• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Excluton tuintegels

De kans is zeer groot dat je ooit al eens van Excluton tuintegels hebt gehoord. Heel wat mensen die van plan zijn om nieuwe tuintegels te kopen stellen daar op voorhand bepaalde eisen voor op. In eerste instantie wordt er vaak gesteld dat de tegels (geheel logischerwijs natuurlijk) over een zo optimaal mogelijke kwaliteit dienen te beschikken. Daarnaast is het voor veel mensen ook altijd mooi meegenomen wanneer de producent van de tuintegels een Nederlandse onderneming is. Zijn dit eisen waar jij je ook in kan vinden? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat het kopen van tuintegels van de Nederlandse producent Excluton ook voor jou interessant kan zijn.

Wie is Excluton?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar wie Excluton nu precies is. Het betreft hier zoals hierboven kort aangegeven een Nederlandse producent van onder meer betonnen tuintegels. Het gaat hierbij overigens niet zomaar een producent. We hebben het hier namelijk over de grootste betonproducent van Nederland. De fabriek van het bedrijf vinden we terug in Druten. Indien je er als klant voor kiest om betonproducten te kopen van deze onderneming koop je dus bij een lokaal bedrijf. Daarnaast zal je kunnen vaststellen dat je ook altijd bent verzekerd van een ronduit uitstekende kwaliteit voor je Excluton tuintegels.

Duurzame Excluton tuintegels

We vertellen je wellicht niets nieuws wanneer we zeggen dat er steeds vaker sprake is van ongelofelijk strikte eisen die worden gesteld op vlak van duurzaamheid. Dit niet in het minst door de overheden. Vanwege deze reden heeft het bedrijf Excluton ervoor gekozen om zeer veel aandacht te besteden aan het produceren van milieuvriendelijke bestratingsproducten, zoals Excluton tuintegels. Deze inspanningen hebben zeker geloond. Voor Excluton geldt bijvoorbeeld dat ze in het bezit is van een productcertificaat op zilverniveau. Het bedrijf was zelfs het eerste van Europa die het certificaat voor innovatie evenals duurzaamheid heeft mogen ontvangen. Dit alleen al maakt natuurlijk duidelijk dat we hier te maken hebben met een ongelofelijk kwalitatief bedrijf.

Waar kan je op rekenen bij tuintegels van Excluton?

We hebben met bovenstaande informatie natuurlijk al een tipje van de sluier gelicht. Er is echter meer. Het kopen en gebruiken van Excluton tuintegels in je tuin gaat in de praktijk dan ook gepaard met een behoorlijk aantal voordelen. Welke voordelen dat dan precies zijn laten we je graag ontdekken middels het onderstaande overzicht.

1.) Excluton tuintegels zijn ongelofelijk kwalitatief

In eerste instantie kan je bij het gebruik van Excluton tuintegels altijd rekenen op een geweldige kwaliteit. Dat is natuurlijk ook wel een beetje typisch voor beton. Dit materiaal staat erom bekend over zeer kwalitatieve eigenschappen te beschikken. Dit zorgt ervoor dat je niet snel geconfronteerd zal worden met schade. Op deze manier kan je zowel op de korte als op de lange manier optimaal genieten van de sublieme kwaliteit waarover deze tegels beschikken. Het spreekt bovendien voor zich dat deze tuintegels ook vorstbestendig zijn. Ook tijdens een wat strengere winter hoef je je dus absoluut geen zorgen te maken over jouw tuintegels.

2.) Je bestelt de tuintegels in verschillende uitvoeringen

Bij het kopen van Excluton tuintegels zijn er natuurlijk een aantal zaken waar je wat extra aandacht aan zal willen besteden. In principe zijn er twee factoren waar je bij stil moet blijven staan. In eerste instantie is er natuurlijk de kleur waar de tegels over dienen te beschikken. Iedereen beschikt op dit vlak wel over diens eigen specifieke voorkeur(en). Bekijk dus zeker even ons assortiment en bepaal op die manier welke tuintegel voor jou de interessantste keuze is.

Natuurlijk moet je bij het kopen van Excluton tuintegels niet alleen rekening houden met de kleur waar de tegels over dienen te beschikken. Wat namelijk ook te denken van de afmetingen? Door te kiezen voor tegels met kleine(re) afmetingen realiseer je een gezellige, maar iets drukkere uitstraling. Wil jij voor jouw terras net een wat ruime, maar vooral ook rustige uitstraling creëren? Dan zal je er mogelijk goed aan doen om tuintegels aan te schaffen die beschikken over wat grotere afmetingen. Ook dat behoort hier bij Betondingen uiteraard tot de mogelijkheden.

Waarom je tegels van Excluton bestellen bij Betondingen.?

Rekening houdende met de uitmuntende eigenschappen en voordelen waar de Excluton tuintegels over beschikken spreekt het voor zich dat we hier bij Betondingen eigenlijk niet anders konden dan deze tuintegels op te nemen in ons assortiment. Ook voor onze klanten is het zoals steeds interessant om deze tegels te kopen hier bij Betondingen. Wanneer je deze keuze maakt kan je namelijk meteen rekenen op een groot aantal zeer interessante voordelen. Denk hierbij aan:

  1. Je geniet als klant van Betondingen altijd van de laagst mogelijke verzendkosten;
  2. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Het online kopen van Excluton tuintegels zorgt er in de praktijk soms voor dat je lang moet wachten en geconfronteerd wordt met hoge verzendkosten. Daar willen wij hier bij Betondingen niet aan mee doen. Wij verzekeren onze klanten dan ook graag van de interessantste tarieven. Wil jij graag jouw tuintegels bij ons aanschaffen, maar heb je nog één of meerdere vragen? Dan zal onze klantenservice deze graag voor je beantwoorden. Je hoeft dus eigenlijk helemaal niet meer te twijfelen, hier bij Betondingen bestel je jouw Excluton tuintegels tegen de beste voorwaarden.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!