• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quadrobanden

Quadroband antraciet 8x25x50cm
Quadroband bruin 8x25x50cm
Quadroband grijs 8x25x50cm
Quadroband antraciet 8x35x50cm
Quadroband bruin 8x35x50cm
Quadroband grijs 8x35x50cm
Quadroband antraciet 8x50x50cm
Quadroband bruin 8x50x50cm
Quadroband grijs 8x50x50cm

Quadrobanden

Wilt u eens stevig aan de slag in uw tuin? Is het echt tijd voor iets nieuws? Bekijk dan de mogelijkheden van de quadrobanden eens. Met de quadrobanden, die helemaal van beton gemaakt zijn, kunt u met het grootste gemak zelf een bloemenperkje, een kruiden- of een moestuintje of misschien wel een tuinpad aanleggen.

U kunt gemakkelijk zelf aan het werk met deze handige betonnen quadrobanden. Zolang u een solide tuinpad heeft én de juiste materialen en gereedschap. Zelf een bloemen- of plantenbak maken? Dan zijn quadrobanden perfect voor uw borders. 

De contouren van uw oprit of tuinpad duidelijk aangeven, kan heel gemakkelijk met quadrobanden. En het komt het uiterlijk van uw tuin ten goede. Of wilt u voorkomen dat uw klinkers of tegels verzakken of verschuiven als de bodem na een fikse regenbui weer doornat is? Ook dan zijn quadrobanden de oplossing.

U wilt liever geen bestrating, maar wel een meer natuurlijk look in uw tuin? Gebruik dan quadrobanden om een oprit of pad mee af te bakenen en strooi daarna schelpen, zand of houtsnippers.  

U berekent het best van tevoren hoeveel quadrobanden u precies nodig hebt. Dan kunt u alle materialen in één keer gemakkelijk online bestellen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld op één dag tijd de banden leggen en meteen ook de bloemen of planten in de bodem steken. Zo geniet u des te sneller van het prachtige eindresultaat.