• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beton meubels

Tuinmeubels van sierbeton, zoals betonnen tuinbanken en krukjes. De tuinmeubelen zijn van hoogwaardig beton vervaardigd. Een stoere aanvulling in de tuin.

Betonnen meubels

Meubels zijn er niet alleen voor binnen om je leven te vergemakkelijken zodat je bijvoorbeeld aan een tafel kunt eten en op een stoel kunt zitten maar de banken en krukjes zijn er ook in alle soorten en maten voor buiten dus... keus genoeg voor iedereen.

Maak je eigen tuin helemaal af en laat als het ware je tuin een verlengstuk van je woonkamer of terras worden door het buiten net zo comfortabel en gezellig te maken als binnen.

Uiteraard moeten meubelen voor buiten in de tuin of langs een pannaveldje aan andere voorwaarden voldoen dan de comfortabele meubels voor in huis. Zo moeten ze tegen stof en nattigheid kunnen als er bijvoorbeeld een regenbui valt.

Er zijn een aantal materialen waarin je meubelen voor buiten zult vinden zoals hout, plastic of riet maar het beste zijn de betonnen meubels. Betonnen meubels zijn opgewassen tegen allerlei weersinvloeden zoals hagel, sneeuw en regen maar ook kunnen ze makkelijk worden schoongemaakt als ze bevuild raken.

Je kunt de betonnen meubels het hele jaar buiten laten staan zodat je zomer en winter kunt genieten van de frisse lucht. We gaan steeds meer tijd besteden aan het buitenleven en we gaan dit ook steeds belangrijker vinden. In dit geval is het sierbeton van Betondingen dan ook onmisbaar.

Banken

Waar je vroeger misschien alleen betonnen banken had voor buiten is er inmiddels een heel assortiment betonnen meubels op de markt gekomen. Denk eens aan betonnen krukjes, betonnen zitelementen, betonnen stoelen of betonnen banken maar ook leuke betonnen poefs, alles om het gemak buiten ook te vergroten.

Omdat betonnen meubels voordelig zijn in de aanschaf en je amper iets kwijt bent aan het onderhoud hou je genoeg over om deze robuuste meubelen geheel naar eigen smaak aan te passen. Je kunt ze lekker neutraal houden zodat ze niet opvallen in de tuin en gewoon opgaan in het geheel.

Natuurlijk kan je ze ook bewerken in de kleur die je wil met betonverf of mozaïek of gewoon ontzettend leuk en comfortabel maken met zitkussens of een leuk tafelkleed. Kortom jouw betonnen meubels zullen van pas komen zowel in de zomer als je lekker in de tuin wilt zitten of in de wintermaanden als je denkt even te gaan genieten van de natuur in de winter.

De betonnen meubels zijn niet alleen geschikt voor privé-gebruik voor in je eigen tuin ook steeds meer scholen en gemeentes vervangen het oude straatmeubilair door de betonnen meubels. Voor scholen zijn zitelementen en poefs ook geschikt omdat vooral in een omgeving waar kinderen aanwezig zijn je het best robuuste meubels kunt aanschaffen die niet stuk zullen gaan.

Sportverenigingen en gemeentes plaatsen ook steeds vaker banken van beton zodat de sport een groter sociaal gebeuren wordt als er meer toeschouwers komen. Restaurants en strandtenten plaatsen zelfs hele loungehoeken en hoekbanken van beton waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een hele dag met elkaar kunnen doorbrengen.

Zoals je hoort zijn de betonnen meubels helemaal trendy en kan je eindeloos variëren, wees creatief en gebruik je fantasie en zie hoeveel mogelijkheden beton heeft. Oriënteer je eens op het gebied van betonnen meubels.
Kijk hier voor meer Tuinbank Inspiratie

✅ Wat zijn beton meubels?
Beton meubels zijn meubels gemaakt van sierbeton. Voorbeelden van beton meubels zijn onder andere betonnen tuinbanken, krukjes en tuintafels. Het voordeel van beton meubels is dat deze meubels het gehele jaar buiten kunnen staan en vrijwel onderhoudsvrij zijn. Daarnaast zijn beton meubels enorm zwaar en hierdoor is het dus vrijwel onmogelijk voor anderen om deze meubels mee te nemen. Het is dan ook prima mogelijk om beton meubels zonder zorgen in je voortuin te plaatsen. Bekijk nu het complete aanbod van beton meubels op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met beton meubels?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met beton meubels.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!