• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 100x100

Tuintegels 100x100 zijn stevige exemplaren die je tuin niet alleen een moderne, maar ook een luxueuze uitstraling kunnen geven. Voor deze tegels die zich kenmerken door een groot formaat geldt dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Indien je ervoor kiest om in je tuin gebruik te maken van deze tegels zal je kunnen vaststellen dat je letterlijk meters kan maken. Dit is het gevolg van de lange en strakke voegen. Deze zorgen ervoor dat je perfect kan spelen met zowel de lengte- als de breedtelijnen van je terras. Op deze manier is het mogelijk om je tuin niet alleen langer, maar ook breder te laten lijken dan deze in werkelijkheid is. Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van tuintegels 100x100 centimeter? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat je hier bij Betondingen aan het juiste adres bent!

Creëer een prachtige, ruime tuin met tuintegels 100x100

Voor veel mensen geldt dat ze graag willen dat hun tuin er zo ruim mogelijk uitziet, ook al is deze in werkelijkheid misschien een beetje aan de kleine kant. Dat hoeft geen probleem te zijn. Door gebruik te maken van tuintegels 100x100 zal je kunnen vaststellen dat dit eigenlijk perfect te realiseren valt. Deze grote tuintegels zorgen ervoor dat je een zeer strakke, moderne setting kan creëren in je tuin. Zo laat je je tuin in een relatief eenvoudig ongelofelijk ruim ogen. Toch kan het zijn dat het voor jou nu niet helemaal duidelijk is of deze afmeting van de tuintegels interessant is voor jouw eigen tuin. In dit geval is het zeker interessant om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij vertellen je namelijk alles wat je graag wil weten.

Ruime keuze aan verschillende tuintegels van 100x100 centimeter

Het spreekt voor zich dat de ene tuintegel 100x100 centimeter de andere niet is. De kans bestaat dan ook dat je over zeer specifieke eisen beschikt waar jouw nieuwe tuintegels aan moeten voldoen. Dat is geen probleem. Je zal al snel kunnen vaststellen dat wij hier bij Betondingen over een ruim assortiment beschikken bestaande uit de meest uiteenlopende tuintegels 100x100 centimeter. Op deze manier slagen we er moeiteloos in om aan ieders verwachting tegemoet te komen. Twijfel je toch nog een beetje of de afmetingen van deze tegels wel geschikt zijn voor in jouw tuin? Of wil je graag nog even alle voordelen op een rijtje zien staan? Lees dan vooral even verder.

Op welke voordelen kan je rekenen met deze tuintegels?

Heel wat mensen hebben er de voorbije jaren voor gekozen om tuintegels 100x100 centimeter te kopen om in hun tuin gebruik van te maken. Het gaat hierbij dan in het bijzonder om mensen die graag een optimaal ruimtelijk effect willen creëren in hun tuin. Bovendien is het zo dat het gebruik van dit formaat van tegels nog enkele extra voordelen met zich meebrengt.

1.) Met deze tuintegels realiseer je een zeer strak, ruimtelijk effect

De moderne stijl waar veel mensen van genieten in hun woning willen ze ook graag buitenshuis creëren. Dat kan perfect wanneer je kiest voor een tuintegel 100x100 centimeter. Bovendien slaag je er op deze manier in om een klein terras meteen visueel een stuk groter te laten overkomen.

2.) Het aantal voegen kan sterk worden beperkt

Een tweede niet onbelangrijk voordeel heeft betrekking tot het beperkt aantal voegen waarvan sprake is. Tuintegels 100x100 zijn natuurlijk behoorlijk groot, waardoor er heel wat voegwerk kan worden voorkomen. Dat is interessant vanwege verschillende redenen. Ten eerste wordt er op deze manier een belangrijke meerwaarde gecreëerd voor de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van je terras. Veel voegen staat in de praktijk immers zo goed als altijd ook garant voor heel wat mos of onkruid en hier zitten veel mensen absoluut niet op te wachten.

Zelf tuintegels plaatsen of niet?

Ga je tuintegels 100x100 bestellen hier bij Betondingen? Wil je deze zelf plaatsen? Dan dien je wel rekening te houden met het gewicht waar deze tegels over beschikken. Voor een tegel van 100x100 centimeter met een dikte van 6 centimeter geldt dat deze al snel 135 kilogram zal wegen. Het wordt dan ook in de praktijk aangeraden om ze te plaatsen met een minikraantje in combinatie met een zuignap. Je kan er uiteraard ook altijd voor kiezen om de plaatsing van deze tegels uit te besteden aan een professional. In ieder geval is het aanzienlijke gewicht van deze tuintegels 100x100 zeker een belangrijk aandachtspunt waar je rekening mee zal willen houden.

Waarom kopen bij Betondingen?

Er zijn duidelijk heel wat interessante voordelen verbonden aan het gebruik van tuintegels 100x100 centimeter. Wanneer jij ook overtuigd bent door deze voordelen zal je graag op zoek willen gaan naar een interessante partij om deze tegels bij aan te kunnen kopen. Dat is perfect mogelijk hier bij Betondingen. Wij maken het voor onze klanten dan ook mogelijk om een keuze te maken uit een fantastisch aanbod bestaande uit tal van verschillende tuintegels 100x100.

Er is niets vervelender dan lang moeten wachten op de tuintegels die je nodig hebt om je project of karwei te kunnen afronden. Bovendien spreekt het voor zich dat niemand graag hoge verzendkosten betaalt voor zijn of haar bestelling. Wel, bestel jouw tuintegels 100x100 hier bij Betondingen en je zal kunnen vaststellen dat je altijd bent verzekerd van de meest interessante voorwaarden.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!