• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stootbanden parkeerbanden

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Stootbanden rond grijs
Stootbanden 1 kant rond grijs
Stootbanden recht grijs
Stootbanden 2 kanten rond antraciet
Stootbanden 1 kant rond antraciet
Stootbanden recht antraciet
Stootbanden rond geel
Stootbanden 1 kant rond geel
Stootbanden recht geel
Stootbanden rond wit
Stootbanden 1 kant rond wit
Stootbanden recht wit

Stootbanden parkeerbanden

Betondingen.be: de grootste in stootbanden, biggenruggen en parkeerbanden!
Parkeerbanden of stootbanden van prefab beton zijn als sierlijke maar ook functionele afscheiding te gebruiken.
Dankzij zo’n banden is er minder schade op parkeerplaatsen.

Stootbanden 

Stootbanden hebt u waarschijnlijk wel eens zien liggen op parkeerplaatsen in de stad of aan het ziekenhuis. Ze liggen daar om de automobilist duidelijk aan te geven waar de auto geparkeerd dient te worden. En om schade aan voertuigen die naast u geparkeerd staan te beperken.

De stootbanden zorgen ervoor dat u niet te ver doorrijdt in het parkeervak. U kunt er namelijk niet over rijden. En ze zullen in géén geval uw auto beschadigen.

Meer veiligheid op bijvoorbeeld parkeerterreinen of bij u voor de deur betekent minder ongevallen. Zo kan iedereen zich veilig begeven in het verkeer. Stootbanden liggen ook vaak langs dijken of grachten om te voorkomen dat auto’s het water inrijden. Want als dat gebeurt is de schade vaak niet te overzien en moeten de hulpdiensten het voertuig uit het water takelen en de passagiers in veiligheid brengen.

De meeste stootbanden zijn van beton omdat ze in die vorm stevig op de weg liggen. Beton is zwaar en heeft dus weinig bevestiging nodig.

Maar beton heeft nog meer voordelen: het zal niet vervormen of verweren en kan daarom alle weertypes met gemak aan. Geen onderhoud dus en ook geen extra kosten na de aankoop. U hoeft er eigenlijk gewoon niet naar om te kijken.