• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

L-stenen

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
L-stenen 40cm hoog 50cm breed grijs
L-stenen 40cm hoog antraciet
L-stenen 50cm hoog 50cm breed grijs
L-stenen 50cm hoog antraciet
L-stenen 60cm hoog 50cm breed grijs
L-stenen 60cm hoog antraciet
L-stenen 80cm hoog grijs
L-stenen 80cm hoog antraciet
L-stenen 100cm hoog grijs
L-stenen 100cm hoog antraciet
L-stenen hoek 40cm grijs
L-stenen hoek 40cm antraciet
L-stenen hoek 50cm grijs
L-stenen hoek 50cm antraciet
L-stenen hoek 60cm grijs
L-stenen hoek 60cm antraciet
L-stenen hoek 80cm grijs
L-stenen hoek 80cm antraciet
L-stenen hoek 100cm grijs
L-stenen hoek 100cm antraciet

L-stenen

Nu 20% sneller en goedkoper werken met de L-stenen van 50 cm breed! Al ruim 500 tevreden klanten, wat houdt u nog tegen?

Betonnen L-stenen

L-stenen zijn betonnen sierblokken die worden gegoten in een L-vorm. De L-steen bestaat uit een lange zijde (de stok van de L) en een korte zijde. Dankzij deze vorm kunt u verschillende stevige ophogingen maken. De korte zijde kunt u namelijk inmetselen of onder een rand terrastegels leggen, waardoor de lange zijde een laag muurtje kan vormen. Ideaal als basis voor een plantenbak, maar ook voor een vijver of opgehoogd terras, wanneer u hiervoor liever geen trottoirbanden wilt gebruiken. Om uw ophoging compleet te maken, bestaan er L-stenen in hoekvorm. Zo kunt u een goed aansluitende omheining maken, waar geen zand of grond uit weg kan lopen én die ook uw vijverfolie op zijn plaats houdt.

Verschillende kleuren L-stenen

Omdat u natuurlijk een bepaalde sfeer in uw tuin of bedrijfstuin voor ogen heeft, kunt u bij Betondingen.be kiezen uit verschillende kleuren L-stenen, van donkergrijs (bijna blauw) tot lichtgrijs, zodat deze perfect passen bij de tuin of het bedrijfspand. Ook zijn er verschillende groottes L-stenen verkrijgbaar, van bijvoorbeeld 800 mm hoog, maar ook 400 mm. Dat geldt ook voor de verschillende L-stenen voor in de hoek. Let wel: een deel van de L-stenen zal onder de grond verdwijnen omwille van de stevigheid. Hou daarmee rekening bij het uitzoeken van de juiste hoogte van L-stenen voor uw project.

Een ophoging van L-stenen

Hoe maakt u het beste een ophoging of afscheiding met L-stenen? Zorg dat de grond waarop u de L-stenen gaat plaatsen effen is, zodat de bovenkant van de stenen op elkaar aansluiten. Vervolgens plaatst u, zonder te metselen of te voegen, de L-stenen waar u ze hebben wilt. Zolang de L-stenen nog los zijn, kunt u ze namelijk gemakkelijk verplaatsen.