• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen Brievenbussen

inbouwbrievenbus gleuf
Brievenbus Gerco Silex
Brievenbus BlocSilex
Brievenbus Apache Silex
Brievenbus Bloc
Brievenbus Ryto
Brievenbus Zuil+
Brievenbus Raplu
Brievenbus Kubus
Brievenbus Doron
Brievenbus Gerco
Brievenbus Zuil
Brievenbus Vono
Brievenbus Apache Beton
Brievenbus Pakket
Brievenbus Bloc 2
Brievenbus Raplu 2
Brievenbus Bloc 3

Betonnen Brievenbussen

Brievenbussen van beton zorgen voor een zeer strakke, maar natuurlijke uitstraling. De brievenbussen zijn gebruiksvriendelijk en de inhoud is altijd optimaal beschermd. Zo worden de brievenbussen uit een stuk gegoten en ze zijn waterdicht en kleurvast. De hele collectie is met het grootste vakmanschap afgewerkt.

Functioneel

De betonnen brievenbussen zijn functioneel, weerbestendig en gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Het hoogwaardige beton en de afwerking zorgen ervoor dat u met een brievenbus van beton een oerdegelijk exemplaar in huis haalt dat ook nog eens elegant is! Onze brievenbussen vormen ook een mooi geheel met de betonnen tegels of andere betonnen producten die wij verkopen. Alle modellen zijn te verkrijgen in grijs of antraciet beton. 

Bent u op zoek naar een degelijke, stoere brievenbus voor dagelijks gebruik? Dan moet u onze brievenbussen eens bekijken. Onze brievenbussen zijn uit één stuk gegoten en van de allerbeste kwaliteit beton. Ze hebben ook een deurtje aan de achterkant en een solide aluminium klep. Deze brievenbussen bladderen niet en hebben een zeer lange levensduur. Om uw brievenbus schoon te houden, kunt u zo af en toe het beton eens flink afborstelen of eventueel schrobben met wat water. De betonnen brievenbus is zwaar. Door het gewicht van het beton staat ze stevig en wordt niet zomaar omvergeblazen. Smaken verschillen en de keuze van een nieuwe brievenbus is heel persoonlijk. Uw bus bepaalt mee hoe uw woonomgeving eruitziet. Daarom is het verstandig om online eens te kijken welke verschillende modellen, afmetingen en kleuren er zijn.

Als u een keuze heeft kunnen maken en de brievenbus van uw dromen heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk online bestellen.