• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen tuinbanken

Zitbank grijs
Zitbank antraciet
Zitbank geel
Tuinbankje van beton, rond
Betondingen Betonnen Tuinbank Oud Hollands
Betonnen Tuinbank wit grijs 120cm
Tuinbank sierlijk recht
Betonnen tuinbank grijs antraciet 120cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 150cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 150cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 180cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 180cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 242cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 242cm

Betonnen tuinbanken

De betonnen tuinbanken van betondingen.be zijn van duurzaam beton gemaakt en bestand tegen verschillende weersinvloeden. De betonnen zitelementen zijn een stijlvol extraatje voor in uw tuin. Wij leveren ook betonnen banken aan instellingen zoals scholen, zorgcentra en bedrijven.

Betonnen tuinbanken

Een tuin inrichten is heel persoonlijk. De één houdt van een strakke tuin met moderne meubels en nauwelijks groen, de ander is gek op een romantische, sprookjesachtige tuin met klimop en rozenstruiken.
Ongeacht uw persoonlijke smaak loont het zeker de moeite om eerst goed na te denken over het ontwerp van uw tuin. Onze tuin maakt namelijk almaar meer echt deel uit van ons huis. Een bepaalde stijl die zowel binnen als buiten wordt aangehouden, is echt prachtig én trendy.

Vroeger kon een mens wegkomen met twee potten met viooltjes. Die tijd is dus voorbij. Tegenwoordig is het helemaal in om een persoonlijke twist aan uw tuin te geven met prachtige meubels en bijvoorbeeld tuinbeelden van sierbeton.

Tuintje of alleen een balkon in de stad? Maakt niet uit, we zijn allemaal trots op ons eigen stukje natuur. In dat stukje, modern of romantisch, mogen betonnen tuinbanken eigenlijk niet ontbreken.
Betonnen tuinbanken nodigen echt uit om vaker in de tuin te gaan zitten en te genieten van de natuur of een goed boek te lezen. Buitenlucht is gezond. En wat is er nu leuker dan in het weekend een drink te organiseren voor vrienden? En die cocktails drinkt u natuurlijk terwijl u samen zit op uw betonnen tuinbanken.
Ook op het balkon kunt u betonnen tuinbanken plaatsen. Ze mogen namelijk met gemak het hele jaar door buiten staan. De betonnen tuinbanken kunnen tegen een spatje regen. En ook een sneeuwbui is geen enkel probleem.