minirondobanden gemakkelijk online. Met één klik op de muis kunt u uw producten en toebehoren bestellen. U krijgt ze dan zo snel mogelijk bezorgd.